Emise pro AP+ v app - všechny segmenty BRAhs00

BRAUN Series 5 590cc

Zobraziť katalóg
BRAUN Series 5 590cc
5 1 hodnotení
Holiaci strojček systém Clean & Renew, SmartFoil, PowerComb, trojitý holiaci systém, umývateľný, nabíjacia, doba nabíjania 60min, 45min prevádzky, rýchlonabíjanie 5min, 4 +1 kontrolky nabíjania/nízkej kapacity akumulátora, indikátor výmeny planženy
Kód:  EAT1004m Produktové číslo:  590cc

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Series 5 590cc

Doprajte si dokonale hladké oholenie a komfort pre Vašu pokožku s inovatívnym holiacim strojčekom, ktorý Vám ponúka maximálny výkon a optimálnu flexibilitu, s ktorou sa individuálne prispôsobí kontúram Vášho tváre. Integrovaná aktívna strihacia lišta pomocou mikrooscilací nadvihne fúzy, priliehajúce k pokožke, aby sa zabránilo vynechanie fúzov v ťažko dostupných oblastiach.

Trojitý holiaci systém obsahuje tri nezávisle sa pohybujúce holiace diely, ktoré ľahko oholí dlhšie i krátke fúzy, a to bez nepríjemného pocitu a podráždenej pokožky. Dve planžety a integrovaná strihacia lišta jedným ťahom postupne hladko oholí dlhé fúzy aj strnisko. Jedinečné brity Precision Comfort oholí fúzy jedným ťahom neuveriteľne hladko. Presná holiaci hlava Vám poskytne účinné oholenie, dokonca aj v ťažko dostupných oblastiach.
Systém Smart Foil sa postará o skutočne dôkladné oholenie niekoľkými ťahmi. Jedinečná štruktúra holiace fólia s rôzne tvarovanými otvormi zachytáva fúzy bez námahy, či už Vám rastú akýmkoľvek smerom.

Patentovaný systém Clean & Renew automaticky čistí, premazáva, suší a nabíja holiaci strojček stlačením jediného tlačidla, vďaka tomu môžete každý deň zažiť pocit, ako by bol váš holiaci strojček úplne nový.

Holiaci strojček je vybavený aj praktickým zastrihovačom dlhých fúzov. Uvítate aj možnosť jeho čistenie, je umývateľný.
Prevádzka bez sieťového prívodu stačí až na 50 minút bezdrôtového holenia. Doba sa môže líšiť podľa dĺžky Vašich fúzov. Holiaci strojček sa môže pochváliť aj rychlonabíjením pre jedno oholenie.

Technické parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Trojitý holiaci systém
SmartFoil
Systém Clean & Renew
Power Comb
Zastrihávač dlhých fúzov

Ďalšie vlastnosti:
Brity Precision Comfort
Presná holiaci hlava
Umývateľný
Prevádzka bez sieťového prívodu 50 min.
Rýchlonabíjanie 5 min.
Doba nabíjania 60 min.
Vizuálna kontrolka nabíjania LCD displej
Kontrolka pre výmenu holiacich dielov

Batérie:
Li-Ion

Rozmery balenia:
252 x 157 x 157 mm

Hmotnosť výrobku:
0,90 kg

Hmotnosť balenia:
1,03 kg

Príslušenstvo:
Čistiaca a dobíjacia jednotka
Cestovné puzdro
Kefka na čistenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Series 5 590cc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 5 590cc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Series 5 590cc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Series 5 590cc. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Series 5 590cc.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií