PET alzaplus segmenty sda v2

Braun Silk épil 5-5185 Legs

Zobraziť katalóg
Braun Silk épil 5-5185 Legs
4,6 73 hodnotení
Epilátor umývateľná hlavica, chladenie a výkyvná hlavica, počet pinziet 40, počet rýchlostí 2, typ napájania sieť (230 V), počet nadstavcov 1, balenie obsahuje: čistiaci štetček a puzdro/taštička, farba biela
Kód:  EAT2002l Produktové číslo:  81320978 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk épil 5-5185 Legs

Epilátor Braun Silk-épil 5 Power

Non-stop výkon na non-stop hladkú pokožku.


Prekoná epiláciu voskom – zachytí až 4× kratšie chĺpky

Nečakajte kým vám chĺpky dorastú do dĺžky potrebnej na epiláciu voskom. Epilátor Braun so 40 pinzetami s technológiou Close-Grip zachytí chĺpky také malé ako je zrnko piesku (0,5 mm). Žiadne dni s nedokonalou pokožkou, už žiadne nežiadúce chĺpky. 

Non-stop výkon

Navrhnutý na nepretržité použitie. S napájacím káblom docielite non-stop výkon pri epilácii.

Braun Silk épil 5-5185 Legs

Epilátory Braun Silk-épil odstraňujú 4× kratšie chĺpky ako vosk a dosahujú hladkosť obvyklú pre salóny v pohodlí vášho domu. Žiadne ťažkosti, žiadny neporiadok, žiadne použitie vosku!


Braun Silk épil 5-5185 Legs

Vysokofrekvenčný masážny systém

Aktívne stimuluje vašu pokožku na extra jemnú epiláciu.

Braun Silk épil 5-5185 Legs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dômyselné osvetlenie SmartLight

Odhaľuje najjemnejšie chĺpky na ich dôkladné bezchybné odstránenie.

Braun Silk épil 5-5185 Legs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prispôsobí sa každej kontúre

Výkyvná epilačná hlava sa prispôsobí každej kontúre vášho tela, zabezpečí lepší kontakt s pokožkou a umožňuje šetrnejšiu epiláciu.

Braun Silk épil 5-5185 Legs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Chladiaca rukavica

Pomáha pokožku pripraviť pred epiláciou a po nej ju upokojuje.


Tipy na epiláciu

1. Kým začnete epilovať
Všetko začína správnou prípravou. Pokiaľ chcete dosiahnuť krásne hodvábne nohy, odporúčame epilovať minimálne 24 hodín pred vašou výnimočnú chvíľou. Neoddeliteľnou a významnou súčasťou epilácie je peeling. Doprajte si teplú sprchu a vykonajte peeling pokožky pomocou obľúbeného peelingového prípravku. Alternatívnou a zároveň výnimočne vhodnou voľbou je peelingová kefka Braun Silk-épil SkinSpa, ktorá dokáže až 6-krát lepší peeling ako manuálny peeling.

2. Počas epilácie
Silk-épil pomáha minimalizovať nepríjemné pocity počas epilácie vďaka vylepšeniam ako je chladiaca rukavica či masážne valčeky. Modely Wet & Dry môžu byť použité aj v sprche alebo vo vani a tým zlepšujú váš komfort. Držte epilátor prirodzeným kolmým smerom k pokožke. Nikdy príliš netlačte. Epilátor stačí len jemne priložiť. Posúvajte epilátor pomaly smerom proti smeru rastu chĺpkov. Epilátor tak dokáže zachytiť aj tie najkratšie chĺpky.

3. Po epilácii
Zlatým kľúčom, ktorý uzatvára celý proces epilácie, je hydratácia vašej pokožky. Naneste výživné telové mlieko pre ten najlepší výsledok. Ak začínate s epiláciou, skúste epilovať raz za týždeň. S každou ďalšou epiláciou sa znižuje diskomfort. Hneď ako sa z vás stane profesionál v oblasti epilácie, postačí vám epilácia raz za tri týždne na zachytenie nových vyrastajúcich chĺpkov.




Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Obsah balenia
Štetček na čistenie, Puzdro/taštička Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtěla bych se zeptat, když jsem ztratila horní plastový nástavec na tento depilacni strojek je možné ho doobjednat? Předem děkuji.

Zdravim chcem sa spytat ci je tento vylucne na nohy? nerozumiem sa tomu.

Diskusia a poradňa k Braun Silk épil 5-5185 Legs
Príslušenstvo pre Braun Silk épil 5-5185 Legs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk épil 5-5185 Legs. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Silk-épil 5-5185 Legs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Silk-épil 5-5185 Legs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk epil Legs 5-5185.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií