Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer

Zobraziť katalóg
Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer
5 1 hodnotení
Epilátor -počet pinziet 40, technológia Close-Grip, systém masážnych valčekov, 2 rýchlosti, 40 pinziet, chladivá rukavica pre upokojenie pokožky po epilácii, výkyvná hlava, plne umývateľný, osvetlenie SmartLight, v balení nadstavec pre citlivé oblasti, darček zastrihávač Binikni trimmer
Kód:  BRAEP036 Produktové číslo:  SE5380 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer Predaj skončil

Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer

Chcete začať s epiláciou chĺpkov? Zvoľte epilátor Braun Silk-épil. Je určený práve pre tých, ktorí chcú s epiláciou začať. Bol navrhnutý pre extra jemné a šetrné odstraňovanie chĺpkov. Je vybavený 40 pinzetami a technológiou Close-Grip, vďaka ktorej odstráni ako dlhé, tak aj krátke chĺpky. Pre stimuláciu pokožky použite systém masážnych valčekov. Pre upokojenie pokožky po epilácii je tu chladivá rukavica. S epilátorom Braun Silk-épil bude epilácia jednoduchá a príjemná. Po skončení epilácie môžete prístroj umyť pod tečúcou vodou. 

Kľúčové vlastnosti epilátora Braun Silk-épil 5 SE5380

  • Braun Silk-épil je určený pre tých, ktorí s epiláciou začínajú
  • Extra jemné a šetrné odstraňovanie chĺpkov
  • Epilátor má 40 pinziet
  • Technológia Close-Grip odstráni dlhé aj krátke chĺpky
  • Systém masážnych valčekov pre stimuláciu pokožky
  • Chladivá rukavica pre upokojenie pokožky
  • Výstupky SoftLift pre nadvihnutie chĺpkov
  • Výkyvná hlava o 15 stupňov na obe strany
  • osvetlenie SmartLight
  • Vysokofrekvenčný masážny systém
  • Ľahko umývateľný pod tečúcou vodou
  • Ako darček - zastrihávač Bikini trimmer

Technológia Close-Grip

Epilátor Braun Silk-épil je vybavený technológiou Close-Grip pre odstraňovanie krátkych i dlhých chĺpkov. Vďaka tejto technológii je epilácia účinnejšia ako kedykoľvek predtým. Epilátor Braun je navrhnutý tak, aby pod optimálnym uhlom zachytil chĺpok bližšie k pokožke a odstránil aj tie najkratšie chĺpky až 0,5 mm. Výstupky SoftLift jemne nadvihnú chĺpky, ktoré priliehajú k pokožke, smerom k pinzetám. 

Ďalšie vychytávky epilátora Braun Silk-épil

Epilátor disponuje výkyvnou hlavou o 15 stupňov na obe strany. Dokonale sa tak prispôsobí pokožke a epilácia je o to dôkladnejšie. Aby ste žiadny chĺpok nevynechali, je epilátor vybavený osvetlením SmartLight. Pre pohodlnú epiláciu je systém vybavený vysokofrekvenčným masážnym systémom pri epilácii pre elimináciu pocitu ťahania. 

Obsah balenia:
Epilátor
Nadstavec pre citlivé oblasti
Chladivá rukavica
Zastrihávač Bikini Trimmer

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci ze zeptat ohledně objednávky ze včerejška č.171 673 874? kdy mi dorazí dom? kdyz jsem to objednával tak tam bylo psané do druhého dne! Děkuji

Dobrý den. Epilator je síťový nebo bateriový a výdrž baterie po nabití je jaká. Děkuji

Dobrý den, je opravdu možné vrátit do 14 dnů použitý strojek. Na infolince mi bylo řečeno, že ne.

Dobrý den, chci se zeptat, pokud bych výrobek vyzkoušela a nevyhovoval mi vztahuje se i po vyzkoušení možnost vrácení zboží do 14. dnů bez udání důvodů? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer
Príslušenstvo pre Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk-épil 5 SE5380 + FG1100 trimmer.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií