AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor

Zobraziť katalóg
BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor
5 3 hodnotení
Epilátor 2 rýchlosti, 40 pinziet, výkyvná epilačná hlava, systém HairLift, aktívny masážny nadstavec, nadstavec pre väčšiu účinnosť, osvetlenie, aku prevádzku, použitie na sucho aj na mokro, malý reproduktor
Kód:  BRAEP015 Produktové číslo:  4210201140856 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor Predaj skončil

BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor

Prenechajte starostlivosť o svoju pokožku profesionálom. Spoločnosť Braun teraz prináša skvelý epilátor Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry. Odstraňuje aj tie najkratšie a najjemnejšie chĺpky dlhé len 0,5 mm. Tak malé je zrnko piesku. Navyše epilátor nemá prívodnú šnúru, takže ho môžete používať ako nasucho, tak aj v sprche alebo vani pre ešte šetrnejšie epiláciu. Ako bonus dostanete k epilátora malý štýlový reproduktor vhodný k vášmu smartphonu.

Všestranný šikula

Silk-épil 7 Wet & Dry bol navrhnutý špeciálne pre epiláciu v teplej vode, pretože uvoľňuje a upokojuje. Teplo podporuje váš krvný obeh a zvyšuje komfort pri epilácii, pretože mierne znecitlivuje pokožku. Za pomocou prelomové technológie Close-Grip od značky Braun je navyše epilácia účinnejšia ako kedykoľvek predtým. Štyridsať pinziet je navrhnuté tak, aby zachytili chĺpok v optimálnom uhle a ešte bližšie pokožke.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový epilátor za skvelú cenu
  • Je bezdrôtový a vodotesný
  • Vysokofrekvenčné masážny systém
  • Až 40 minút prevádzky, len 1 hodina nabíjania
  • Výkyvná hlava pre maximálny dôkladnosť a komfort

Maximálne efektívne a výkonný

Tento epilátor je vybavený pružnou výkyvnou hlavou, ktorá sa môže vychýliť dopredu i dozadu až o 15 stupňov. To znamená, že sa lepšie prispôsobí kontúram tela pre väčší komfort a maximálne dôkladnosť. Tak je zaručené, že epilátor zostáva v optimálnej polohe pre najlepší výkon. Tomu všetkému napomáhajú špeciálne výstupky SoftLift, ktoré efektívne nadvihnú chĺpky, ktoré priliehajú k pokožke, a navedú ich k pinzetám. A aby bolo pri epilácii všetko úplne perfektný, k jednoduchej manipulácii pomáha osvetlenie SmartLight, takže presne viete na čom práve ste.

Vysoký komfort

Vysokofrekvenčné masážny systém stimuluje pokožku počas epilácie a redukuje pocit ťahanie. Vďaka jedinečnej kombinácii funkcií upokojujúcich pokožku je epilátor Silk-épil 7 odporúčaný ako šetrné riešenie k dlhodobému odstránenie chĺpkov. Môžete si zvoliť aj rýchlosť epilácie podľa svojich vlastných potrieb. Napríklad rýchlosť 1 je určená pre obzvlášť šetrnú epiláciu a rýchlosť 2 pre obzvlášť dôkladnú epiláciu. Navyše sú všetky epilátory Silk-épil 7 vodotesné, takže je pre zlepšenie hygieny môžete používať a čistiť pod tečúcou vodou.

Obsah balenia:
Epilátor v pevnej darčekovej krabici
Nástavec pre väčšiu účinnosť
Nabíjačka
Kefka
Reproduktor ako darček

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet&Dry + reproduktor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + Laudspeaker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + Laudspeaker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + hangszóró.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií