AP+ nový vizuál BRAEP152

BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs & Body

Zobraziť katalóg
BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs & Body
4,6 36 hodnotení
Epilátor 2 rýchlosti, aktívne masážne valčeky, HairLift systém, holiaca hlava OptiTrim, osvetlenie SmartLight, nabíjacie, 40min prevádzky, umývateľný, Wet & Dry - vodotesný, puzdro
Kód:  EAT2004f Produktové číslo:  4210201051435 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs & Body Predaj skončil

BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs & Body

Doteraz najlepšia rada epilátorov od Brauna Xpressive, ktorá Vám ponúka skutočne najjemnejšiu a najdôkladnejšiu epiláciu.Epilátor môžete používať na sucho i na mokro.Nový Silk-épil Xpressive Wet & Dry umožňuje epiláciu v teplej vode.Teplá voda uvoľňuje a upokojuje pokožku.Zlepšuje obeh, podporuje produkciu látok znižujúcich bolesť a pokožka je vďaka nemu oveľa menej citlivá: doporučené nemeckými dermatológmi ako jemný spôsob epilácie.Vďaka akumulátorovej verzii, sa môžete kedykoľvek a kdekoľvek epilovať. 

Výkyvná hlava epilátora sa dokáže vychýliť až o 15 stupňov dopredu i dozadu.Ľahko sa tak prispôsobí kontúram tela a zabezpečí vám jemnú a efektívnu epiláciu.
Jedinečná technológia Silk-épil so super účinným systémom 40tich pinziet a osvetlením SmartLight Vám zaručí maximálnu dôkladnú epiláciu len s niekoľkými ťahmi. Praktické osvetlenie SmartLight sa zameria na epilovanú plochu, takže vidíte i drobné chĺpky, ktoré neminiete.Epilátor disponuje nástavcom Efficiency, ktorý umožní pokryť väčšiu plochu Vašej pokožky, takže jedným ťahom odstránite oveľa viac chĺpkov ako s predchádzajúcimi epilačným nástavcami od Brauna.Epilátor Vám ponúka dva rýchlostné stupne (rýchly a pomalý) pre použitie v citlivejších oblastiach.Prídavná holiaca hlava OptiTrim je špeciálne určená pre citlivé telesné partie.

Zdokonalený aktívny masážny nástavec stimuluje pokožku a odvádza pozornosť od pocitu trhania. Patentovaný systém HairLift spoľahlivo odstráni chĺpky od korienkov.Nadvihuje a uvoľňuje chĺpky, ktoré sú veľmi krátke alebo ležia na pokožke.
Epilátor je vodotesný, plne umývateľný.Oceníte jeho ľahkú údržbu a zabezpečenie maximálnej hygieny.

Epilátor je dodávaný s praktickým puzdrom pre jeho uloženie, čistiacou kefkou a predepilačnými obrúskami, ktoré pokožku pred epiláciou ochladia, zjemnia a obmedzia tak nepríjemný pocit počas epilácie.

Popis epilátora (pozri obrázok v galérii):
1a.Masážne valčeky
1b.Nástavec Efficiency
2.Epilačná hlava
3.Osvetlenie SmartLight
4.Spínač s bezpečnostnými tlačidlami
5a.Indikátor nabíjania
5b.Indikátor nízkeho nabitia
6.Uvoľňovacie tlačidlo
7.Špeciálny sieťový prívod
8.Holiaca hlava s nástavcom OptiTrim

Technické parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

Technolotie 40tich pinziet
Technológia Wet &Dry
Patentovaný systém HairLift
Osvetlenie SmartLight
Nástavec Efficiency
Zdokonalený aktívny masážny nástavec
Výkyvná hlava
Prídavná hlava s nástavcom OptiTrim
Akumulátorová verzia
Predepilačné obrúsky
Plne umývateľný

Technické údaje:
Sieťové napájanie
Adaptér 12V
Akumulátorová prevádzka s batériou Li-Ion
Nabíjanie 1 hodina
Doba prevádzky 40 minút

Počet rýchlostí:
2

Rozmery balenia:
197 x92 x 250

Hmotnosť výrobku:
0,51 kg

Hmotnosť balenia:
0,63 kg

Príslušenstvo:
Čistiaca kefka
Puzdro na uloženie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs & Body Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs&Body. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Silk épil 7 bis 7281 Wet & Dry Legs & Body. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Silk épil 7 bis 7281 Wet & Dry Legs & Body. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Silk épil 7-7281 Wet & Dry Legs&Body.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií