BRAEP152

BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive

Zobraziť katalóg
BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive
4,8 10 hodnotení
Epilátor bielo-strieborný, 2 rýchlosti, vysokofrekvenčné masáž, Close-Grip technológie, výkyvná hlava, SoftLift výstupky, holiaca hlava, zastrihávací nadstavec, epilačný nadstavec, nadstavec pre citlivé oblasti/tvár, osvetlenie SmartLight, nabíjací, 30min prevádzky, umývateľný, Wet & Dry - vodotesný , puzdro
Kód:  EAT2004g Produktové číslo:  4210201051497 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive Predaj skončil

BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive

Epilátor BRAUN 7681 Silk épil wet & dry odstraňuje aj tie najjemnejšie a najkratšie chĺpky dlhé iba 0,5 mm s pomocou technológie Close-Grip, ktorá disponuje 40 pinzetami a dodá tak vášmu telu bezchybný vzhľad. Pinzetám efektívne pomáhajú výstupkami SoftLift ktoré nadvihnú aj chĺpky, ktoré priliehajú k pokožke. Epilátor nemá prívodnú šnúru, takže ho môžete použiť nasucho, ale aj v sprche alebo vani pre ešte šetrnejšie epiláciu a to vďaka teplej vode, ktorá podporuje váš krvný obeh a tým mierne znecitlivuje pokožku. K tomu dopomáha aj vysokofrekvenčné masážny systém ktorý stimuluje pokožku počas epilácie a redukuje pocit ťahanie. Výkyvná hlava sa dobre prispôsobí kontúram vášho tela pre väčšie pohodlie a maximálnu dôkladnosť.

Osvetlenie SmartLight pomáha k ľahkému ovládaniu epilátora počas epilácie a posvieti aj na tie najmenšie chĺpky. Jedinečnú kombináciu funkcií upokojujúcich pokožku ktoré Silk-épil má, odporúčajú aj dermatológovia ako šetrné riešenie k dlhodobému odstráneniu chĺpkov. Môžete zvoliť rýchlosť podľa svojich vlastných potrieb, rýchlosť 1 pre obzvlášť šetrnú epiláciu, rýchlosť 2 pre obzvlášť dôkladnú epiláciu. Po hodine nabíjania prístroj vydrží až 30 minút prevádzky. V bohatom príslušenstve nájdete holiacu hlavu ktorú možno použiť ako plnohodnotný holiaci strojček pre holenie za sucha, zastrihávací nadstavec na zastrihávanie chĺpkov v citlivých partiách, nadstavec pre citlivé oblasti ktorý dokonale kopíruje kontúry podpazušia a bikín, hlava či nadstavec na tvár, epilačný nadstavec a puzdro.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:

Použitie za sucha aj za mokra
Odstránenie chĺpkov už od 0,5 mm
Výkyvná hlava sa prispôsobí kontúram tela
Technológia Close-Grip
Výstupky SoftLift
Osvetlenie Smarlight
Vysokofrekvenčné masáž
Individuálne nastavenie rýchlosti
Rýchle nabíjanie - 30 min. prevádzky

Príslušenstvo:
Holiaca hlava
Zastrihávací nadstavec
Hlava alebo nadstavec pre citlivé oblasti
Hlava či nadstavec na tvár
Epilačný nadstavec
Puzdro
Adaptér na 12 V
Kefka

Farebné prevedenie:
Bielo-strieborné

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Silk épil 7-7681 Wet & Dry Xpressive.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií