AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Braun Silk épil 9-961V

Zobraziť katalóg
Braun Silk épil 9-961V
4,9 8 hodnotení
Epilátor , Exfoliator a masážny systém v 1, o 40% š technológie MicroGrip, systém 40 pinziet, Wet & Dry, akumulátorový - 1hod nabíjanie pre 40min prevádzky, Li-Ion batéria, súčasťou balenia: epilátor, vankúšik pre hĺbkovú masáž, kefka pre jemný peeling, kefka pre hĺbkový peeling, holiaca hlava, 2x hygienické viečko, nástavec pre väčšiu účinnosť, nadstavec pre citlivé oblasti, zastrihávací nadstavec, nabíjací stojan, čistiaca kefka, adaptér, puzdro
Kód:  BRAEP033 Produktové číslo:  81628838 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk épil 9-961V


Túžite po dlhodobom pocite hebkej pokožky bez chĺpkov? Epilátor Braun Silk-épil 9-961V je epilátor, exfoliátor a masážny systém v 1 s výkyvnou hlavicou v uhle 30°, ktorá sa prispôsobí kontúram vášho tela a vďaka svojej hlave širšej o 40 % odstráni oveľa viac chĺpkov jedným ťahom. Použiť ho môžete nielen nasucho, ale aj vo vani či v sprche. Tento model epilátora Braun pracuje sa 40 špeciálne tvarovanými pinzetami a technológiou MicroGrip, vďaka tomu zachytí chĺpky krátke až 0,5 mm. Masážne valčeky stimulujú pokožku tak, aby pre vás bola epilácia príjemnou záležitosťou. Ďalej ponúka špeciálne kefky pre peeling, ktorý zjemní pokožku, stimulujú jej regeneráciu a pomôžu vám v boji proti zarastaniu chĺpkov. Ďalšou nepostrádateľnou funkciou je chytré osvetlenie SmartLight, ktoré vám pomôže odhaliť tie najjemnejšie chĺpky.


Kľúčové vlastnosti epilátora Braun Silk-épil 9-961V

    • Epilátor Braun pre použitie nasucho, vo vani aj v sprche
    • Akumulátorový - 1 hodina nabíjania pre 40 min. prevádzky, Li-Ion batéria
    • Hĺbkové čistenie a stimulácia pleti pomocou špeciálnych kefiek
    • Silk-épil 9-961V má hlavu širšiu o 40 % a výkyvnú hlavicu v uhle 30 °
    • Vysokofrekvenčný masážny systém
    • Tento model epilátora disponuje 40 špeciálne tvarovanými pinzetami
    • 2 rýchlosti
    • Smart light - chytré osvetlenie


    Epilátor Braun so špeciálnymi nástavcami

    Pre suché holenie ako s holiacim strojčekom slúži holiaca hlavica. Zastrihávací nástavec využijete pre zastrihávanie citlivých partií. Ďalej máte k dispozícii ochranné, hygienické nástavce, výkonnostný nadstavec a epilátor Silk-épil 9 navyše môžete využiť ako tvárový epilátor vďaka nástavcu na tvár. Pre jemnejšiu a zdravú pokožku je tu nadstavec pre revitalizáciu pokožky, kefa pre hĺbkovú exfoliáciu a jemná kefa pre exfoliáciu. V balení nájdete:

    • epilátor, vankúšik pre hĺbkovú masáž, kefka pre jemný peeling, kefka pre hĺbkový peeling, holiaca hlava, 2x hygienické viečko, nástavec pre väčšiu účinnosť, nadstavec pre citlivé oblasti, zastrihávací nadstavec, nabíjací stojan, čistiaca kefka, adaptér, puzdro

    Parametre a špecifikácia

    Počet nadstavcov
    5 Hotovo!
    Obsah balenia
    Masážny nadstavec Hotovo!
    Počet pinziet
    40 Hotovo!
    Počet rýchlostí
    2 Hotovo!

    Vlastnosti

    Počet pinziet
    40 Hotovo!
    Počet rýchlostí
    2 Hotovo!

    Napájanie

    Napájanie
    Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
    Viac parametrov

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte na modely Braun Silk épil 9 a případně i další 60denní záruku vracení peněz?

    Diskusia a poradňa k Braun Silk épil 9-961V
    Príslušenstvo pre Braun Silk épil 9-961V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk épil 9-961V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk épil 9-961V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk épil 9-961V.
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií