AD homeoffice AD homeoffice

BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA

Zobraziť katalóg
BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA + 60 dní záruka vrátenia peňazí
5 2 hodnotení
Žehlička naparovacia, samočistenie, bezpečnostné vypínanie a funkcia kropenia, príkon 2300W, objem nádržky 400ml, parný výkon 40g/min, parný ráz 160g/min, dĺžka kábla 2.5m, biela
Kód:  BRAZEHN02 Produktové číslo:  TS705A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA Predaj skončil

BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA

Žehlička BRAUN vám podá pomocnú ruku vždy, keď budete potrebovať vyžehliť svoje pokrčené oblečenie. S príkonom celých 2300 W sa žehlička v okamihu ohreje a bude pripravená na akciu. S parným výkonom 40 g/min tejto parnej žehličky ľahko vyžehlíte hrubé látky, ktoré sa ľahko nedajú vyžehliť. V prípade, že sú trvalo viditeľné nevzhľadné záhyby na tričkách, postačí využiť funkciu maximálneho naparenia, ktorú možno navýšiť až na 160 g/min. Je vynikajúca na dlhšie žehlenie veľkého množstva odevov, pretože znižuje námahu s častým dolievaním vody vďaka zásobníku na 400 ml. Pre maximálny komfort je ručná žehlička BRAUN vybavená 2,5 m dlhým prívodným káblom.

Významné vlastnosti žehličky BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA

  • Žehlička BRAUN vám čo najpohodlnejšie pomôže s narovnávaním pokrčeného oblečenia
  • Parný výkon tejto žehličky naparovacej: 40 g/min
  • Na silnejšie naparenie je vybavená parným rázom 160 g/min
  • Prívodný kábel dlhý 2,5 m

Príjemné funkcie žehličky BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA

Plocha na žehlenie je pomerne jednoduchá na čištenie vďaka samočistiacej funkcii, nezachytia sa na ňu žiadne nečistoty. Už štandardom BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA je automatické vypínanie, ktoré je skvelé predovšetkým v okamihu, kedy je prístroj nečinný dlhú dobu. Samozrejmosťou tejto žehličky na žehlenie je aj funkcia kropenia.

Parametre a špecifikácia

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 300 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!
Parný ráz
160 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem u vás pro matku žehličku Braun TextStyle 7. Naneštěstí začala čtením návodu a tam se mluví o Textile Protectoru, přičemž v balení nic takového není. Má to být součástí, je to dokoupitelné příslušenství, nebo je návod v tomto ohledu zcela nesmyslný?

Diskusia a poradňa k BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA
Príslušenstvo pre BRAUN TS 705 A TexStyle 7 ŽEHLIČKA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN TS 705 A TexStyle 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun TS 705 A TexStyle 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun TS 705 A TexStyle 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN TS 705 A TexStyle 7.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií