P&G MS v hokeji_CZ

Breville Blend-Active VBL120X

Zobraziť katalóg
Breville Blend-Active VBL120X
5 1 hodnotení
Stolný mixér – príkon 300 W, vhodný na smoothie, prenosná fľaša súčasťou, 1 nádoba v balení, objem mixovacej nádoby 0,5 l, materiál nádoby tritan
Kód:  BRVBL001b Produktové číslo:  VBL120X

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Breville Blend-Active VBL120X

Stal sa zdravý životný štýl vašej vášňou? Máme pre vás skvelého pomocníka, vďaka ktorému si ľahko a rýchlo pripravíte najrôznejšie variácie na obľúbené smoothies, kokteily či proteínové nápoje. S týmto stolným mixérom si zaobstaráte domov nielen luxusne vyzerajúce kuchynský spotrebič, ale hlavne kvalitný nástroj, s ktorým bude príprava smoothies hračkou. Pripravený nápoj si hneď jednoducho vezmete sebou vďaka integrovanej 500ml fľaši. Ak použijete aj pribalený neoprénový obal, dlhšie vám nápoj vydrží chladný. Takže smelo do experimentovania s chutnými zážitky.  

kľúčové vlastnosti

  • Rýchla príprava obľúbených, zdravých nápojov
  • Odolná lahev z nezávadného materiálu Eastman TritanTM Copolyester
  • Protišmykový gumový pásik na fľaši
  • Neoprénový obal pre dlhšie čerstvosť nápoja
  • Brity z nerezovej ocele ľahko rozdrví aj led a mrazené ovocie
  • Úsporný a napriek tomu elegantný dizajn

Zamilujte si rozmanitosť

Chcete sa v horúcich dňoch skôr ochladiť či máte radi doma zásoby v zmrazenom ovocí, aby bolo vždy po ruke? Potom budete nadšení, ako ľahko si mixér poradí s ledom a mrazeným ovocím. Či už to bude z čerstvých surovín alebo budete pripravovať viac osviežujúci variantu, váš koktail bude pripravený v priebehu niekoľkých sekúnd. Aj milovníci proteínových nápojov si prídu na svoje - mixér je upravený tak, aby sa prášok nikde na stenách nedostávalo. 

Všade s vami

Fľašu s nápojom si so sebou jednoducho môžete vziať kamkoľvek, či už vyrazíte za športom, do školy či do práce. Aj keď je fľaša z ľahkého materiálu odolného proti rozbitiu, len tak vám nevypadne z ruky ani keď sa viac zapotíte, proti tejto možnosti je vybavená protišmykovým pásikom. Vziať si ju môžete aj na bicykel, veľkosť je pre tento typ držiakov tiež prispôsobená.

Mixér sám o sebe vám v kuchyni bude robiť parádu svojim elegantným dizajnom. Vďaka zvislému prevedení nezaberie na linke ani o centimeter viac miesta, než je nevyhnutné. Aby sa vám s ním dobre pracovalo, zostava britov z nerezovej ocele je odnímateľná a môžete ju umyť aj v umývačke. 

Doplňujúce informácie

Rozmery:
116 × 370 × 116 mm

hmotnosť:
1,38 kg

Objem fľaše:
500 ml

Obsah balenia:

  • mixér
  • fľaša 500 ml
  • viečko na fľašu
  • neoprénové puzdro na fľašu
  • malá nádoba na mixovanie

Parametre a špecifikácia

Príkon
300 W Hotovo!
Vhodné pre
Smoothie Hotovo!
Objem nádoby
0,5 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!
Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
300 W Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!
Objem nádoby
0,5 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer , bude ešte dostupný ?

Diskusia a poradňa k Breville Blend-Active VBL120X
Príslušenstvo pre Breville Blend-Active VBL120X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Breville Blend-Active VBL120X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Breville Blend-Active VBL120X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Breville Blend-Active VBL120X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Breville Blend-Active VBL120X.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií