AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

BRILANZ Profesional A04218

Zobraziť katalóg
BRILANZ Profesional A04218
5 1 hodnotení
Žehliaca doska nastaviteľná výška max.99cm, kovová doska Mash, rozmery 130x48cm, podložka 10mm, elektrická zásuvka, rukávnik, linen rack, variabilný odkladač na parné žehličku, galvanizovaná konštrukcia
Kód:  VEPPZ001 Produktové číslo:  A04218 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRILANZ Profesional A04218

Zamestnaná žena vie o povinnostiach v domácnosti svoje. Po práci prichádza domov často unavená a napriek tomu sa musí zvládať ďalšie. Upratať, nakúpiť, navariť ... A čo potom, keď k tomu všetkému na ňu vybafne kôš plný nevyžehlenej bielizne! Nedá sa nič robiť, je potrebné sa do tej hromady pustiť. S žehliacou doskou BRILIANZ Profesional bude žehlenie ales málne trochu príjemné a práca pôjde gazdinke pekne od ruky. Plynule nastaviteľná výška žehliacej dosky umožňuje nastavenie výšky optimálne pre každú gazdinku.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozmery dosky: 130 × 48 cm
  • Materiál dosky: kov
  • Podložka hrúbky 10 mm
  • Variabilný kovová odkladacia plocha na žehličku
  • Galvanizovaná konštrukcia
  • Nastaviteľná výška max. 99 cm
  • Hmotnosť výrobku: 3,5 kg
  • Hrúbka materiálu: 0,8 mm

Farebné žehlenie

Aby ste u žehlenie mohli zažívať príjemné chvíľky, poťah žehliacej dosky je doladený aj esteticky pôsobivým sýto farebným dekórom. Ten vám urobí žehlenie hneď veselšie.

Poznámka:
» Všetky žehliace dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRILANZ Profesional A04218 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRILANZ Profesional A04218. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRILANZ Profesional A04218. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRILANZ Profesional A04218. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRILANZ Profesional A04218.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií