Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Brinno Lab Cam BLC200

Zobraziť katalóg
Brinno Lab Cam BLC200
Kamera Časozberný/laboratórne, video HD 1280x720, svetelnosť F2.0, zorné pole 112 °, 1.44 "LCD, nahrávanie na SD (do 32 GB), 4x AA batérie, mikroskopický adaptér AMH100
Kód:  FV258e Produktové číslo:  4712417430597

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brinno Lab Cam BLC200 Predaj skončil

Brinno Lab Cam BLC200

Časozberné zábery mikrosveta


Kamera Brinno BLC200 zachytí časozberné zábery cez váš mikroskop , Ktorý si následne prehráte na PC, notebooku aj tabletu. Kúpte dychberúci záznam dlhé kryštalizácia, zrážanie látok alebo oxidácie. Pripevníte ju na väčšinu mikroskopov s očným priemerom 23 mm. Využíva moderného HDR snímače pre vynikajúce výsledky záznamu aj pri ostrom protisvetle . Zachytáva HD fotografie a ich tisícové sekvencie potom prevádza na video. To všetko v maximálne užívateľsky prívetivom dizajne, a s jednoduchým použitím, vďaka ktorému vám stačí k tvorbe videa stlačiť jedno tlačidlo.

Flexibilné a dlhá služba


Napájanie kamery optimalizuje unikátna technológia riadenia výkonu, ktorá umožňuje nadobudnutie až 240 000 snímok. Ak si navyše zvolíte dlhší časový interval, vydrží vám na jedny batérie aj 40 dní ! K prevádzke nie sú potrebné žiadne drôty, takže máte pri inštalácii naozaj voľné pole pôsobnosti. Kameru je možné tiež prispôsobiť konkrétnemu prostrediu, tak aby poskytovala optimálny pomer zorného poľa a svetelnosti. Možno totiž vymeniť objektívy ! Stačí si ho len vybrať a dokúpiť.

  • Vlastnosti:
  • Časozberné HD snímky
  • Snímanie skrze mikroskop (priemer 23 mm)
  • Výmenné objektívy
  • Dlhá životnosť batérií


Doplňujúce informácie:

Snímania:
Uhol: 112 ° (bez mikroskopového nástavca)
Časozberné: 3 až 5 snímok za sekundu (denný režim)
Nastaviteľný interval: 1 sekunda až 24 hodín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brinno Lab Cam BLC200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brinno Lab Cam BLC200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brinn Lab Cam BLC200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brinn Lab Cam BLC200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brinn Lab Cam BLC200.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií