AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

BRITA Marella XL Memo modrá

Zobraziť katalóg
BRITA Marella XL Memo modrá
4,9 18 hodnotení
Filtračná kanvica celkový objem 3.5 l, objem prefiltrovanej vody 2 l, elektronický indikátor výmeny filtra, vhodné do umývačky, počet filtračných patrón v balení: 1ks
Kód:  BRIFK948 Produktové číslo:  1025955 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRITA Marella XL Memo modrá

Že je čistá voda najzdravším nápojom vieme všetci. Ale s filtračnou kanvicou BRITA Marella XL Memo ju môžeme urobiť ešte o niečo zdravšou a chutnejšou! Kanvica totiž odstráni z vody prechodnú tvrdosť, chlór a iné nežiaduce minerály, ktoré sa vo vode môžu vyskytnúť. Kanvica BRITA Marella využíva filtračnú patrónu BRITA so štvorstupňovou filtráciou pre zníženie tvrdosti vody. Má odklápacie veko pre ľahké plnenie a ponúka moderný dizajn. Zabudnite na ťahanie ťažkých PET fliaš s balenou vodou, s filtračnou kanvicou sa nemusíte báť piť aj obyčajnú vodu z vodovodu. Celkový objem kanvice je 3,5 l, objem prefiltrovanej vody 2,4 l. 1 filtračná patróna BRITA Maxtra je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti filtračnej kanvice BRITA Marella XL Memo modrá

  • Kanvica BRITA Marella XL pre filtráciu vody
  • Filtračná patróna BRITA
  • Zníženie tvrdosti vody
  • Odstránenie chlóru a nežiaducich minerálov
  • Digitálny indikátor výmeny patróny
  • Kanvica BRITA Marella má odklápacie viečko
  • Kontúrové držadlo
  • Objem prefiltrovanej vody je 2,4 l
  • Kanvica Marella XL Memo je dostupná v modrej farbe

Chutnejšie, zdravšie, lacnejšie

Filtračná kanvica BRITA Marella XL Memo využíva na filtráciu vody filtračnú patrónu BRITA Maxtra+. Tá vďaka unikátnej technológii dokáže výrazne znížiť tvrdosť vody, čo sa okrem lepšej chuti vody prejaví aj na znížení usadzovania vodného kameňa vo vašich spotrebičoch a predĺži sa tak ich životnosť. Keďže vďaka filtrácii dôjde k odstráneniu chlóru a vápnika, zvýrazní sa chuť všetkých pripravovaných nápojov a pokrmov. Filtráciou vody sa tiež redukuje prítomnosť ťažkých kovov a dochádza tiež k odfiltrovaniu pesticídov. Výhodou je tiež finančná úspora oproti nákupu balenej vody a zníženie potreby PET fliaš.

Brita Memo – inteligentný ukazovateľ

Kedy je ideálny čas na výmenu filtra v kanvici? To za vás postráži inteligentný digitálny ukazovateľ Brita Memo. Včas vám pripomenie dátum optimálnej výmeny filtra.

Parametre a špecifikácia

Celkový objem
3,5 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky Hotovo!
Počet filtračných patrón v balení
1 ks Hotovo!

Filtračná kanvica

Celkový objem
3,5 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky Hotovo!
Počet filtračných patrón v balení
1 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chystám se zakoupit tuto konvici a již mám doma cca 3 roky starou Britu (typ bohužel netuším, obal už nemám, byla zakoupena v Lidlu za 290,-Kč, předpokládám, že se jednalo o nejlevnější model a je na cca 1,2l vody. Jsou do všech konvic stejné filtry, nebo je možné, že u starších modelů jsou filtry jiné? Děkuji.

Dobrý den, ráda bych se pro jistotu ujistila, zda postupuji správně. Domů jsem si koupila filtračn konvici BRITA Marella Cool Memo, a jsem velmi spokojená. Proto bych si ještě ráda pořdila jednu do práce s většm objemem, vybrala jsem BRITA Marella XL Memo. Pokud budu kupovat filtrační patrony, jsou pro oba dva typy konvice stejné? Není u většího objemu jiný typ patrony? Děkuji

Diskusia a poradňa k BRITA Marella XL Memo modrá
Príslušenstvo pre BRITA Marella XL Memo modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA Marella XL Memo modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRITA Marella XL Memo blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRITA Marella XL Memo blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRITA Marella XL Memo kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií