MS hokej Aplikace

BRITA MaxtraPlus 6 + 2

Zobraziť katalóg
BRITA MaxtraPlus 6 + 2
5,0 58 hodnotení
Filtračná patróna 8ks v balení
Kód:  BRIFP600 Produktové číslo:  1030558/1025368 Stránky výrobcu

BRITA MaxtraPlus 6 + 2

Vylepšené filtračné patróny BRITA MaxtraPlus na dokonalú údržbu vašich spotrebičov, zlepšenie kvality vody a odstránenie kovov. Inovovaná filtračná patróna zabezpečí až o 25 % lepšiu chuť vody, z ktorej zároveň odstraňuje kovy ako meď a olovo. Je ideálnym pomocníkom pre zdravé varenie aj na prípravu studených alebo teplých nápojov. Patróny MaxtraPlux s technológiou MicroFlow zaisťujú vysoko účinnú filtráciu vody vo všetkých filtračných kanviciach značky BRITA. Filtrujú aj vodný kameň, čím predlžujú životnosť vášho spotrebiča. 

Kľúčové vlastnosti filtračnej patróny BRITA MaxtraPlus

  • Inovované zloženie pre lepšiu chuť vody až o 25 %
  • Odstraňuje kovy ako meď a olovo
  • Filtračná patróna MaxtraPlus odstraňuje vodný kameň
  • Predlžuje životnosť spotrebiča
  • Technológia MicroFlow na dokonalú filtráciu vody
  • Vhodná do všetkých filtračných kanvíc BRITA
  • Ideálny pomocník pre zdravé varenie
  • Vhodná aj na prípravu teplých i studených nápojov

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
8 ks Hotovo!

Vlastnosti

Počet kusov
8 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jsou tyto filtry BRITA MaxtraPlus +, v hodné a typově stejné do kávovaru TASSIMO JOY TAS4502? V zakoupeném kávovaru zmíněné značky přes Vaši společnosti (prosinec 2019) je umístěn velmi podobný filtr, ale bez označení "Plus +" , je s názvem BRITA MAXTRA a trochu jinou tvarově provedenou vrchní částí filtrační patrony. Děkuji předem za odpověď S pozdravem Vojtěch Buchta

Diskusia a poradňa k BRITA MaxtraPlus 6 + 2
Príslušenstvo pre BRITA MaxtraPlus 6 + 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA MaxtraPlus 6+2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRITA MaxtraPlus 6+2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRITA MaxtraPlus 6+2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRITA MaxtraPlus 6 + 2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií