AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Brother 2104D

Zobraziť katalóg
Brother 2104D
5 7 hodnotení
Overlock – dvojihlový štvorniťový obnitkovací stroj šijúci troj a štvornitným stehom, voľné rameno, diferenciálne podávanie, nastavenie hustoty a dĺžky stehu, farebné prehľadné značenie navliekacích dráh, unikátny navliekač nite ľavého chápača, vypínateľný orezový nôž, úzky lemovací steh bez výmeny pätky, LED osvetlenie pracovnej plochy
Kód:  BR002b Produktové číslo:  2104D Stránky výrobcu

Brother 2104D

Vynikajúci a výkonný domáci overlock Brother 2104D šijúci troj alebo štvornitným stehom dodá vášmu ušitému oblečeniu profesionálny vzhľad. Je vybavený voľným ramenom a diferenciálnym podávaním, ktoré umožňuje dokonalé šitie bez zvlnenia či nadmerného utiahnutia švu látky. Jeho veľkou výhodou je taktiež možnosť používania štandardnej ihly 130/705, ktorá sa používa do klasických šijacích strojov. Overlocky Brother sú na trhu veľmi obľúbené, majú totiž najjednoduchšie ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie
  • Prehľadný a jednoduchý návod na použitie
  • Široká škála príslušenstva
  • 3-nitný a 4-nitný steh
  • Diferenciálne podávanie
  • Voľné rameno
  • LED osvetlenie
  • Použitie klasických ihiel

Funkcie

Overlock Brother 2104D ponúka hneď niekoľko vychytávok, ako je možnosť šitia bez orezu látky, nastavenie šírky a hustoty stehu, regulácia prítlaku pätky alebo šitie úzkym lemovacím stehom bez nutnosti výmeny pätky. Šijací stolík obsahuje voľné rameno, vďaka ktorému možno obšívať rukávy alebo nohavice. Dokonale orezáva, šije a pomocou špeciálnych pätiek zvláda našívanie v jednej operácii. Šírka stehu je od 5 mm do 7 mm a rolovací steh 2 mm.

Jednoduchosť

Stroj Brother 2104D je kompaktný a ľahký a vďaka prítomnosti držadla ho možno aj jednoducho prenášať. Je vybavený jasným LED svetlom a prehľadným farebným značením navliekacích dráh nití. Ide o veľmi kvalitný stroj z pevného materiálu so širokou škálou príslušenstva, v ktorom nájdete aj mäkký plastový kryt proti prachu. Jednoduché ovládanie a dobre spracovaný návod na použitie vás naučia prístroj rýchlo ovládať.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

» Všetky overlocky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother 2104D.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií