Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Brother DCP-J105 Ink Benefit

Zobraziť katalóg
Brother DCP-J105 Ink Benefit
4,7 68 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčný, A4, skener, kopírka, 27 strán za minútu čiernobielo, 10 strán za minútu farebne, 1200x 6000dpi, LCD, ručné duplex, USB 2.0, WiFi
Kód:  PB103b2 Produktové číslo:  DCPJ105YJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother DCP-J105 Ink Benefit

Potrebujete kvalitne a farebne tlačiť, ale nechcete míňať veľa peňazí za drahé atramentové náplne? Tlačiareň a kopírka v jednom, Brother DCP-J105 Ink Benefit, predstavuje ideálne riešenie pre všetkých používateľov požadujúcich ten najlepší pomer ceny a výkonu. A ako príjemný bonus k tomu pridáva možnosť bezdrôtového pripojenia k sieti a pohodlné tlačenie bez zbytočných káblov. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a elegantnému nadčasovému dizajnu zapadne do každej miestnosti a nebude nikde prekážať.

Efektívna tlač


Tlačenie nebolo nikdy efektívnejšie. Náplne Brother, schopné vytlačiť až 2 400 čiernobielych a 1 300 farebných strán, redukujú spotrebu atramentu na ozajstné minimum. Pretože keď sa minie farba, stačí doplniť len danú dochádzajúcu farbu a ušetríte tak peniaze. Keď sa vám farby predsa len minú, tlačiť čiernobielo budete môcť aj naďalej.

Šetrí váš čas


Okrem úspory nákladov na tlač dosiahnete s tlačiarňou Brother aj úsporu času. Rýchla tlač dokáže vytlačiť aj farebné stránky v priebehu niekoľkých okamihov a zásobník papiera až na 100 listov predĺži interval na jeho dopĺňanie.

Pohodlne a bezdrôtovo


Pripojte sa k tlačiarni kdekoľvek z domu vďaka podpore bezdrôtovej technológie WiFi. Tlačiť budete môcť na kancelárske papiere s rozmerom A6 až po A4, na fotografické papiere, na rôzne karty, pohľadnice a aj na poštové obálky.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Bezokrajová tlač, Google Print, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tlač fotografií Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Bezokrajová tlač, Google Print, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tlač fotografií Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 13 × 20 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
DL, COM10, C5, GLT Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
6000 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
27 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
374 mm Hotovo!
Šírka
435 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,1 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má samočisticí program na čištění hlav. Děkuji

Dobrý deň, uvažujem nad kúpou tejto tlačiarne. Pokiaľ chcem dokumenty tlačiť iba čiernobielo, je nutné kúpiť i farebné náplne alebo stačí len čierne/čiernobiele? Ďakujem za odpoveď.

Tiskne automaticky oboustranne?

Dá se přímo při kopírování fotografie zvětšit, nebo zmenšit její výsledný formát a nastavit kvalitu této kopírky? A sken lze uložit v PC do JPG, souboru? Chceme tisknout příležitostně a tiskárnu odpojovat od sítě což nevíme zda je vhodné. Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, u tohoto modelu tiskárny potřebuji využívat tisk jak na formát A4 tak i tisk na fotopapír 10x15. Má tiskárna i jiný podavač papíru nebo budu muset vždy při tisku fotografií vyložit celý hlavní zásobník, kde jsou uloženy papíry A4? Díky za odpověď

Dobrý den, mám doma typ Brother DPC-J152W, kde je nutné vyměňovat celé náplňové kazety s barvou, nelze je průběžně doplňovat. Nastal mi problém, že barevně z nějakého důvodu přestala tisknout a tiskne pouze černobíle. Postupně začaly barvy mizet, až zmizely úplně. Přitom kazety prázdné nejsou a průběžně jsem je nahradil za nové. Zřejmě asi začaly ve tryskách zasychat? Proč ale černá barva funguje bezvadně a nezasychá? Černá barva a ostatní barvy byly využívány současně. Co kdyby mi stejný stav nastal i u nového typu Brother DCP-J105 Ink Benefit? Jak mám postupovat? Děkuji.

Dobrý den, nemohu najít CD se softwarem. Je možné ho nějak sehnat? Děkuji.

Dobrý den, mám zájem o koupi multifunkční tiskárny Brother DCP-J105 Ink Benefit a pokud si ji nyní objednám, mohu si ji vyzvednout v prodejně v Mostě (z časových důvodů) až v pátek 23.března? Děkuji za odpověď

DOBRÝ DEN, VE VLASTNOSTECH JINÝCH TISKÁREN SE UVÁDÍ TISK ROZMĚRŮ NAPŘ 9x13 NEBO 10x15. JAK SE TO U TÉTO TISKÁRNY. DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ. VIKTOR DIETZE

Dobrý den. Mám technický problém a třeba mi bude někdo moci pomoct? Koupil jsem si tuto tiskárnu a mám problém s nastavením wifi připojení. Problém je že u sebe doma tiskárna normálně vidí moji wifi ale v práci ji nevidí. Celkově jsou obě wifi routery stejně konfigurovány jediný rozdíl mezi nimi je že jedna jede pouze na 2,4 ghz (na té router nevidím) a druhá i na 5GHz. Jiný rozdíl nevidím. Zkusil jsem všechny metody včetně konfigurace přímo na tiskárně ale v žádné metodě prostě tiskárna nevidí router, respektive i naopak. Hledal jsem i videa a všechny v momentě kdy na tiskárně dají vyhledat wlan tak mají na výběr wifi (i u mě doma) ale na druhý router prostě vidět není. Už mě nic nenapadá. Nikde jsem na stránkách výrobce nenašel jestli podporuje i 2,4ghz routery. Předem děkuji za rady.

12
Diskusia a poradňa k Brother DCP-J105 Ink Benefit
Príslušenstvo pre Brother DCP-J105 Ink Benefit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother DCP-J105 Ink Benefit.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií