Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Brother MFC-J200 Ink Benefit

Zobraziť katalóg
Brother MFC-J200 Ink Benefit
4,5 15 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčný, A4, skener, kopírka, fax, LCD, 11str.mono/ minútu, 6str.color/ minútu, 1200x6000dpi, USB 2.0, WiFi
Kód:  PB127n0 Produktové číslo:  MFCJ200YJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother MFC-J200 Ink Benefit

Tlačte už za  1 cent stránku, pri 5% pokrytí.

Potrebujete kvalitne a farebne tlačiť, ale nechcete míňať veľa peňazí za drahé atramentové náplne? Tlačiareň a kopírka v jednom Brother MFC-J200 Ink Benefit predstavuje ideálne riešenie pre všetkých používateľov požadujúcich ten najlepší pomer ceny a výkonu a pridáva k tomu ako príjemný bonus možnosť bezdrôtového pripojenia k sieti a tlačenie pohodlne bez zbytočných káblov. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a elegantnému nadčasovému dizajnu zapadne do každej miestnosti a nebude nikde prekážať.

Efektívna tlač


Tlačenie nikdy nebolo efektívnejšie. Náplne Brother schopné vytlačiť až 2400 čiernobielych a 1300 farebných strán redukujú spotrebu atramentu na ozajstné minimum, pretože keď vám dôjde farba, stačí doplniť len onú dochádzajúcu farbu a ušetriť tak peniaze. Keď vám farby predsa len dôjdu, tlačiť čierno budete môcť aj naďalej.

Šetrí váš čas


Okrem úspory nákladov na tlač dosiahnete s tlačiarňou Brother tiež úsporu času . Rýchla tlač dokáže aj farebné stránky vytlačiť v priebehu niekoľkých málo okamihov a zásobník papiera až na 100 listov predĺži intervaly jeho dopĺňanie.

Pohodlne a bezdrôtovo


Pripojte sa k tlačiarni kdekoľvek z domu vďaka podpore bezdrôtovej technológie Wi-Fi. Tlačiť budete môcť na kancelárske papiere s rozmermi A6 až po A4, na fotografické papiere, na rôzne karty, pohľadnice a aj poštové obálky.

Pohodlne a bezdrôtovo


Automatický podávač dokumentov (ADF) umožňuje bezobslužné skenovanie, kopírovanie a faxovanie viacstránkových dokumentov ľahko a rýchlo. Založte až 20 strán A4 a nechajte ho pracovať na digitalizáciu. Laminátové Piezo tlačovej hlavy Brother minimalizujú poškodenie hlavy, čím zvyšujú životnosť stroja.

Pre viac informácií navštívte náš web: 5xviceotisku.cz

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Funkcie skenera
Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
11 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
6 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
180 mm Hotovo!
Hĺbka
374 mm Hotovo!
Šírka
435 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Může tisknout pouze s černobílou náplní?

Dobrý den, obsahuje balení i napájecí kabel a inkoustové kazety, nebo je nutno rovnou zakoupit zvlášť? Děkuji Jarka

Diskusia a poradňa k Brother MFC-J200 Ink Benefit
Príslušenstvo pre Brother MFC-J200 Ink Benefit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother MFC-J200 Ink Benefit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother MFC-J200 Ink Benefit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother MFC-J200 Ink Benefit.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií