AD homeoffice PET

Brother TD-4000

Zobraziť katalóg
Brother TD-4000
Tlačiareň etikiet – 300DPI, priama termálna tlač, 110mm/s, šírka tlače 102mm, RS232, USB
Kód:  PB098e Produktové číslo:  TD4000YJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother TD-4000

Pokiaľ potrebujete kvalitnú tlačiareň štítku, ktorá zvládne vytlačiť aj štítky väčšej veľkosti, je TD-4000 to pravé riešenie. Ide totiž o stolné zariadenia pre priamu tlač v rozlíšení až 300 DPI, ktoré dokáže vytlačiť štítky až 102 mm široké a v dĺžke od 25 mm až do 3 m. Je dodávaná so všetkým čo potrebujete na začatie tlače, vrátane USB kábla a P -Touch Editora 5. To je výkonný, ale ľahko použiteľný softvér pre tvorbu štítkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlač až 102 mm širokých štítkov pre množstvo priemyselných aplikácií
  • Vytvárajte štandardné prepravné štítky s akýmkoľvek čiarovým kódom
  • Rýchla tlač až 69 štítkov/min.
  • Vysoké rozlíšenie tlače až 300 DPI

Perfektná manipulácia a kompatibilita

P-touch Editor 5 je nevídaný program, pomocou ktorého vytiahnete z tlačiarne naozaj maximum. Môžete pridávať čiarové kódy, grafiku a text alebo použiť odkaz na rôzne súbory, vrátane súborov z Microsoft Office. Jednoducho zvládne aj SQL databázy a CSV súbory pre tlač viac záznamov. TD-4000 je dodávaná s WHQL certifikovanými ovládačmi, čo znamená, že je kompatibilná aj s inými aplikáciami. Vďaka tomu môžete používať aj iné aplikácie, na ktoré ste zvyknutí.

Prispôsobivá vašim potrebám

TD-4000 zvládne tlačiť text, čiarové kódy a grafiku priamo z programu, a to neuveriteľnou rýchlosťou až 110 mm za sekundu. Súčasťou je aj integrovaný automatický orez, ktorý spoľahlivo skráti kontinuálne štítky na požadovanú dĺžku.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, RS-232 Hotovo!
Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
229 mm Hotovo!
Šírka
173 mm Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, RS-232 Hotovo!

Rozmery

Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
229 mm Hotovo!
Šírka
173 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlačiarne na štítky a etikety

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brother TD-4000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother TD-4000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother TD-4000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother TD-4000.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií