Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DreamWave Bubble Pods Blue

Zobraziť katalóg
DreamWave Bubble Pods Blue
Bluetooth reproduktor – prenosný, 5W, Bluetooth 4.0, IPX5, výdrž až 10 hodín
Kód:  DRW001a Produktové číslo:  752423791927 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DreamWave Bubble Pods Blue


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor DreamWave Bubble Pods Blue

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s ľahučkým prenosným reproduktorom DreamWave z radu Bubble Pods. Nadchne vás hlavne nadštandardným zvukom s minimálnym skreslením, vďaka ktorému si drží popredné miesto vo svojej triede cestovných reproduktorov. Určite si vás ale získa aj hravým dizajnom v optimistickom modrom vyhotovení. Reproduktor Bubble Pods stačí jednoducho prepojiť s mobilným telefónom cez Bluetooth a vaša mini hudobná párty môže začať. Na jedno nabitie vydrží hrať až 10 hodín, záleží samozrejme na hlasitosti prehrávania.


Malý, ale nesmierne šikovný

Reproduktor DreamWave Bubble Pods Blue môžete vďaka kompaktným rozmerom 100 × 78 × 46 mm pribrať prakticky kamkoľvek. Váži iba 185 g, ponúka slušný výkon 5 W a poteší výnimočnou hlasitosťou aj skvelou reprodukciou basov. O tie sa stará zabudovaný menič s plným rozsahom a efektový procesor poskytujúci priestorový 360° zvuk. Výhodou je tiež ochrana triedy IPX5 proti vode, nečistotám, piesku a snehu. Reproduktor Bubble Pods má špeciálnu konštrukciu s praktickým krúžkom na zavesenie. Môžete ho tak zavesiť na pútko odevu, batoh alebo napríklad kočík. Repráčik sa vám pohodlne zmestí aj do vrecka.


Rýchlo prepojíte a hneď prehrávate

Nepotrebujete žiadne zbytočné káble – reproduktor DreamWave Bubble Pods Blue k vášmu inteligentnému zariadeniu pripojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth CSR 4.0 so zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Bubble Pods disponuje profilmi A2DP pre bezdrôtový prenos hudby v stereo kvalite a AVRCP, vďaka ktorému môžete prehrávanie a hlasitosť hudby ovládať priamo na reproduktore. Spárovanie so smartfónom vám zaberie naozaj len chvíľku, takže pár skladieb stihnete aj pri rannom zhone a naštartujete si tak dobrú náladu na celý deň. V balení samozrejme nájdete štandardný 3,5 mm AUX kábel, ktorý sa predsa len niekedy hodí.


Solídna výbava

Reproduktor Bubble Pods Blue je napájaný vstavaným lítiovým akumulátorom s kapacitou 1 800 mAh. Vďaka nemu vám vydrží až na 5 hodín počúvania pri maximálnej hlasitosti a plných basoch. Bubble Pods využijete aj pre pohodlné handsfree telefonovanie. Keď vám niekto zavolá, hudba sa automaticky pozastaví a po skončení hovoru opäť pokračuje.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
185 g Hotovo!
Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Kapacita batérie
1 800 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
185 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 800 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Typ sústavy

Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Vodoodolný, Mikrofón, Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
5 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
Bluetooth Hotovo!
Vstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Rozmery reproduktora

Šírka reproduktorov
78 mm Hotovo!
Výška reproduktora
100 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktora
46 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DreamWave Bubble Pods Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWave Bubble Pods Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamWave Bubble Pods Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií