Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bugatti Casual černo-šedé

Zobraziť katalóg
Bugatti Casual černo-šedé
4,7 19 hodnotení
Puzdro na tablet pre iPad 2, Nový iPad a tablet PC do veľkosti 10.1 "
Kód:  GC219l2 Produktové číslo:  08059

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bugatti Casual černo-šedé

Bugatti Casual je univerzálne púzdro pre Váš iPad alebo tablet do veľkosti 10,1 ". Vyrobené je z polyesteru zaručujúceho nepremokavosť a perfektnú ochranu pre váš tablet. Vnútro má mäkké polstrovanie, aby bol tablet dokonale chránený pred poškriabaním, odtlačkami a nárazy. Puzdro je uzatvárateľné na zips a navyše obsahuje praktické vrecko na slúchadlá či ďalšie príslušenstvo. Puzdro je vyvedené v elegantnom čierno-šedom dizajne a predstavuje výborný doplnok pre váš tablet.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebovala bych obal na tablet Acer ICONIA W510, je to 10.1" rozměr, podle čtení na netu, by měl seděět obal-Bugatti Casual černo-šedé, jen by mě zajímalo, jestli se do něj vleze i klávesnice, která byla k tabletu, popřípadě jestli je možné poslat obal na prodejnu a vyzkoušet to na místě :-) Děkuji

Diskusia a poradňa k Bugatti Casual černo-šedé
Príslušenstvo pre Bugatti Casual černo-šedé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bugatti Casual černo-šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bugatti Lässige schwarz und grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bugatti Lässige schwarz und grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bugatti Casual černo-šedé.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií