Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové

Zobraziť katalóg
BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové
Puzdro na notebook neoprénové, (fiery orange), 38.6x33.5x1.3cm
Kód:  GR371b Produktové číslo:  E-LS15-FOR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové Predaj skončil

BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové

Praktické neoprénové pouzdro připravené ochránit váš notebook pred nepriaznivými vplyvmi okolia i každodenných nástrah.Toto puzdro je určené pre notebooky s uhlopriečkou displeja 15 palcov.V tejto je puzdro dodávané v modernej oranžovej farbe, vďaka ktorej na prvý pohľad upúta.Mohlo by sa tak jednať aj o ideálny darček.Vďaka tomu, že rozmery a hmotnosť samotného počítača takmer neovplyvní, je vhodné pre neustále používanie pri každom presune počítača.Vhodné je aj pre užívateľov, ktorí počítač prenáša napríkladz budovy do budovy alebo cez vonkajšie priestory.Puzdro je idální pre ochranu proti poškrabaniu, prachu, upatlaný, daždi, vetre a iným podobným nepríjemnostiam.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre notebooky:
s uhlopriečkou displeja 15 palcov

Rozmery:
38,6 x 33,5 x 1,3 cm

Materiál:
neoprén

Farebné prevedenie:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BUILT Laptop Sleeve 15" žhavě oranžové.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií