Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BWT Initium 2.5l

Zobraziť katalóg
BWT Initium 2.5l
4,5 84 hodnotení
Filtračná kanvica kapacita 2.5l, 1.3l filtrovanej vody, filter Gourmet edition Mg2+
Kód:  EAN900a Produktové číslo:  9022001902405

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BWT Initium 2.5l

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Filtrační konvice

Skvele tvarovaná kanvica

Moderná filtračná kanvica

Skvelý doplnok, ktorý sa stará o vaše zdravie, nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Ide o filtračnú kanvicu BWT Initium s celkovým objemom 2,5 litra vody. Môže sa pochváliť krásnym dizajnom a perfektne tvarovaným telom, vďaka ktorému sa zmestí do všetkých typov moderných chladničiek.


Prepracované funkcie

Pri plnení nemusíte snímať horné viečko. Vďaka systému Easy-FILL bude prelievanie vody hračkou bez zbytočného špliechania a rozlievania. Na nutnosť výmeny filtra vás upozorní Easy-CONTROL indikátor, ktorý automaticky určí, kedy presne sa má vymeniť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Moderní filtry

Indikátor filtra

Urobte niečo pre svoje zdravie

Výnimočný filter s patentovanou technológiou Mg2 + je vyrobený z veľmi jemného vlákna zachytávajúceho nežiaduce častice. Granuly z aktívneho uhlíka absorbujú z vody látky, ktoré negatívne ovplyvňujú jej chuť a arómu, napr. chlór. Iónomenič absorbuje vodný kameň a ťažké kovy a vďaka tomu chráni vaše spotrebiče. Filter BWT vypúšťa do vody veľmi cenný horčík, ktorý vytvára mäkkú vodu s osviežujúcou chuťou.

Takáto voda je vhodná na prípravu čajov, kávy alebo každodenné pitie. Horčík je v dnešnej dobe nedostatkovým minerálom v našom stravovacom reťazci. Vďaka tomuto filtru získate až 20 % dennej dávky tohto veľmi cenného minerálu. Prispieva tak k vašej duševnej aj fyzickej pohode.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Úspora

Voda chutí kedykoľvek

Ušetrí čas aj peniaze

Dôležité je aj porovnanie s balenou vodou. Voda v PET fľašiach vás približne vyjde až na 0,70 Eur za jeden liter. S touto kanvicou vás liter vody vyjde na obyčajných 0,04 Eur. Navyše nemusíte nosiť ťažké kartóny z obchodov a zároveň šetríte životné prostredie.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BWT Initium 2.5l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BWT Initium 2.5l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BWT Initium 2,5 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BWT Initium 2,5 Liter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BWT Initium 2.5l.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií