PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml

Zobraziť katalóg
BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml
4,8 35 hodnotení
celkový objem 2.7 l, objem prefiltrovanej vody 1.5 l, elektronický indikátor výmeny filtra, vhodné do umývačky, počet filtračných patrón v balení: 1ks
Kód:  BWT006 Produktové číslo:  815046

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml Predaj skončil

BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml

Filtračná kanvica BWT Penguin odstráni z vody škodlivé látky vďaka niekoľkonásobnej filtrácii a obohatí ju o horčík. Voda tak získa lepšiu chuť, pričom upraviť možno aj nekvalitné zdroje vody. Oceníte elektronický indikátor výmeny filtra, ktorý upozorní na koniec životnosti filtračnej vložky. Kanvica pri objeme 2,7 litra naraz prefiltruje 1,5 litra vody, ďalší objem sa filtruje postupne tak, ako sa z kanvice voda odlieva. Praktické plniace viečko a ergonomický tvar rukoväte aj tela kanvice zaistí jednoduchú manipuláciu a zároveň sa vojde do dverí bežných chladničiek. Ako darček navyše dostanete sklenenú fľašu MyEqua 550 ml, ktorú využijete aj na cestách.

Kľúčové vlastnosti filtračnej kanvice BWT

  • Elektronický indikátor výmeny filtra
  • Objem 2,7 litra
  • Filter obohacuje vodu o horčík Mg2+
  • Typ filtra: BWT longlife Mg2+ (súčasťou balenia 1 ks)
  • Možno umývať v umývačke riadu (okrem viečka a filtra)
  • Tvar umožňuje ukladanie do dvier bežných chladničiek
  • Sklenená fľaša MyEqua 550 ml ako darček

Patentovaná technológia filtrácie

Technológia BWT vodných filtrov zachováva vo vode prírodný horčík a navyše ho pri filtrácii do vody pridáva. Objem 2,7 litra prefiltrovanej vody v sebe obsahuje približne 65 mg horčíka, čo zodpovedá napríklad 7 jablkám. Ďalej zbavuje vodu škodlivého chlóru, medi, olova alebo nežiaducich organických látok. Pre takúto čistotu vody využíva kanvica viacnásobnú filtráciu. Tkanina pri vstupe zachytí väčšie častice, granulát aktívneho uhlíka absorbuje znečistenia a látky zhoršujúce arómu, iónomenič absorbuje ťažké kovy a vápenaté prvky a pridá anióny a katióny do vody. Nakoniec jemný filter pri výstupe funguje ako posledná kontrola proti akýmkoľvek malým čiastočkám, ktoré mohli v prefiltrovanej vode ešte zostať.

Kedy vymeniť filter kanvice?

Filtre majú životnosť okolo jedného mesiaca (až 120 prefiltrovaných litrov), ale kanvica vám sama pomocou elektronického indikátora povie, kedy je potrebné filter vymeniť. Vďaka tomu zaručíte, že filter bude stále funkčný a odstráni z vody všetky škodlivé látky.

Parametre a špecifikácia

Celkový objem
2,7 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
1,5 l Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky Hotovo!
Počet filtračných patrón v balení
1 ks Hotovo!

Filtračná kanvica

Celkový objem
2,7 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
1,5 l Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky Hotovo!
Počet filtračných patrón v balení
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je vhodne takuto prefiltrovanu vodu s horcikom pouzit aj do rychlovarnych kanvic?? Dakujem

Je voda z konvice perlivá?

Dobrý den, chci se zeptat jak el. indikátor ukáže nutnost výměně filtru? U nás ukazuje pořád stejně (100%) i když jsme podruhé vyměnily filtr. Dekuji.

Na aké množstvo vody vydrží filter Mg2+?

Dobrý den, z jakého materiálu je konvice vyrobená? Musí se do konvice používat jen filty Mg2+ nebo se dá použít i jiný od stejného výrobce?

V baleni je koľko filtračnych patrol ? jedna ?

Dobrý den, kolik je obsah hořčíku na 100 ml přefiltrované vody?

Diskusia a poradňa k BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml
Príslušenstvo pre BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BWT Filtrační konvice Penguin 2.7l + skleněná láhev MyEqua 550ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BWT Pinguin 2,7 L weißer Filter + 550 ml MyEqua Glasflasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BWT Pinguin 2,7 L weißer Filter + 550 ml MyEqua Glasflasche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BWT Penguin szűrőkancsó 2.7 l (fehér) + 550 ml MyEqua kulacs.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií