AlzaBoxy Q1 PET

by-inspire Jedálenský set QUADRO TREE 10ks, pre 2 osoby, hnedý

Zobraziť katalóg
by-inspire Jedálenský set QUADRO TREE 10ks, pre 2 osoby, hnedý
Jedálenská súprava - porcelánová, obsahuje 2x miska polievková (14,5cm), 2x tanier dezertný (22cm), 2x tanier plytký (27,5), 2x hrnček (280ml) s táckou (7,5cm)
Kód:  LUIS0002 Produktové číslo:  7682-00-18

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

by-inspire Jedálenský set QUADRO TREE 10ks, pre 2 osoby, hnedý Predaj skončil

by-inspire Jedálenský set QUADRO TREE 10ks, pre 2 osoby, hnedý

Jedálenský set QUADRO TREE je s ôsmymi kusmi súpravy určený pre 2 osoby. Porcelánová sada obsahuje 2 × polievkovú misku s priemerom 14,5 cm, 2 × dezertný tanier vo veľkosti 22 cm, 2 × plytký tanier veľký 27,5 cm a 2 × hrnček s objemom 280 ml. Všetky taniere majú štvorcový tvar s pravouhlými okrajmi. Kubistický vzhľad jedálneho setu dopĺňajú aj hrnčeky so štvorcovým základom. Taniere aj hrnčeky majú lesklý biely povrch s decentným hnedým dekorom stromu. 

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
8 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
8 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre by-inspire Jedálenský set QUADRO TREE 10ks, pre 2 osoby, hnedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si by inspire Jídelní set QUADRO TREE 8ks, pro 2 osoby, hnědý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte by-inspire Speiseset QUADRO TREE 8 Stk., für 2 Personen, braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte by-inspire Speiseset QUADRO TREE 8 Stk., für 2 Personen, braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: by-inspire QUADRO TREE étkezőkészlet, 8 db, 2 személyes, barna.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií