Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

C-TECH Impressio Party, all-in-one, 35W

Zobraziť katalóg
C-TECH Impressio Party, all-in-one, 35W
4,7 38 hodnotení
Bluetooth reproduktor - aktívny, párty, s mikrofónom, Bluetooth, výdrž batérie 60 h
Kód:  MC510 Produktové číslo:  IMP-PARTY Stránky výrobcu

C-TECH Impressio Party, all-in-one, 35W

Rozozvučte svoje okolie vašou obľúbenou hudbou pomocou bezdrôtového reproduktora od spoločnosti C-Tech. Oslňte mohutným zvukom so silnými basmi na záhradnej párty, v telocvični či na dovolenke pri mori. S Impressio Party vám pri počúvaní milovaných pesničiek nemôže zabrániť žiadna nepriazeň okolia. To však nie je všetko! K reproduktoru sa dá pripojiť hudobný nástroj a až dva mikrofóny! Karaoke párty už nie je len zábavou, ku ktorej musíte vyraziť do baru, ale môžete si ju dokonale užiť aj v rodinnom prostredí domova. Nemáte po ruke žiadne úložisko s hudbou? Nevadí, v reproduktore je integrované aj FM rádio s pamäťou na 25 staníc.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi vysoký výkon - až 35 W RMS
  • Až 8 zdrojov zvuku, vrátane bluetooth a slotu pre SD karty
  • Diaľkový ovládač k pohodlnému ovládaniu reproduktora
  • FM rádio s možnosti pripojenia externej antény
  • Veľmi jednoduché prenášanie
  • Bohaté príslušenstvo
 

Reproduktor je použiteľný kdekoľvek

Horné madlo, ďalšie výsuvné madlo a kolieska zaistia, že sa reproduktor naozaj ľahko prenáša. To by však nebolo tak účelné, keby reproduktor neoplýval skvelú batériou, ktorá vydrží pri 100% hlasitosti až 8 hodín. Pri optimálnej hlasitosti dokonca až neuveriteľných 60 hodín. Slot na USB pamäť a micro SD kartu robí z reproduktora úplne samostatné zariadenie. Nepotrebujete ale ani tieto doplnky. K reproduktoru sa ľahko pripojíte aj z takmer každého telefónu pomocou integrovaného Bluetooth.

 

Nespočet hodín zábavy

Reproduktor je naozaj multifunkčný a môže skvele poslúžiť pri mnohých príležitostiach. Jeho účelom nie je len reprodukovať hudbu, ale po pripojení mikrofónov či hudobného nástroja z vás môže urobiť hviezdu každého večierku. Diaľkový ovládač neslúži len na ovládanie z väčšej vzdialenosti, ale s jeho pomocou možno z vášho reproduktora urobiť domáce nahrávacie zariadenie. A verte, nič nezlepší nedeľné ráno viac, než počúvanie svojho výkonu zo včerajšieho dňa.

Okrem reproduktora v balení nájdete aj diaľkový ovládač, bezdrôtový mikrofón, kábel jack, externú FM anténu, napájací adaptér a manuál.

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
7 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
60 h Hotovo!

Určenie

Určenie
Párty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ztratil jsem nabíjecí adaptér k reproduktoru: C-TECH Impressio Party, 35W, Můžete mi prosím doporučit nový adaptér? Děkuji

Uvádíte rozměry v mm. Asi se jedná o cm? To by přístroj o velikosti kostky cukru vážil 8 kg a to madlo na převoz by taky bylo kontraproduktivní :)

Dobrý den, lze přístroj použít i jako kombo k el. bubnům (Medeli)? Lze používat i přímo napájení ze sítě, nebo jen z baterie. Děkuji.

dobrý večer potřeboval bych vědět rozměry. dekuji

Dobrý den. Mám dotaz ohledně nabíjení reproduktoru. V návodu je uvedeno, že při provozu na baterii přepnu vypínač do polohy 1 (baterie), tady vše v pořádku. Při provozu ze sítě dám vypínač do polohy 2 (napájení ze sítě),ale v této poloze se reproduktor sám vypne a nelze ho používat. Můj dotaz teda je, zda se jedná o nějakou vadu výrobku, nebo je to ochrana baterie?Jestli nemusí být třeba úplně vybita, aby šlo přehrávat a zároveň používat? Nerad bych si reproduktor poškodil již po týdnu užívání.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se ladí rádio, protože když to ladí samo, tak to naladí asi 16 stanic a všechno to šumí

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je tento reproduktor schopný ozvučiť vonkajšiu záhradu, tak aby ho bolo počuť po celej ploche záhrady, prípadne až vo vnútri?

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli je možno v bt party výměna baterie-krátka životnost,Děkuji

Snažil som sa zistiť podľa čoho sa zoraďujú mp3 pri prehrávaní a nepodarilo sa mi to. Neviem dosiahnuť aby mnou vybraná skladba sa prehrala prvá a podľa čoho pokračujú ďalšie?

Dobry deň, neviem sa rozhodnúť medzi týmto reproduktorom a týmto Gogen BPS 898 je tam nejaky rozdiev v kvalite zvuku alebo ...?

123...
Diskusia a poradňa k C-TECH Impressio Party, all-in-one, 35W
Príslušenstvo pre C-TECH Impressio Party, all-in-one, 35W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH Impressio Party, all-in-one, 35W.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií