PET PET

C-TECH SPK-1810

Zobraziť katalóg
C-TECH SPK-1810
3,6 10 hodnotení
Reproduktory 2.0, 50W, drevené, bluetooth, diaľkové ovládanie, 3.5 mm jack (konektor)
Kód:  MC506d Stránky výrobcu

C-TECH SPK-1810


Zháňate kvalitné reproduktory na počúvanie hudby, sledovanie filmov či hranie hier? Ak áno, tak sa zamerajte na tieto aktívne 3-pásmové reproduktory C-TECH SPK-1810, ktoré vás oslnia svojim kvalitným audiovizuálnym výstupom. Susedov určite poteší celkový výkon zostavy 50 W RMS a široký frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20 kHz. Pre jednoduchšie ovládanie z pohodlia kresla či postele je spolu so súpravou dodávaný aj kompaktný ovládač, cez ktorý si nastavíte všetko podstatné. Na boku jedného reproduktora je umiestnený ovládací panel s možnosťou nastavenia hlasitosti, basov a výšok. Výhodou je tiež podpora bluetooth 3.0 rozhrania, a preto si môžete prehrávať pesničky priamo z vášho mobilného telefónu či tabletu. Nechýba ani výstup pre slúchadlá a jeden vstup pre ďalšie audio zariadenie (obidva 3,5 mm Jack).


Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný zvukový výstup
  • Slušný výkon
  • Diaľkové ovládanie
  • Podpora bluetooth rozhrania

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je dlouhy kabel mezi bednami?

jaké jsou rozměry?

Na co je na DO tlačítko USB. Nikde se nepíše, že by to mělo USB vstup.

Dobrý den má to i výstup na sluchátka , v popisu je napsáno že ano a v jedné recenzi zas píšou žene . Tak jak to je ?

Diskusia a poradňa k C-TECH SPK-1810
Príslušenstvo pre C-TECH SPK-1810
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH SPK-1810. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH SPK-1810. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH SPK-1810. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH SPK-1810.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií