AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Caffesso Italiano CA200-ITA

Zobraziť katalóg
Caffesso Italiano CA200-ITA
Kávové kapsuly – 20 škatuliek/200 kapsúl, vhodné pre espresso 40ml, kvetinové, karamelové a zemité tóny charakteristické pre espresso zo stredného Talianska
Kód:  MAC2001c2c2 Produktové číslo:  CA200-ITA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Caffesso Italiano CA200-ITA Predaj skončil

Caffesso Italiano CA200-ITA

Kávové kapsuly Caffesso Italiano vám prinášajú kúsok Talianska do vášho domova. Vychutnajte si espresso s vyváženou chuťou a vôňou, ktorá vám pripomenie svojimi kvetinovými, karamelovými a zemitými tónmi espresso zo srdca Talianska.

Pôvod zŕn:
Stredná a Latinská Amerika
Afrika
India

Balenie:
200 kapsúl (20 škatúľ × 10 kapsúl)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Caffesso Italiano CA200-ITA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Italiano CA200-ITA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Italiano CA200-ITA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Italiano CA200-ITA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Caffesso Italiano CA200-ITA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií