Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CAMRY CR4806W

Zobraziť katalóg
CAMRY CR4806W
Strojček na cestoviny – cestovín, umožňuje vyrobiť sedem rôznych tvarov cestovín: penne, rigattoni, špagety, lingvine, lasagne, fettuccini a tagliatele, rýchlo pripravuje čerstvé cestoviny, automaticky premieša všetky zložky do zmesi, 150W
Kód:  CAMCR806 Produktové číslo:  CR4806W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CAMRY CR4806W

Elegantný a praktický výrobník cestovín CAMRY CR 4806B v bielom prevedení sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom nielen na prípravu skvelej talianskej kuchyne, ale všade tam, kde sa hodia lahodné a doma vyrobené cestoviny. Výrobník cestovín Camry, s praktickým príkonom 150 W, umožňuje vyrobiť až sedem rôznych tvarov cestovín, medzi ktoré patria penne, rigattoni, špagety, lingvine, lasagne, fettuccini a tagliatele. Prístroj, ktorý rýchlo pripravuje čerstvé cestoviny, automaticky premieša všetky zložky do zmesi, čím sa výroba cestovín stáva hravo a zábavne jednoduchá. Zažite taliansku kuchyňu vďaka doma vyrobeným cestovinám! Buon gusto!

Kľúčové vlastnosti výrobníka cestovín Camry, biely

  • Praktický výrobník cestovín Camry CR 4806B v elegantnom bielom prevedení
  • Vyrobí až 7 tvarov cestovín – penne, rigattoni, špagety, lingvine, lasagne, fettuccini a tagliatele
  • Automaticky premieša všetky zložky do zmesi pre hravo ľahkú výrobu cestovín
  • Rýchlo pripravuje čerstvé cestoviny
  • Praktický príkon 150 W
  • Zažite taliansku kuchyňu s domácimi cestovinami v pohodlí vašej kuchyne

Praktický pomocník pre taliansku kuchyňu

Okrem hravo jednoduchej domácej výroby siedmich tvarov cestovín si vás výrobník cestovín CAMRY CR 4806B získa aj tým, že sa veľmi ľahko čistí. Doprajte si lahodnú taliansku kuchyňu s doma vyrobenými cestovinami. Perfetto!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAMRY CR4806W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Camry CR4806W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAMRY CR4806W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAMRY CR4806W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CAMRY CR4806W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií