Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

CANDY AQUA 1041D1

Zobraziť katalóg
CANDY AQUA 1041D1
4,6 16 hodnotení
Úzka práčka spredu plnená, energetická trieda A+, biela farba, hlavné funkcie: odložený štart, rýchly program a LED indikátory, odhad. ročná spotreba vody 6400 l, kapacita bielizne 4kg, odhad. ročná spotreba energie 141 kWh/annum, špeciálne technológie: fuzzy logic, rozmery: 51×69.5×44 cm (Š×V×H), hmotnosť 47kg
Kód:  FAC0001g Produktové číslo:  31006634 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY AQUA 1041D1

Potrebujete vo vašej kúpeľni ušetriť miesto? Alebo zháňate malú, kvalitnú a úspornú práčku napríklad na chatu? V tom prípade je tento model stvorený práve pre vás. Spredu plnená slim práčka od spoločnosti Candy disponuje hĺbkou iba 44 cm a zmestí sa do nej 4 kg špinavej bielizne. Spotrebič patrí do úspornej energetickej triedy A+. S práčkou Candy AQUA 1041 D1 nielen maximálne ušetríte vaše drahocenné miesto, ale tiež oceníte aj jej pomerne nízku prevádzkovú hlučnosť 56/78 dB, vďaka ktorej vás nebude obťažovať nadmerným hlukom. Práčka z radu Aquamatic je najmenšia na trhu. Šetrí až 50 % priestoru so zachovaním funkcií a výkonu v súlade s tradičnými práčkami.
Ide tak o ideálne riešenie pre jednotlivcov, chaty alebo malé apartmány. Myslené bolo aj na maximálnu bezpečnosť, a tak je práčka opatrená ochranou proti pretečeniu a ochranou proti prepeneniu. Nesmieme zabudnúť spomenúť aj prítomnosť bezpečnostného zámku dverí, ktorý takisto zablokuje tlačidlá slúžiace na ovládanie, takže sa nemôže stať, že by došlo k nechcenému prepnutiu programu.

Kľúčové vlastnosti práčky Candy AQUA 1041 D1

  • Spredu plnená slim práčka od spoločnosti Candy (hĺbka iba 44 cm)
  • Energetická trieda A+
  • Určené pre 4 kg bielizne
  • 15 pracích programov
  • Elektronický programátor s voľbou teploty
  • Odložený štart o 24 hodín
  • Nastavenie otáčok odstreďovaním
  • Možnosť prania v studenej vode
  • Ukazovateľ ukončenia cyklu
  • Výkonný a zároveň tichý motor (maximálna hlučnosť pri praní je 56 db)
  • Ľahko prístupný filter
  • Čidlo na kontrolu množstva peny
  • Ochrana proti pretečeniu
  • Technológia Fuzzy Logic

Jednoduché ovládanie s možnosťou zmeny nastavenia

Okrem slim vyhotovenia je veľkou prednosťou práčky Candy AQUA 1041 D1 tiež ľahké ovládanie. Na prednom paneli sa nachádza prehľadný displej a otočný volič, pomocou ktorého všetko jednoducho a rýchlo nastavíte. Po spustení programu možno zmeniť len tie nastavenia a funkcie, ktoré sa volia pomocou tlačidiel. Tlačidlo štart/pauza podržte na dobu cca 4 sekúnd, blikanie kontroliek tlačidiel funkcií a kontroliek fázy prania určuje, že práčka Candy AQUA 1041 D1 je v pauze, vykonajte vami požadovanú zmenu a znova stlačte tlačidlo štart/pauza. Pokiaľ si prajete vybrať či pridať bielizeň počas prania, počkajte dve minúty, kým bezpečnostné zariadenie neuvoľní dvierka práčky. Po vložení a vybratí bielizne, opätovnom uzavretí dvierok a stlačení tlačidla štart, bude práčka pokračovať v pracom cykle od rovnakého miesta, v ktorom bol cyklus prerušený.

Programy pre každú tkaninu

Práčka CANDY AQUA 1041 D1 využíva 15 programov vrátane ECO MIX 20 °C, ktorý všetko vykoná maximálne úsporne. Obľúbené sú tiež rýchle programy s vypraním do 14, 30 a 59 minút. Pri praní možno využiť vynechanie odstreďovania. Z bezpečnostného hľadiska je dôležitá ochrana proti pretečeniu, ktorá zabráni zaplaveniu v prípade nehody alebo ochrana proti prepeneniu.

Moderné technológie práčky Candy AQUA 1041 D1

Medzi prednosti tejto práčky patrí tiež technológia Fuzzy Logic, ktorá pomocou senzorov monitoruje priebeh prania. Na základe nameraných hodnôt flexibilne upravuje spotrebu vody, pracieho prostriedku aj dĺžku cyklu. Všetko sa deje s ohľadom na čo najväčšiu účinnosť a zároveň najnižšiu spotrebu vody a energie. Okrem samozrejmej možnosti nastavenia množstva otáčok a elektronického nastavenia teploty nechýba odložené pranie o 3, 6 a 9 hodín, čo sa hodí pri plánovaní ďalších činností.

Candy AQUA 1041 D1

Odložený štart

S odloženým štartom až o 24 hodín možno naplánovať spustenie prania na dobu s nižšou tarifou za odber elektrickej energie (nočný prúd).

Candy AQUA 1041 D1

Kapacita bubna práčky 4 kg

Hoci ide o kompaktnú práčku, disponuje bubnom s kapacitou pre 4 kg bielizne.

Programy a funkcie práčky Candy AQUA 1041 D1

15 programov
Program Ručné pranie
Rýchloprogram 14, 30, 59 minút
Program ECO MIX 20 °C
Tlačidlo AQUAPLUS
Tlačidlo na vylúčenie odstreďovania
Nezávislé nastavenie teploty
Dĺžka programu bavlna:

  • Pri 60 °C (pri plnej náplni) - 180 min
  • Pri 60 °C (pri čiastočnom naplnení) - 110 min
  • Pri 40 °C (pri čiastočnom naplnení) - 120 min

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
47 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
47 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
15 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Šírka
51 cm Hotovo!
Výška
69,5 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý de,zakoupila jsem pračku candy 1041 d1 po finalním ždímani se začne znovu napouštět vodou mate to nkdo take tak nebo jen ja mam blbou pračku servis candy mi sdělil,že je to normalni

Už nejméně 2 hodiny se snažím uvést do provozu nově zakoupenou pračku Candy 1041 D1. Nastavím si prací cyklus. Zapnu pračku a nic se neděje, jenom hučí a ikdyž postupuji podle návodu tak mi stále svítí kontrolka na odložený start na 3 hodiny a tlačítko mohu stisknout třeba 100x po sobě a nic se neděje. Jak toto nastavení zruším? Nebo jak se da jinak restartovat programátor? Poraďte, prosím. Děkuji

Dobrý den potřebovala bych poradit jak otevřít dveře pračky když otvírání je zlomené děkuju Bučková

dobry den, chci se zeplat ohledne napojeni odpadni trubky z pracky - uvnitr hadice je cervena zaslepka, ktera se mi nedari vyndat - jak mam postupovat?

Dobrý den. Mám dotaz - zakoupili jsme si novou pračku candy aqua 1041 D1 a při prvním nastavení pracího programu na 60 stupňů pračka začala prát dosti dlouho bez vymáchání a asi po necelých 2 hodinách vyždímala a ukončila praní. A dotaz musí se při programování nastavovat více tlačítek nežli nastavit program na ( 60 ) a pak jen start ? nebo více tlačítek aby pračka dělala všechny úkony jak má ? Poraďte prosím kde děláme chybu. Děkuji

Dobrý den, zakoupila jsem si pračku Candy Aqua 1041 D1, u níž byla provedena i základní instalace (personálem AlzaExpres), vše funguje v pořádku, ale při odstřeďování šíleně skáče a tím se i pohybuje, takže jsem nucena ji fyzicky držet, aby stála nějak trochu na místě (a nedělala hluk a "nerozmlátila" mi vše kolem). Co s tím mám, prosím, dělat? Bylo potřeba ještě něco udělat po základní instalaci kurýri? Nerada bych si ji 1.den poškodila. Předem děkuji

Dobry den,pri programu 40°pracuje pracka cca 3hodiny.To se mi zda moc. Je to normalni?

Dobrý den, na obrázku je otevírání zleva doprava. Nemá to být naopak?

Dobrý den, stalo se některému z uživatelů této pračky, že v zásobníku na aviváž zůstává voda, tj. že po skončení cyklu neodteče? Pokud ano, jak jste to řešili? Děkuji.

Zdravim, neexistuje kombinovana pracka se susickou podobne sirky? Dekuji

12
Diskusia a poradňa k CANDY AQUA 1041D1
Príslušenstvo pre CANDY AQUA 1041D1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY AQUA 1041D1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY AQUA 1041D1.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií