Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

CANDY AQUA 104LE/2-S

Zobraziť katalóg
CANDY AQUA 104LE/2-S
4,7 19 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením, energetická trieda F, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C) 4 kg, váž. spotreba energie 69 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 35 l, hmotnostná automatika a odložený štart, 1000 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, nerezová, rozmery 51 × 70 × 44 cm (Š×V×H), hmotnosť 47 kg
Kód:  CANPR113 Produktové číslo:  31011253 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY AQUA 104LE/2-S

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S
Vypnuté

Úzka práčka s predným plnením

Candy AQUA 104LE/2-S

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú práčku do vašej domácnosti? Práčka spredu plnená AQUA 104LE/2-S je skvelou voľbou. Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov a jednoduchého použitia. Práčka s 1 000 ot./min pojme 4 kg bielizne. O vašu bezpečnosť počas používania práčky AQUA 104LE/2-S sa postará trojitý bezpečnostný systém.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

Kľúčové vlastnosti úzkej práčky Candy AQUA 104LE/2-S

Automatická práčka

Malá hĺbka a energetická úspora

Aquaplus

Odložený štart

Rýchle cykly do 1 hodiny

Množstevná automatika

Bezpečnostné prvky

15 programov

Úzka spredu plnená práčka Candy AQUA 104LE/2-S

Spredu plnená práčka Candy vás prekvapí špeciálnymi senzormi, ktoré detegujú množstvo vloženej bielizne. Práčka je vďaka kompaktným rozmerom, so šírkou iba 45 cm, vhodná aj do menších priestorov.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S


Energeticky úsporná práčka Candy AQUA 104LE/2-S

Práčka Candy AQUA 104LE/2-S je veľmi úsporná, pretože patrí do energetickej triedy F. Šetrí tak nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Vďaka kompaktným rozmerom, iba 45 cm, je práčka CANDY vhodná aj do menších priestorov. Nezaberie vám príliš veľa miesta a zároveň skvele doplní interiér. Práčka s otáčkami 1000 otáčok za minútu pojme až 4 kg bielizne pri objeme bubna 28 litrov, takže hravo vystačí pre menšie domácnosti.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

Špeciálne senzory detegujú množstvo vloženej bielizne

Práčka Candy AQUA 104LE/2-S je vybavená špeciálnymi senzormi, ktoré detegujú množstvo vloženej bielizne a automaticky upravia množstvo spotrebovanej vody a elektriny. Práčka Candy dokáže minimalizovať spotrebovanú elektrinu a množstvo odpadu.

Práčka plnená spredu Candy AQUA 104LE/2-S s užitočnými programami a funkciami

Využiť môžete až 15 programov a 3 rýchle programy do 1 hodiny. Všetko si pohodlne nastavíte pomocou otočného kolieska. Práčka plnená spredu Candy AQUA 104LE/2-S vám dokonca ponúkne antialergénnu funkciu aj pre tú najcitlivejšiu pokožku.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

15 užitočných programov pre šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň

V ponuke práčky Candy AQUA 104LE/2-S nájdete 15 programov, ktoré vám zaistia šetrnú a účinnú starostlivosť o vašu bielizeň. Jednoduchým posunutím otočného gombíka vyberiete presne ten program, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. Na výber máte z programov Bavlna 90 °C, Hygienický 60 °C, Farebné 40 °C, Košele 30 °C, Eco 40 – 60 °C, Syntetika 40 °C, Športové 30 °C, Jemné 30 °C, Vlna 30 °C, Ručné pranie 20 °C, Vypúšťanie a odstreďovanie, Plákanie, Rýchly malá náplň 14, 30, 59 min.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

Práčka s predným plnením Candy AQUA 104LE/2-S s antialergénnou funkciou

Pokiaľ trpíte alergiami, máme pre vás skvelú správu. Práčka s predným plnením Candy AQUA 104LE/2-S je totiž vybavená možnosťou pridať antialergénnu funkciu. Tá počas plákania a odstreďovania odstráni všetky stopy pracieho prášku a fosfátov, ktoré môžu zapríčiniť alergickú reakciu. Aj tá najcitlivejšia pokožka tak bude chránená pred podráždením.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

Funkcia Odložený štart

Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok pracieho cyklu presne podľa vašich potrieb. Keď sa vrátite z nákupu či práce, bude na vás čakať krásne voňavé a čisté oblečenie. Odložený štart je možné nastaviť až na 24 hodín.

Rýchle programy

3 rýchle programy do 1 hodiny

Práčka Candy AQUA 104LE/2-S vám ponúkne aj 3 rýchle programy do 1 hodiny so 100 % účinnosťou. Vybrať si môžete z programov: Rýchly malá náplň 14, 30, 59 min. Táto dokonalá kombinácia vám ušetrí nielen čas, ale aj množstvo energie.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania automatickej práčky Candy AQUA 104LE/2-S sa postará trojitý bezpečnostný systém. Prvým je bezpečnostný zámok dverí, ktorý vám nedovolí otvoriť dvierka pri spustenom pracom cykle. Druhým je ochrana proti úniku vody, ktorá okamžite uzavrie prívod vody do práčky, vďaka čomu nedôjde k pretečeniu. Tretia ochrana je proti prepeneniu, kedy nadmerné dávkovanie pracieho prostriedku môže viesť k tvorbe veľkého množstva peny. V prípade takejto situácie, práčka vylúči fázu odstreďovania alebo predĺži trvanie programu.

Vypnuté
Úzka práčka CANDY AQUA 104LE/2-S

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 000 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
47 kg Hotovo!
Energetická trieda
F Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
47 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
F Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
C Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 000 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Šírka
51 cm Hotovo!
Výška
70 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
F Hotovo!
Vážená spotreba energie
69 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
4 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
177 min (2,95 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
35 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u vás možné s nákupem pračky objednat i demontáž a odvoz staré s připojení nové pračky? Zdeněk Ráž

Dobry den, rad by som sa opytal ci je moznost odviest staru pracku pri dovoze tejto novej Candy Aqua o ktoru mam zaujem. V pripade ak viete staru povodnu pracku odviest je tam uplatneny poplatok ? Dakujem Jakub

Dobrý den, jaká je prosím u této pračky délka napájecího el. kabelu? Děkuji za odpověď. Adéla Jechová

Nevíte prosím někdo, jaké provedení vany má tato pračka? Buben nerez, to je uvedeno. Ale vana? Je to smalt, nerez, nebo plast? Za odpověď děkuji.

Dobry den, z fotek to vypada, ze se dvirka bubnu otvoraji doprava. Je to pravda? A jaky je prumer dvirek? Dekuji za odpoved

Hcem sa spýtať či táto práčka nemá tendenciu skákať. nakoľko by mi presne zapasovala rozmermi s rezervou 1cm. ak by však skákala tak mi rozbije kúpeľňu.

Dobrý den, sestra si koupila tuto pračku Candy Aqua 104LE/2-S a dostala ji domů. Ale nedostala k tomu český návod. Kde je možné ho najít / nebo ho můžete poslat? Podle zákona je prodejce povinen dodávat zboží s českým návodem. Děkuji. Tichý

Diskusia a poradňa k CANDY AQUA 104LE/2-S
Príslušenstvo pre CANDY AQUA 104LE/2-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY AQUA 104LE/2-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY AQUA 104LE / 2-S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií