Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

CANDY BWM 128PH7/1-S

Zobraziť katalóg
CANDY BWM 128PH7/1-S
Parná práčka energetická trieda A+++ (-30 %), váha náplne 8 kg, max. otáčky 1200 ot./min, hlučnosť 51 dB, počet programov 9, parný program, hmotnostná automatika, invertorový motor, detská poistka, odložený štart a displej, šírka plniaceho otvoru 35 cm, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 52 cm, farba biela
Kód:  CANPR067 Produktové číslo:  31008082 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY BWM 128PH7/1-S

Spredu plnená práčka CANDY BWM 128PH7/1-S sa dokonale postará aj o väčšie množstvo bielizne, ktoré veľmi účinne vyperie aj za veľmi krátku dobu a navyše s minimálnou spotrebou energie. Na prvý pohľad zaujme absenciou klasického ovládacieho panelu, ktorý je nahradený intuitívnym dotykovým displejom Smart Ring. O bielizeň sa pritom stará jedinečný Shiatsu bubon, ktorý je vybavený špeciálnymi masážnymi bodmi. Práčka je vybavená vysoko výkonným invertorovým motorom, ten dosahuje nadštandardného výkonu a vyniká tichou a úspornou prevádzkou. V jej výbave nechýba možnosť odloženého štartu, vďaka ktorému môžete odložiť začiatok prania až o 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti práčky CANDY BWM 128PH7/1-S

  • Práčka s predným plnením
  • S intuitívnym dotykovým displejom Smart Ring
  • Špeciálny Shiatsu bubon s masážnymi bodmi
  • Vysoko výkonný invertorový motor
  • S možnosťou odloženého štartu až o 24 hodín
  • CANDY BWM s celkom 9 programami
  • S funkciou ošetrenia bielizne pomocou pary
  • Dokonale vyperie bielizeň už za 59 minút
  • Systém Mix Power System+ na precízne rozpustenie prášku
  • Technológia Kg detector upravujúca parametre prania
  • S možnosťou ovládania hlasom aj prostredníctvom mobilnej aplikácie
  • Aplikácia Simply-Fi dostupná pre zariadenia Android aj iOS
  • Bezpečnostný zámok zamedzujúci nechcenému otvoreniu dvierok
  • Farebné vyhotovenie: čierno-biele

Práčka CANDY s pohodlným spôsobom plnenia

Celková výbava práčky spredu plnenej prispieva k jej extrémne nízkej energetickej spotrebe. Aby jej používanie bolo maximálne pohodlné, je opatrená dvierkami so šírkou 35 cm, ktoré sa dajú otvoriť až na 180°. To vám uľahčí jej plnenie aj v prípade vkladania väčšieho množstva bielizne. Práčka plnená spredu disponuje tiež bezpečnostným zámkom, ten zamedzí nechcenému otvoreniu dvierok. CANDY BWM 128PH7/1-S sa vždy šetrne a pritom veľmi účinne postará o vašu bielizeň.

Automatické váženie náplne práčky

O optimálne nastavenie pracieho cyklu sa pritom stará technológia Kg detector. Ta na základe množstva náplne upraví parametre prania a prispôsobí ich presne množstvu bielizne. Tým je dosiahnuté vždy skvelých výsledkov s ideálnou spotrebou vody a energií.

CANDY BWM 128PH7/1-S

Systém Mix Power Jet+

Za pomoci patentovaného systému Mix Power Jet+ je zaistené perfektné rozpustenie prášku spoločne s vodou, a to v špeciálnej komore. Následne dochádza ku kropeniu bielizne vzniknutou penou a sú tak zaručené maximálne účinné výsledky aj pri teplote prania 20 °C.

CANDY BWM 128PH7/1-S

Uľahčite si život s parou

Nebaví vás žehlenie? V tom prípade vás práčka s predným plnením CANDY BWM 128PH7/1-S poteší, pretože disponuje funkciou para, ktorá bielizeň zjemní a podstatne vám potom uľahčí žehlenie.

S 9 programami na perfektnú starostlivosť o bielizeň a funkcia Zoom

Spredu plnená práčka CANDY disponuje 9 programami, ktoré sú rozdelené podľa dĺžky cyklu, stupňa zašpinenia aj typu bielizne. V prípade, že chcete ušetriť čas pri žehlení, využijete funkciu EasyIron. Tá bielizeň precízne ošetrí pomocou pary. Vďaka funkcii Zoom budete mať zase bielizeň vypranú už za 59 minút bez toho, aby sa znížila kvalita jej vyprania.

Intuitívne ovládanie pomocou Smart Ring

Práčka s predným plnením CANDY BWM 128PH7/1-S sa ovláda ľahko ako žiadna iná. K bezproblémovej manipulácii napomáha prehľadný soft touch displej s veľkými nápismi a ikonami spolu so špeciálnym Smart Ring ovládaním. To je umiestnené s 11° sklonom, takže sa nebudete musieť ohýbať, aby ste mohli nastaviť všetko potrebné.

Dokonale komfortné ovládanie hlasom – TALKINGBIANCA

Práčku CANDY BWM môžete komfortne ovládať hlasom aj prostredníctvom mobilného telefónu. Na pripojenie využíva práčka WiFi. Po pripojení k mobilnej aplikácii Simply-Fi, ktorú možno stiahnuť do inteligentného zariadenia, môžete práčku ovládať na diaľku. Aplikácia tiež umožní stiahnutie ďalších špeciálnych funkcií aj variantov prania.

Aplikácia simplyFi

Buďte vždy v kontakte s práčkou CANDY BWM 128PH7/1-S vďaka aplikácii simplyFi vo vašom inteligentnom zariadení. Nielenže môžete práčku ovládať aj na diaľku, ale prostredníctvom aplikácie možno získať aj množstvo praktických tipov a trikov, rozšíriť si repertoár pracích programov a pod. Na jej fungovanie budete potrebovať bezdrôtové WiFi pripojenie.

Majte dokonalý prehľad

Výhodou pripojenia je aj možnosť získať cenné informácie o vašej práčke či sledovať, akú spotrebu energie práčka CANDY BWM 128PH7/1-S má. Aplikácia vás včas upozorní aj na potrebu vyčistenia filtra, alebo kedy zapnúť program na čistenie bubna práčky. Maximálny komfort a minimum starostí pre vás.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
70 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
70 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den má tato pračka stejně jako verze 149PH7/1 soft touch displej s českou lokalizací? Děkuji

Diskusia a poradňa k CANDY BWM 128PH7/1-S
Príslušenstvo pre CANDY BWM 128PH7/1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY BWM 128PH7/1-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY BWM 128PH7 / 1-S.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií