AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Candy CBT5518EW

Zobraziť katalóg
Candy CBT5518EW + 5 rokov záruka po registrácii
Vstavaná chladnička – s mrazničkou dole, energetická trieda E, objem chladničky 186 l, objem mrazničky 62 l, doprava, 3 police, 3 priehradky v mrazničke, total No Frost, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, super mrazenie, inteligentná, rozmery 177,2 × 54 × 54,5 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  TAUdom023 Produktové číslo:  34901398 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Candy CBT5518EW

Vstavaná chladnička
CANDY CBT5518EW
Fresco

Vybavte vašu domácnosť modernou chladničkou CBT5518EW Fresco od spoločnosti CANDY. Je vysoká 177,2 cm a disponuje úctyhodným objemom. Ten je rozdelený na 186-litrovú chladiacu časť a 62-litrovú mrazničku. Spotrebič sa radí do energetickej triedy E a pýši sa technológiou Total No Frost, s ktorou nebudete musieť riešiť odmrazovanie. Všetky potraviny nájdu svoje miesto na sklenených policiach, priehradkách vo dverách a zásuvke na zeleninu a ovocie Cool Box s funkciou kontroly čerstvosti. Mraziaci priestor disponuje dvoma plne výsuvnými zásuvkami a jednou mraziacou priehradkou, takže budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo v mrazničke máte. Vstavaná chladnička CBT5518EW Fresco je plne integrovaná a umožňuje vám si vybrať stranu, na ktorú sa bude otvárať. Poteší vás aj praktickými tipmi v aplikácii hOn a pripojením cez Wi-Fi.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW
Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Vstavaná chladnička Candy Fresco

Zamedzuje vzniku baktérií a tvorbe námrazy

Total No Frost Circle +

Reverzibilné dvierka

Energeticky úsporná chladnička s mrazničkou

Oddelené nastavenie teploty

Zásuvka Cool Box na ovocie a zeleninu

Candy In-Tech jednoduchá inštalácia

Smart Cool senzory

Wi-Fi pripojenie

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Smart chladnička CANDY Fresco

Môžete si byť istí, že smart chladnička CANDY CBT5518EW Fresco sa stane spoľahlivým a moderným riešením na uloženie všetkých vašich potravín. Dizajn chladničky Fresco bol navrhnutý v Taliansku a ponúka dostatok priestoru na vaše potraviny. Samozrejmosťou je možnosť flexibilného usporiadania políc, teda je možné chladiť aj jedlo vo vysokom hrnci. Plného potenciálu chladničky s inteligentnými doplnkovými funkciami na správu zásob, inventára a mnoho ďalšieho docielite s intuitívnou mobilnou aplikáciou hOn.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Zabráňte tvorbe námrazy s Total No Frost

Zabudnite na ručné odmrazovanie mrazničky! Nová technológia Total No Frost zabraňuje tvorbe námrazy a ľadu vnútri zásuviek mrazničky a jeho stenách. Navyše zabraňuje množeniu plesní a baktérií až o 94 %. 
* Výsledky testov vydané nezávislým externým technickým laboratóriom porovnávajúcim chladničku Haier Group s technológiou Total No Frost s chladničkou Haier Group so statickou technológiou.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Total No Frost Circle +

Vďaka technológii Total No Frost Circle+ je zaručená konštantná a homogénna teplota a vlhkosť na každej polici chladničky CANDY CBT5518EW Fresco. Bočné prúdenie vzduchu vychádzajúce z postranných vývodov udrží vaše potraviny čerstvé až o 40 %* dlhšie, nech už ich uložíte kdekoľvek v chladničke.
* Výsledky testov vydané nezávislým externým technickým laboratóriom porovnávajúcim chladničku s technológiou Total No Frost Circle + s chladničkou s technológiou No Frost s priamym prúdením chladného vzduchu.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Kombinovaná chladnička CANDY CBT5518EW Fresco s možnosťou zmeny otvárania dverí

V prípade potreby môžete využiť možnosť výmeny pántu otvárania dverí kombinovanej chladničky CANDY CBT5518EW Fresco, ktorý si upravíte podľa priestorových možností vašej kuchyne.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Úsporná vstavaná chladnička s mrazničkou CANDY

Vstavaná chladnička s mrazničkou CANDY CBT5518EW spadá do energetickej triedy E, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku a životné prostredie. CANDY Fresco znižuje spotrebu oproti energetickej triede G až o 36 %.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Inteligentná chladnička s oddeleným nastavením teploty

Inteligentná chladnička CANDY CBT5518EW Fresco je vybavená elektronickým ovládaním. Vďaka tomu si pohodlne dotykom nastavíte intenzitu chladenia od 2 do 8 °C a mrazenie od -16 do -24 °C. Nechýbajú ani funkcie Super Cooling a Super Freezing, ktoré aktivujete v prípade, že potrebujete rýchlo dosiahnuť optimálnu teplotu. Všetky nastavenia je možné vykonávať aj cez aplikáciu hOn. Pokiaľ idete napríklad na dovolenku, zapnite prázdninový režim, s ktorým tak ušetríte výdavky za elektrinu.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Efektívne skladovanie ovocia a zeleniny s CANDY CBT5518EW Fresco

Uchovávajte ovocie a zeleninu v tých pravých podmienkach. Vlhkosť bude vždy na správnej úrovni vďaka zásuvke Cool Box s funkciou kontroly čerstvosti.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Zabudovaná chladnička s mrazničkou Candy In-Tech s jednoduchou inštaláciou

Zabudovaná chladnička s mrazničkou disponuje systémom Candy In-Tech, vďaka ktorému je jej inštalácia rýchla a jednoduchá. V každej kuchyni si nájde vhodné miesto aj vďaka reverzibilným dvierkam. Všetky pánty a upevňovacie body sú dodávané s decentným krytom.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Senzory Smart Cool

Senzory Smart Cool automaticky rozpoznávajú zmeny teploty spôsobené nedovretými dverami či horúcimi potravinami vnútri chladničky a mrazničky. Akonáhle senzory zaznamenajú teplotné zmeny, upozornia chladničku CANDY CBT5518EW Fresco, ktorá obnoví správne teplotné podmienky, a zaistí tak optimálne uchovanie potravín.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Jednoduché nastavenie políc

Vnútorné police sú vyrobené z odolného skla, ktoré sa tiež veľmi ľahko čistí. Elegantný zaoblený dizajn veľmi dobre vyzerá, ale taktiež zabraňuje usadzovaniu nečistôt v štrbinách. Police si môžete výškovo usporiadať podľa potreby a maximálne tak využiť priestor chladničky.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Nastaviteľné police vo dverách chladničky CANDY

Ľubovoľne nastaviť je možné aj police vo dverách chladničky. Môžete si užiť až 100 rôznych kombinácií vnútorného usporiadania chladničky CANDY CBT5518EW Fresco.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Dvojdverová chladnička s Wi-Fi pripojením

Stiahnite si do vášho mobilného telefónu aplikáciu hOn a využite všetky možnosti vašej novej chladničky. Aplikácia slúži ako zdroj zaujímavého obsahu. Dvojdverová chladnička CANDY CBT5518EW Fresco sa dá vďaka Wi-Fi pripojeniu ovládať na diaľku. Sledujte zásoby potravín, ktoré v chladničke máte, v aplikácii hOn nájdete napr. Inventory Assistant – asistenta, ktorý za vás postráži dátum spotreby a upozorní vás, aby sa potraviny neskazili. Smart Drink Assistant zase postráži čas, v ktorom bude váš obľúbený nápoj správne vychladený. Stačí zadať do aplikácie jeho aktuálnu teplotu, objem a materiál balenia. Preskúmajte aplikáciu a všetky funkcie, ktoré ponúka.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Funkcie Rýchle chladenie a Rýchle zmrazenie

Funkcie Super Cooling a Super Freezing je možné pohodlne nastaviť na dotykovom displeji chladničky CANDY CBT5518EW Fresco alebo v mobilnej aplikácii. Počas vkladania nových potravín dokáže prudko znížiť teplotu, vďaka čomu urýchli proces schladenia a zmrazenia. Potraviny si tak uchovajú svoju čerstvosť a kvalitu.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

No Frost chladnička CBT5518EW Fresco s interným dotykovým displejom

No Frost chladnička CANDY CBT5518EW Fresco je vybavená elektronickým ovládaním. Vďaka tomu si pohodlne dotykom nastavíte intenzitu chladenia a mrazenia, ale aj ďalšie funkcie chladničky.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Predĺžená záruka 5 rokov na spotrebič

Na tento výrobok poskytuje spoločnosť Candy plnú predĺženú záruku na 5 rokov. Na uplatnenie záruky je nutné výrobok zaregistrovať do 14 dní od dátumu zakúpenia na www.registracia-zaruka.sk.

Vstavaná chladnička CANDY CBT5518EW

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Predĺžená záruka 15 rokov na invertorový kompresor

Stojíme si za kvalitou našich výrobkov, preto na invertorový kompresor chladničiek poskytuje spoločnosť Candy navyše záruku 15 rokov. Na uplatnenie záruky je nutné výrobok zaregistrovať do 14 dní od dátumu zakúpenia na www.registracia-zaruka.sk.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
248 l Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
E Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
216 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
186 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
62 l Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!
Montáž dvierok chladničky
Spriahnuté Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Indikácia otvorených dverí chladničky, Smart funkcie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie, Super mrazenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Doprava Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
ST Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky
WiFi Hotovo!
Kompatibilita chladničky
hOn Hotovo!
Inteligentné funkcie chladničky
Mobilná aplikácia Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
248 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
4,5 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Biela Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177,2 cm Hotovo!
Šírka chladničky
54 cm Hotovo!
Hĺbka chladničky
54,5 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
55,4 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky
183,2 cm Hotovo!
Šírka balenia chladničky
58 cm Hotovo!
Hĺbka balenia chladničky
59,7 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky vstavané chladničky No Frost
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky nad 177 cm
» Všetky kombinované chladničky s mrazničkou s No Frost
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky inteligentné chladničky
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Candy CBT5518EW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CBT5518EW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CBT5518EW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií