Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

CANDY CCVB 60D

Zobraziť katalóg
CANDY CCVB 60D + 5 rokov záruka po registrácii
Vínotéka vstavaná, energetická trieda G, na 38 fliaš, spôsob chladenia: kompresor, počet zón: 2, čierna farba, objem 116 l, 83.3×59.5×57 cm (V׊×H)
Kód:  CANVI005 Produktové číslo:  34900428 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCVB 60D

Kvalitné víno musí byť aj dobre uskladnené. O to sa vám postará moderná vstavaná vinotéka CCVB 60D od spoločnosti CANDY. V jej útrobách nájde miesto až 38 fliaš. Dve teplotné zóny možno nadefinovať pomocou digitálneho ovládania na prehľadnom LED paneli. Perfektne tak poslúži na skladovanie ako červeného, tak i bieleho vína. Materiálom políc je drevo a tak sa uskladnené fľaše perfektne vynímajú a všetko pôsobíveľmi prirodzene. Všetko je možné sledovať cez priehľadné dvere so závesmi na pravej strane.


Kľúčové vlastnosti vstavanej vinotéky CANDY CCVB 60D

  • Vstavaný model vinotéky Candy s kapacitou pre až 38 fliaš
  • Dvojzónová vinotéka
  • Ľavú zónu je možné nastaviť v rozmedzí od 5 do 22 °C
  • Pravá zóna vám ponúka možnosť nastavenia teploty od 2 °C do 22 °C
  • Možnosť zmeny zobrazenia medzi stupňami Fahrenheita a Celzia
  • 12 robustných drevených políc
  • Jednoduchá údržba vďaka automatickému odmrazovaniu
  • Ventilované chladenie
  • Možnosť uzamknutia ovládacieho panela
  • Prehľadný digitálny displej
  • Antivibračný systém zaručuje tichú prevádzku (39 dB)
  • Intuitívne elektronické ovládanie
  • Kvalitné LED osvetlenie

Perfektné podmienky na uchovanie vášho obľúbeného vína

Vinotéka CANDY CCVB 60D si vás získa svojím elegantným dizajnom v čiernej farbe, ktorý sa skvele hodí do každej domácnosti. Vinotéka vám zaistí perfektné podmienky na uchovanie vášho obľúbeného vína. CANDY CCVB 60D dokáže tiež zachovať všetky organoleptické vlastnosti vína, vďaka čomu nápoj chutí tak, ako má.Pomocou praktického elektronického ovládania môžete pohodlne nastaviť požadovanú teplotu. Dvojzónová vinotéka Candy disponuje 12 drevenými policami až pre 38 fliaš.

Vinotéka CANDY disponuje prehľadným elektronickým displejom

Vinotéka CANDY CCVB 60D disponuje prehľadným elektronickým ovládaním, ktoré vám umožní nastaviť si teplotu v oboch zónach. Ľavú zónu je možné nastaviť v rozmedzí od 5 do 22 °C podľa druhu vína. Pravá zóna vám ponúka možnosť nastavenia teploty od 2 °C do 22 °C. Vďaka tomu zaistíte perfektné skladovanie. Nečakaná návšteva vás tak už neprekvapí! Vždy budete mať perfektne vychladené víno pre vás a vašichpriateľov.



CANDY CCVB 60D s možnosťou nastavenia nožičiek

Výhodou vinotéky CANDY CCVB 60D je možnosť nastavenia nožičiek, ktoré si prispôsobíte podľa svojich potrieb. Vďaka kompaktným rozmerom umiestnite vinotéku aj do menších priestorov.

Kvalitné nerezové police na uskladnenie až 38 fliaš

Vaše obľúbené fľaše vína uskladníte na kvalitných drevených policiach, ktoré navyše pôsobia veľmi elegantne. Police fľašiam poskytnú tú správnu polohu, vďaka čomu budú fľaše zároveň stabilné a navyše podporujú tichý chod vinotéky. Víno je potrebné uchovávať naklonené, pretože korok tak zostáva mokrý a nestane sa, že by vysychal. Vnútri vinotéky CANDY CCVB 60D nájdete 12 robustných políc pre až 38 fliaš.

Predĺžená záruka 5 rokov

Firma CANDY navyše poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na tento produkt. Pre uplatnenie záruky je nutné vinotéku CANDY CCVB 60D zaregistrovať do 14 dní od dátumu zakúpenia TU.




Vinotéka CANDY CCVB 60D

Antivibračný systém pre tichý chod

Vinotéka CANDY CCVB 60D sa pýši antivibračným systémom, ktorý zaistí nízke vibrácie. Kvalitný kompresor dosahuje nízke vibrácie, takže ani nepostrehnete, že je vinotéka CANDY CCVB 60D zapnutá.

Vinotéka CANDY CCVB 60D

CANDY CCVB 60D s uhlíkovým filtrom

Súčasťou vinotéky CANDY CCVB 60D je kvalitný uhlíkový filter, ktorý pohlcuje a absorbuje všetky zápachy. Vďaka tomu je vnútri spotrebiča stále čistý vzduch.

Vinotéka CANDY CCVB 60D

Vinotéka CANDY CCVB 60D s LED osvetlením

Vinotéka CANDY CCVB 60D patrí do energetickej triedy D a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 288 kWh elektrickej energie. Navyše je vybavená úsporným LED osvetlením, ktoré príjemne osvetlí vnútorný priestor. Nijako však nenarúša vnútornú teplotu. LED osvetlenie spotrebúva až 15× menej energie než bežné žiarovky.

Vinotéka CANDY CCVB 60D

Praktický zámok dverí

V prípade potreby môžete využiť aj funkciu zámku dverí, ktorá zabráni akémukoľvek neoprávnenému prístupu alebo náhodnému otvoreniu vinotéky CANDY CCVB 60D.

Vinotéka CANDY CCVB 60D

Automatické odmrazovanie

Vinotéka CANDY CCVB 60D je tiež vybavená automatickým odmrazovaním, vďaka čomu vám nepridá žiadne starosti s údržbou či manuálnym odmrazovaním. Tento inteligentný systém chladenia sa sám o všetko postará.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Výška
83,3 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!
Hmotnosť
48 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
83,3 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
48 kg Hotovo!

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda
G Hotovo!
Ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!
Počet fliaš
38 Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ

Spôsob chladenia
Kompresor Hotovo!
Počet zón
2 × Hotovo!
Typ modelu
Vstavaný model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Materiál políc
Drevo Hotovo!
Vnútorný objem
116 l Hotovo!

Funkcie

Vybavenie
LED osvetlenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky domáce vinotéky, vstavané vinotéky
» Tento spotrebič je určený výhradne na uchovávanie vína.
» Všetky dvojzónové vinotéky
» Všetky malé vinotéky
» Všetky domáce vinotéky
» Všetky vstavané vinotéky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud by mela hlucnost 339 dB, tak je to hlasitejsi nez start raketoplanu 5 km daleko. Meli byste si dvakrat zkontrolovat udaje, ktere zadavate, nez je zverejnite, kazdy desaty produkt ma chybny popis

Diskusia a poradňa k CANDY CCVB 60D
Príslušenstvo pre CANDY CCVB 60D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCVB 60D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CCVB 60D.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií