Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY CDCP 8/E

Zobraziť katalóg
CANDY CDCP 8/E
4,4 9 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A+, 8 súprav riadu, hlučnosť 51 dB, príborový kôš, odložený štart, displej a zvukový signál ukončenia umývania, výška 59.5 cm, šírka 55 cm, hĺbka 50 cm
Kód:  CANMY01 Produktové číslo:  32000952 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CDCP 8/E

Samostatne stojaca umývačka Candy CDCP 8/E-S s bielou farbou je špičkovým pomocníkom v kuchyni, ktorý ušetrí váš čas a energiu pri umývaní riadu. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje kapacitou na osem jedálenských súprav riadu. Ponúka šesť umývacích programov, šesť stupňov zmäkčovania vody  a možnosť nastavenia až piatich stupňov teplôt, ako je napríklad intenzívny program pri 70 °C, univerzálny program pri 60 °C, program Eco Bio pri 55 °C či rýchly program pri 40 °C. Vo vnútornom priestore umývačky nájdete tri praktické koše so sivou farbou na prehľadné usporiadanie riadu. Konkrétne ide o kôš univerzálny, držiak na hrnčeky a kôš na príbory.

Hlavné prednosti

  • Kapacita na 8 súprav riadu
  • 6 umývacích programov
  • 6 stupňov zmäkčovania vody
  • 5 stupňov umývacích teplôt
  • 3 koše na riad, hrnčeky a príbory
  • Kontrolka soli a leštidla
  • Funkcia odloženého štartu

Užitočné funkcie

Medzi vymoženosti umývačky patrí indikátor doplnenia zásobníka soli a indikátor doplnenia zásobníka leštidla. Nechýba ani skvelá funkcia odloženého štartu až o 24 hodín, ktorá vám umožní zapnúť spotrebič individuálne podľa svojich potrieb. O ukončení umývacieho programu vás informuje zvukový signál. Všetka elektronika je riadená digitálne. Chod umývačky je veľmi tichý a pokojný. Na perfektne čistý riad je táto energeticky úsporná umývačka tou správnou voľbou.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Stolná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Zvukový signál ukončenia umývania Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Stolná Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Zvukový signál ukončenia umývania Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
59,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
55 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
50 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň.Chcem sa spýtať aká je skutočná hĺbka tejto umývačky.Chcem ju zakúpiť a vložiť do skrinky.Nakoľko mám len skrinku kde je max.hĺbka skrinky 53cm miesto na vývod odpadovej rúrky 4cm tak by som to potreboval vedieť.Ak je Váš údaj hĺbky 50cm skutočný mala by sa vojsť.Viete mi povedať aká je skutočná hĺbka poprípade aj rozmer s odpadovou hadicou?Za odpoveď vopred ďakujem

Dobrý den. Potřebuji myčku postavit na podlahu a na ni postavit ledničku vysokou cca 140 cm. Je toto řešení možné? Děkuji.

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, aká je šírka tejto umývačky. Vidím, že uvádzane 55 cm, ale na iných stránkach som našla brutto šírku 60,5 cm. Nakoľko šírka mojej skrinky, do ktorej chcem umývačku uložíť, je široká 56 cm, potrebujem s určitosťou vedieť brutto šírku umývačky Candy CDCP 8/E, ďakujem.

Dobrý den. Vývod odpadní vody myčky Candy CDCP 8/E je určen k umístění do maximální výšky 60 cm. Ale můj vývod do sifonu je ve výšce 70 cm a nemohu myčku podložit, jelikož podle rozměrů bude myčka sahat přesně pod sifon. Bude to nějaký problém s vyčerpáním odpadní vody, nebo je tam ještě nějaká "výšková rezerva"? Děkuji za odpověď. Perner.

Dobrý den. Hrnce se v této myčce nedají mýt?

Dobrý den, uvedená hloubka myčky je skutečně 50cm? Chtěla bych ji umístit do skříňky pod dřezem, ale mám k dispozici jen max cca 51 cm. Děkuji, Martina.

Dobrý deň, zaujíma ma dĺžka prívodnej a odpadovej hadice v cm... chcel by som si túto pračku vložiť do skrinky trošku vzdialenej od dresu, resp. prívodu vody. Ďakujem moc

poprosim obrazky vnutra, vsak toto je 21storocie :D ze nemame fotky vnutra ?

Dobrý den, zajímalo by mě zda do myčky dostanu talíře o průměru 28cm zda nebudou vadit vrchni vrtuli nebo tak nějak?

Dobrý den, je k myčce přibalena rozdvojka na zapojení k vodě a odpadu? Chci jí zapojit společně s pračkou. Předem děkuji za info, Kuba

12
Diskusia a poradňa k CANDY CDCP 8/E
Príslušenstvo pre CANDY CDCP 8/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CDCP 8/E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií