Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY CFT92/2W

Zobraziť katalóg
CANDY CFT92/2W
Digestor – podvesný, šírka 90cm, výkon 550m3/h, hlučnosť 44dB, farba nerez
Kód:  CANDI008 Produktové číslo:  36900402 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CFT92/2W

Cenovo dostupný digestor CANDY CFT92/2W na prvý pohľad zaujme klasickým dizajnom vo farbe nehrdzavejúcej ocele, vďaka ktorému vynikne v každej modernej kuchyni. Dokáže pohltiť všetky nepríjemné výpary vzniknuté počas varenia aj vyprážania a zaistí vždy čisté a príjemné ovzdušie vo vašej kuchyni. Svojím vyhotovením je vhodný pre montáž pod skrinku. Tento digestor je vybavený integrovaným halogénovým osvetlením s výkonom 28 W, ktoré zaistí perfektný prehľad počas prípravy pokrmov. Podľa potreby si môžete ručne navoliť jednu z troch rôznych rýchlostí odsávania.

Kľúčové vlastnosti digestora Candy CFT92/2W

  • Kvalitný 90 cm digestor pre montáž pod skrinku
  • Moderný dizajn
  • Možnosť odťahu do komína alebo recirkulácia
  • Halogénové osvetlenie
  • Uhlíkový filter
  • Hliníkový filter – umývateľný aj v umývačke

Maximálny výkon potom dosahuje až 550 m3. Určite oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri najvyšších otáčkach neprekročí hranicu 69 dB. Samozrejme môžete zvoliť spôsob odťahu buď do komína alebo je tu prítomná aj možnosť recirkulácie prostredníctvom uhlíkového filtra, ktorý absorbuje výpary, čiastočne aj dym a výsledkom je čistý vzduch produkovaný späť do kuchyne. Súčasťou je aj hliníkový filter na zachytávanie tukových častíc, čím sa zníži usadzovanie mastnoty v priestore kuchyne a po znečistení ho môžete pokojne umyť v umývačke riadu a znovu použiť.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vývody

Počet
1 Hotovo!
Priemer
12,5 cm Hotovo!
Priemer horného vývodu
12,5 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
550 m3/h Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetická trieda

Ročná spotreba energie
133 kWh/annum Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CFT92/2W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CFT92/2W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CFT92 / 2W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií