Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY CI642C/E1

Zobraziť katalóg
CANDY CI642C/E1
4,8 5 hodnotení
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatická detekcia riadu, automatické vypnutie, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, ochrana proti prepätiu a podpätiu a ukazovateľ zvyškového tepla, rovné hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 6,2 × 59 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  CANVD046 Produktové číslo:  33802993 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CI642C/E1

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vypnuté

Indukčná varná doska

CANDY CI642C/E1 Idea

Ak hľadáte kombináciu intuitívneho ovládania, užitočných funkcií a flexibilného nastavenia, kúpou varnej dosky CANDY CI642C/E1 Idea nešliapnete vedľa. Indukčná varná doska so šírkou 60 cm vám ponúka štyri varné zóny, ktoré sa pohodlne ovládajú pomocou centrálneho dotykového ovládania. V prípade potreby vám príde vhod funkcia Pauza a možnosť nastavenia príkonu dosky medzi 2,5 až 7,2 kW. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Aby ste dosiahli maximálny výkon, je indukčná platňa vybavená funkciou Booster. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia automatického vypnutia.

Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti varnej dosky CANDY CI642C/E1 Idea

Candy rad IDEA

Centrálne dotykové ovládanie

Booster – rýchle a účinné varenie

Power Management – variabilné pripojenie podľa použitých ističov v domácnosti

Najmodernejšie zabezpečenie dosky

Kombinácia užitočných funkcií a moderného vyhotovenia

Varná doska CANDY CI642C/E1 Idea je zárukou skvelých funkcií a neodolateľného vzhľadu. Poteší vás aj intuitívnym centrálnym dotykovým ovládaním a funkciou Power Management.

Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kombinácia intuitívneho ovládania, flexibilného nastavenia a užitočných funkcií

Indukčná varná doska CANDY CI642C/E1 Idea radu IDEA so šírkou 60 cm ponúka kombináciu užitočných funkcií, flexibilného nastavenia a inteligentného prístupu ku každému používateľovi.

Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Centrálne Dotykové ovládanie pre jednoduchú obsluhu varnej dosky CANDY

Aby ste mali obsluhu čo najpohodlnejšiu, je varná doska CANDY CI642C/E1 Idea vybavená centrálnym dotykovým ovládaním. Jednoducho dosku ovládate pomocou kĺzavého pohybu prsta tam a späť, vďaka čomu môžete plynule regulovať výkon varnej zóny. Ovládať môžete jednotlivú varnú zónu samostatne, alebo ako jeden centrálny ovládač pre všetky štyri zóny.

Power Management

Indukčná platňa CANDY CI642C/E1 Idea s funkciou Power Management

Súčasťou indukčnej platne CANDY CI642C/E1 Idea je funkcia Power Management, pomocou ktorej si môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2,5 do 7,2 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť si môžete aj typ pripojenia na istič. Pomocou funkcie Power management môžete upraviť nastavenie dosky na príkon 220 V, alebo 380 V.

Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Funkcia Booster

Okamžité zvýšenie výkonu s funkciou Booster

Súčasťou varnej dosky CANDY CI642C/E1 Idea je užitočná funkcia Booster, ktorá vám umožní okamžité zvýšenie výkonu vami vybranej varnej zóny. Vďaka tomu sa vám výrazne urýchli príprava jedla. Funkciu Booster je možné využiť pre všetky štyri varné zóny.

Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bezpečnosť

Bezpečnosť na prvom mieste

Počas varenia je dôležité, aby ste boli v úplnom bezpečí. Varná doska CANDY CI642C/E1 Idea je vybavená detskou poistkou, ktorá vám umožní uzamknúť ovládacie prvky dosky proti nechcenému stlačeniu. Vďaka tomu vaše ratolesti nebudú môcť zmeniť nastavenia. Samozrejmosťou je funkcia automatického vypnutia, ktoré sa spustí kedykoľvek zabudnete vypnúť varnú zónu. Nechýbajú ani indikátory zvyškového tepla, ktoré vás upozornia, či je doska stále horúca. Detekcia malých nemagnetických predmetov vás v prípade, že sú na doske ponechané nejaké malé predmety (napríklad vidlička), upozorní zvukovým signálom a potom sa indukčná platňa automaticky prepne do pohotovostného režimu.

Vypnuté
Varná doska CANDY CI642C/E1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatická detekcia riadu, Automatické vypnutie, Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochrana proti prepätiu a podpätiu, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6,2 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Rovné hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u indukční desky CANDI CI642C/E1 o kterou mám zájem ji koupit je uvedeno použité skladem. Tato deska byla již používána a vrácena? Děkuji za odpověď. Grosmanová.

Dobrý den, lze nastavit/omezit příkon podle jističe?

Diskusia a poradňa k CANDY CI642C/E1
Príslušenstvo pre CANDY CI642C/E1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CI642C/E1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CI642C/E1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií