AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S

Zobraziť katalóg
CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 6 kg až 7 kg, ročná spotreba energie 175 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 58 dB, parný program a rýchly program, sušička: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 212 kWh/annum, hmotnosť náplne 7kg, hlučnosť 67 dB, dĺžka cyklu 202 min, displej, odložený štart a vnútorné osvetlenie
Kód:  CANSET24 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S Predaj skončil

CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S

Vďaka spoločnosti CANDY sa môžete rozlúčiť s nedostatkom miesta v kúpeľni, zdĺhavým vešaním bielizne i jej žehlením. Automatickú práčku účinnosti prania triedy A+++, ktorá je vo svojej kategórii najlepšia a zodpovedá európskym normám, dodávame v súprave spolu so sušičkou, ktorá vďaka jemnému pohybu bubna bráni pokrčeniu oblečenia a usuší až 7 kg bielizne iba za jednu hodinu. Súprava kombinujúca práčku a sušičku tak znamená elimináciu domácich prác spojených s bielizňou na úplné minimum. Vybavte sa do boja práčkou CS 1271D3/1-S a sušičkou CS H7A2LE-S.

Kľúčové vlastnosti práčky CS 1271D3/1-S

  • Práčka spadá do veľmi úspornej triedy A+++
  • Kapacita na 7 kg bielizne
  • Ovládanie hlasom – tabletom alebo telefónom
  • K dispozícii je až 14 programov
  • Výkonný a zároveň tichý digitálne riadený motor
  • Masážne body na povrchu bubna sa šetrne starajú o tkaniny
  • Nastaviteľná teplota prania aj otáčok odstreďovania
  • Spoľahlivá ochrana pred únikom vody Antioverflow

Práčka CS 1271D3/1-S s predným plnením

Perfektná práčka CANDY CS 1271D3/1-S s predným plnením prináša rad veľkých výhod. Okrem iného aj vďaka vysokým otáčkam (1 200 ot./min) skvele odstreďuje (trieda účinnosti B), a to aj pri zachovaní tichého chodu – hlučnosť odstreďovania by nemala presiahnuť 77 dB, hlučnosť prania dokonca 58 dB. Disponuje tiež najmodernejšou technológiou Smart Touch – vďaka prepojeniu spotrebiča a smartfónu získa zákazník úplný prehľad o spotrebiči a tiež absolútnu kontrolu nad jeho ovládaním. Ak budete chcieť, dokáže vám dokonca poradiť, aký program je vhodný na vašu bielizeň. Získate tiež možnosť stiahnuť až 40 ďalších pracích programov.

Moderné technológie vo vašich službách

Candy vyvinul inteligentnú množstevnú automatiku, s ktorou nepotrebujete vyčkávať na zaplnenie celej kapacity práčky. Kg Detector deteguje množstvo vloženej bielizne a prispôsobuje prací cyklus aktuálnemu naplneniu. Práčka tak použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko skutočne potrebuje na optimálne výsledky prania a plákania. Srdcom kompaktnej práčky Candy CS 1271D3/1-S je bubon Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, do ktorého pohodlne umiestnite až 7 kilogramov špinavej bielizne. Práčka sa tak hodí aj pre početnejšiu rodinu s množstvom oblečenia. Poteší vás efektívny a vysoko účinný prací cyklus aj široká škála programov na špecifické typy tkanín. Spoločnosť Candy pamätala aj na maximálnu bezpečnosť, a preto je práčka opatrená ochranou proti pretečeniu Antioverflow, nadmernému peneniu a detskou poistkou.

Mnoho programov s práčkou CANDY

Candy CS 1271D3/1-S je vybavená technológiou Smart Touch na bezdotykové prepojenie práčky so smartfónom a jej následné ovládanie. Využíva na to modernú NFC technológiu. Cez mobil môžete ľahko spustiť jeden zo 40 Smart Touch programov, alebo zostať pri 14 základných automatických režimoch. Nastavte si čas, kedy chcete spustiť prací cyklus a vyskúšajte aj funkciu kontrolného cyklu alebo hlasové ovládanie. Pozrite si štatistiky prania a spotreby energie, aby ste mali všetko pod dokonalou kontrolou. Iste oceníte aj možnosť odloženého štartu až o 9 hodín.

Kondenzačná sušička CS H7A2LE-S

Zverte sušenie vašej bielizne do rúk naozajstných odborníkov. Sušička CS H7A2LE-S sa radí do energetickej triedy A++. Jej spotreba tak dokáže iste potešiť vás i váš domáci rozpočet. Na prvý pohľad si určite všimnete veľké presklené dvere, ktoré vám dovolia ničím nerušený pohľad na až 7 kg sušenej bielizne.

Kľúčové vlastnosti sušičky CANDY CS H7A2LE-S

  • Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • NFC pripojenie na kontrolu a ovládanie sušičky na smartfóne
  • Energetická trieda A++
  • Kapacita bielizne až 7 kg
  • Prehľadný displej a veľké priehľadné dvere
  • Integrovaná kondenzačná nádoba v dvierkach – Easy Case
  • Certifikácia Woolmark na bezpečné pranie vlnenej bielizne
  • Možnosť odloženého štartu o 3, 6 a 9 hodín

Jednoduché ovládanie sušičky je zaistené

Využite možnosť moderného ovládania s technológiou Smart Touch s funkciou NFC. Prepojenie sušičky so smartfónom pre maximálny pôžitok z ovládania si jednoducho zamilujte. Nastavenie je úplne jednoduché a intuitívne. Široká paleta 14 základných a ďalších 30 dodatočných programov vám dovolí na sušičke CS H7A2LE-S vybrať sušenie, ktoré vám bude najviac vyhovovať. S programom košele bude aj vaša krčivá bielizeň vytiahnutá zo sušičky bez nepekného pokrčenia. Využiť tiež môžete napríklad program oživujúci tkaninu alebo špeciálny na bavlnu. Odložený štart o 3, 6 a 9 hodín vám pomôže presnejšie nastaviť čas, kedy má práca začať. Detská poistka zaručí ochranu vašich ratolestí pred nepríjemným zranením.

Programy sušičky CS H7A2LE-S

  • Super Easy Iron
  • Bavlna
  • Biele
  • Mix & Dry – program na sušenie zmesnej bavlny a syntetickej bielizne
  • Syntetika
  • Košele – program vhodný na sušenie košieľ z bavlny a syntetických vlákien
  • Farebné
  • Detské
  • Džínsy
  • Športové
  • Vlna – na jemné sušenie vlnených odevov, vlnená bielizeň je po usušení mäkšia
  • Apparel Care certifikácia
  • Rýchly 45-minútový
  • Odstránenie pokrčenia
  • Osvieženie

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Funkcie sušičky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ve specifikaci uvádíte stejnou hloubku i šířku jak u pračky, tak u sušičky, ale zde v diskuzi uvádíte, že to na sebe nepasuje, a tím pádem je potřeba mezikus. Jak to tedy opravdu je? Nerada bych objednala tento set který správně má na sebe pasovat a nepasuje... Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohu vás poprosit o přímý odkaz na mezikus? Odkazy které jsem našla v předchozích dotazech již nejsou dostupné. Děkuji.

dobrý den chci jse zeptala píšete ze nedoporucujete na sebe pak ze když tam bude ten mezi kus tak ze ano jde mi o to abych nekoupila tento set a zjistila ze je to na prd ...

Dobrý den je možné postavit na sebe ?

Dobrý den lze použit mezikus CANDY WSK1101"?

Dobrý den, nechápu odpovědi ze strany Alza, na dotaz, zda jde sušička umístit nad pračku. v listopadu 2017 jste napsali, že nelze a že ani mezi kus to nevyřeší. Nicméně v lednu 2018 ten samý zaměstnanec odpověděl, že není problém. Jak to tedy je? děkuji za odpověd.

Dobrý den, je možné susicku vylevat ručně? Tedy, že není nutné, aby byla připojena na odpad. Děkuji Katka

Dobrý den,prosim o jasnou odpověd a dle diskuze nejsem jediný:1)je možno spotrebice polozit na sebe?2)pokud ano prosim o vloženi odkazu kde na vašich strankach koupim kompetentni mezikus.Věřim,že to zvládnete,rád bych si spotřebiče koupil,předem děkuji.

Dobrý den který mezikus k pračce se sušičkou CANDY. Mají rozdílné hloubky

Je nutný mezi kus, při postavení sušičky na pračku?

12
Diskusia a poradňa k CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S
Príslušenstvo pre CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CS 1271D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií