Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S

Zobraziť katalóg
CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S
Set práčka a sušička práčka: energetická trieda A+++, hlučnosť 58 dB, sušička: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 7kg, hlučnosť 67 dB, odložený štart
Kód:  CANSET43 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S Predaj skončil

CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S

Kúpte si výhodný set práčky a sušičky od značky Candy a tešte sa skvele vypranej a šetrne vysušenej bielizni. Oba produkty sú šetrné ako k všetkej bielizni a peňaženke, tak aj k životnému prostrediu.

Práčka Candy SK 1272D3/1-S

Moderná a úsporná práčka Candy SK 1272D3/1-S spoľahlivo a dokonale vyperie až 7 kg bielizne v extra rýchlych alebo ekologických programoch. Digitálne riadený motor práčky Candy zabezpečuje maximálnu výkonnosť pri čo najmenšej prevádzkovej hlučnosti a opotrebovaní. Detektor váhy kontroluje množstvo vloženej bielizne a upravuje prací cyklus tak, aby bol čo najviac účinný. Bubon Shiatsu je kapitolou sám o sebe. Po jeho povrchu sú malé výčnelky, ktoré počas pracieho cyklu uvoľnia a rozprestrú vlákna a vďaka masážnym pohybom pomôžu prášku dostať sa oveľa hlbšie do tkanín oblečenia a vyžmýkať teda jeho čistiace účinky na maximum. Veľkou prednosťou automatickej práčky Candy SK 1272D3/1-S je technológia Smart Touch, ktorá predstavuje bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC s inteligentným telefónom a jej ovládanie.




Kľúčové vlastnosti práčky Candy SK 1272D3/1-S

  • Moderná práčka so SMART technológiou
  • Úsporná energetická trieda A+++
  • Intuitívne ovládanie
  • Kapacita až 7 kg bielizne
  • Výkonný motor s digitálnym riadením
  • Bubon Shiatsu s bodmi na povrchu
  • 16 základných programov
  • Antioverflow ochrana proti úniku vody

Sušička Candy CS H7A2LE-S

Zverte sušenie vašej bielizne do rúk naozajstných odborníkov. Sušička prádla CS H7A2LE-S sa radí do energetickej triedy A++. Jej spotreba tak dokáže iste potešiť vás a váš domáci rozpočet. Na prvý pohľad si určite všimnete veľkých presklených dverí, ktoré vám dovolí ničím nerušený pohľad na až 7 kg sušenej bielizne. Využite možnosti moderného ovládania s technológiou Smart Touch s funkciou NFC. Prepojenie sušičky s inteligentným telefónom pre maximálny pôžitok z ovládania si jednoducho zamilujete. Nastavenie je úplne jednoduché a intuitívne. Široká paleta 14 základných a ďalších 30 dodatočných programov vám dovolí si na sušičke na prádlo SK SK H7A2LE-S vybrať sušenie, ktoré vám bude najviac vyhovovať. Odložený štart o 3, 6 a 9 hodín vám pomôže presnejšie nastaviť čas, kedy má práca začať. Detská poistka potom zaručí ochranu vašich ratolestí pred nepríjemným zranením.


Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy CS H7A2LE-S

  • Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • NFC pripojenie na kontrolu a ovládanie sušičky na smartfóne
  • Energetická trieda A++
  • Kapacita bielizne až 7 kg
  • Prehľadný displej a veľké priehľadné dvere
  • Integrovaná kondenzačná nádoba v dvierkach – Easy Case
  • Certifikácia Woolmark na bezpečné sušenie vlneného oblečenia
  • Možnosť odloženého štartu o 3, 6 a 9 hodín



Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Funkcie sušičky
Ovládanie mobilom Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Funkcie sušičky
Ovládanie mobilom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, za kolik se dá dokoupit mezikus vhodný pro tento set?

Mám zájem o koupi tohoto setu. Je třeba k setu dokoupit i střední díl nebo se sušička může na pračku pouze postavit? Dá se zaplatit i instalace spotřebičů? Šrotovné a odvoz stávající pračky stejné značky platí či nikoli?

Můžu při nákupu tohoto setu využít slevu na šrotovné pro pračky?

Diskusia a poradňa k CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S
Príslušenstvo pre CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CS 1272D3/1-S + CANDY CS H7A2LE-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CS 1272D3 /1-S + CANDY CS H7A2LE-S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií