Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S

Zobraziť katalóg
CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S
Set práčka a sušička - PRÁČKA: A +++ / A / A, zaťaženie 10kg, 1400ot/min, úroveň šumu 57/80dB, 16 programov + 40 Smart Touch, program 20°C, Antioverflow, oneskorený štart, 85x60x58cm; SUŠIČKA: A ++, kapacita 10kg, hlučnosť 66dB(A), počet programov 14 základných programov + 30 Smart Touch, kapacita bubna 115l, oneskorený štart, senzorové sušenie, sada na odvod kondenzátu 90x65x62cm Woomark Apparel Care, 59min)
Kód:  CANSET26 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S Predaj skončil

CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S

Vďaka spoločnosti CANDY sa môžete rozlúčiť s nedostatkom miesta v kúpeľni a zdĺhavým vešaním bielizne a jeho žehlením. Automatickú práčku účinnosti prania triedy A+++, ktorá je vo svojej kategórii najlepšia a zodpovedá európskym normám, dodávame v súprave spolu so sušičkou, ktorá vďaka jemnému pohybu bubna bráni pokrčeniu bielizne a usuší až 10 kg bielizne za bežnú hodinu. Súprava kombinujúca práčku a sušičku tak znamená elimináciu domácich prác spojených s bielizňou na úplné minimum. Vybavte sa tak do boja práčkou CS 14102D3-S a sušičkou CS H10A2DE-S.

Kľúčové vlastnosti práčky CS 14102D3-S

  • Práčka spadá do veľmi úsporné triedy A+++
  • Kapacita 10 kg bielizne
  • Ovládanie hlasom - tabletom alebo telefónom
  • K dispozícii je až 16 programov
  • Bezpečnostné prvky ako Antioverflow alebo ochrana proti prepeneniu
  • Sťahovanie nových funkcií a cyklov pomocou inteligentného telefónu
  • Extrémne úsporná a výkonná
  • Funkcia KG Detektor
  • Vedenie štatistík prania a čerpania energie
  • Jednoduché žehlenie a Auto-Clean

Práčka CS 14102D3-S s predným plnením

Perfektná práčka CANDY CS 14102D3-S s predným plnením prináša rad veľkých výhod. Okrem iného aj vďaka vysokým otáčkam (1400 ot./min.) skvele odstreďuje (trieda účinnosti A), a to aj pri zachovaní tichého chodu - hlučnosť odstreďovania by nemala presiahnuť 80 dB, hlučnosť prania dokonca 57 dB. Taktiež disponuje najmodernejšou technológiou Smart Touch - vďaka prepojeniu spotrebiča a inteligentného telefónu zákazník získa úplný prehľad nad spotrebičom a tiež absolútnu kontrolu nad jeho ovládaním. Dokonca vám, v prípade že budete chcieť, vie aj poradiť, aký je vhodný program pre vašu bielizeň. Získate tiež možnosť stiahnuť až 40 ďalších pracích programov.

Moderné technológie vo vašich službách

Funkcia KG Detektor optimalizuje spotrebu a monitoruje stav bielizne počas prania. Ochrana proti pretečeniu Antioverflow predstavuje dôležitý bezpečnostný prvok - kontroluje každý prípadný únik vody z vnútorného obehu a v prípade núdze vypne chod umývačky a odčerpá z nej vodu. Samozrejmosťou je voľba otáčok alebo teploty, tlačidlo pre určenie stupňa znečistenia a množstvo programov. Medzi najobľúbenejšie patrí napríklad trojica rýchlych programov - v závislosti od hmotnosti špinavej bielizne dokončíte prací cyklus len za 14, 30 alebo 44 minút. Detský program zaručuje precízne vypranie a vyplákanie a garantuje tak perfektnú hygienickú nezávadnosť dojčenského oblečenia. Medzi nezvyčajné programy by sme zaradili "Auto-Clean" - počiatočný program navrhnutý pre čistenie spotrebiča.

Vždy dokonale vyprané s práčkou CANDY

Určite oceníte doplnkovú funkciu "ľahké žehlenie", vďaka ktorej po dokončení pracieho cyklu získate menej pokrčenú bielizeň, ktorá sa bude ľahšie žehliť. Antialergický režim aktivuje extra plákanie navyše, aby ste mali istotu, že pracie prostriedky a všetky možné ďalšie alergény budú značne potlačené. Pomocou režimu "Hygiena" je možné sterilizovať bielizeň, teplota dosiahne až 60 °C. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej práčke. Môžete tak vyprať špinavé oblečenie, kedykoľvek sa vám to časovo hodí - či už chcete prať na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať čisté a voňavé oblečenie pri príchode z práce.

Kondenzačná sušička CANDY CS H10A2DE-S

CANDY CS H10A2DE-S je praktická kondenzačná sušička, ktorá ľahko a rýchlo vysuší veľa mokrej bielizne. So svojím bubnom s objemom 10 kg tak predstavuje riešenie aj pre väčšie rodiny. Disponuje moderným senzorovým sušením, ktoré v závislosti na zostatkovej vlhkosti upravuje spôsob a dĺžku sušenia. Vyberiete si z mnohých programov, medzi najzaujímavejšie patrí napríklad "Bez pokrčenia". Bielizeň bude usušená jedinečným spôsobom, ktorý minimalizuje pokrčenie vlákien. Oceníte určite aj program vhodný pre košele z bavlny alebo syntetiky, ktorý dostal príznačný názov "Košele". "Suché do skrine" slúži pre kompletné vysušenie bielizne, ktoré neplánujete už žehliť - ponožky, spodná bielizeň, detské oblečenie a pod. Podobný je aj program "suché na zavesenie", ktorý je určený pre bielizeň, ktorú hodláte po sušení zavesiť. V prípade, že vás tlačí čas, vás zachráni extrémne rýchly program Rapid 40, ktorý vám po skončení cyklu vráti bielizeň usušenú a ihneď na použitie, a to za neuveriteľných 40 minút.

Kľúčové vlastnosti sušičky CANDY CS H10A2DE-S

  • Špičková kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • Úsporná energetická trieda A++
  • Vďaka pripojeniu cez Wi-Fi potom môžete kontrolovať a ovládať vašu sušičku na vašom smartfóne
  • Veľké priehľadné dvere
  • Prehľadný displej
  • Senzor hmotnosti - detekcia množstva vloženej bielizne
  • Integrovaná kondenzačná nádoba v dvierkach - Easy Case
  • 14 programov základných + 30 Smart Touch
  • Ochladzovanie na konci cyklu

Jednoduché ovládanie sušičky je zabezpečené

V prípade, že vás tlačí čas, vás zachráni extrémne rýchly program Rapid 40, ktorý vám po skončení cyklu vráti bielizeň usušenú a ihneď na použitie, a to za neuveriteľných 40 minút. Samozrejmosťou je prehľadný ovládací panel s ikonami a digitálny displej, vďaka ktorému budete mať stále na očiach tie najdôležitejšie údaje, týkajúce sa aktuálneho cyklu sušenia. Nesmie chýbať ani ukazovateľ zaneseného filtra alebo upozornenie v momente, keď nádoba na vodu je plná. Nádoba na vodu je ľahko dostupná, nájdete ju v dvierkach. Je ale tiež možné napojiť odvod vody na odpad (hadička je súčasťou dodávky). Poteší aj nízka hlučnosť, vďaka ktorej o prevádzke sušičky nebudete takmer ani vedieť. 

Osvedčenie Woolmark Platinum Care

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť sušenia druhov tkanín, ktoré sú extrémne náchylné na poškodenie (prémiová vlna a iné). Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí - či už chcete sušiť za lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať usušené prádlo pri príchode z práce.

Programy sušičky CS H10A2DE-S

  • Uteráky
  • Prikrývky
  • Bavlna
  • Biele
  • Mix & Dry
  • Syntetika
  • Košeľa
  • Farebné
  • Džínsy
  • Športové
  • Vlna - Woolmark Apparel Care certifikácia
  • Antialergénne
  • Odstránenie pokrčenia
  • Osvieženie
  • Smart Touch

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
10 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
10 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Funkcie sušičky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den jde postavit susicku na pracku? Dekuji za odpoved

Dobrý den,je možné k tomuto setu,zakoupit i vyšupovací mezikus.Předem děkuji

Lze opravdu postavit sušičku na pračku ?

Dobrý den, lze postavit na sebe a jsou držáky součástí balení ? je přívodní hadice součástí balení ?

Dobrý den, chci se zeptat jestli bude toto zboží naskladněno? A možnost jeho doručení do vánoc?

Diskusia a poradňa k CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S
Príslušenstvo pre CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CS 14102D3-S + CANDY CS H10A2DE-S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií