Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CANDY CSOE H7A3TE-S

Zobraziť katalóg
CANDY CSOE H7A3TE-S + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,6 19 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojacia, energetická trieda A+++, maximálne množstvo bielizne 7 kg, hlučnosť 69 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, voliteľný smer otvárania dvierok a detská poistka, rozmery 85 × 59,6 × 58,5 cm (V׊×H), hmotnosť 43,2 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia
Kód:  CANSU038 Produktové číslo:  31102176 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CSOE H7A3TE-S

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S
Vypnuté

Sušička bielizne

Candy CSOE H7A3TE-S

Sušička Candy CSOE H7A3TE-S vám zaistí dokonalé výsledky pri sušení vašej bielizne. Sušička je vybavená ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň sušičky činí 7 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou prehľadného displeja a aplikácie Simply-Fi. Certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. Sušička prádla Candy CSOE H7A3TE-S ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami. Sušička Candy CSOE H7A3TE-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy CSOE H7A3TE-S

Inovovaná konštrukcia

Tepelné čerpadlo

Wi-Fi konektivita

Rýchle cykly do 90 minút

Nádoba Easy Case

Jednoduché čistenie s dvojitým filtrom

Bubon Infinity


Perfektný výkon sušičky bielizne Candy CSOE H7A3TE-S

Sušička bielizne Candy CSOE H7A3TE-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vhod vám príde tiež praktická nádoba na vodu, ktorá sa veľmi jednoducho vylieva.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Sušička Candy CSOE H7A3TE-S so špeciálnou konštrukciou

Sušička Candy CSOE H7A3TE-S má špeciálnu konštrukciu, ktorá sa skladá z 3 samostatných dosiek (predná strana, boky a zadný kryt), ktoré sa ľahšie rozmontovávajú v prípade poruchy či servisu. Plechy sú navyše zosilnené, takže nebude dochádzať k ich preliačeniu. Veľmi dôležité je tiež tesnenie okolo otvoru bubna, ktoré zabezpečí, že nebude dochádzať ku kondenzácii v jeho okolí, a tým poškodeniu elektroniky.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case

Súčasťou sušičky prádla Candy CSOE H7A3TE-S je praktická nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case. Zásobník nájdete priamo v dvierkach sušičky, takže máte úplný prehľad o tom, či je nádobu potrebné vyprázdniť. Veľkou výhodou nádoby je rukoväť a praktický lievik, vďaka ktorej je manipulácia naozaj jednoduchá a rýchla. Vodu môžete použiť do žehličky či ako vodu pre vaše kvety.

Sušička bielizne Candy CSOE H7A3TE-S s možnosťou ovládania pomocou aplikácie Simply-Fi

Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a smart pripojenia, ktoré vám umožní ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi. Ak nedisponujete smartfónom, možno sušičku ovládať pomocou viacmiestneho displeja, ktorý je plne v českom jazyku.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Kvalitné tepelné čerpadlo sušičky Candy CSOE H7A3TE-S

Sušička prádla Candy CSOE H7A3TE-S sa pýši najefektívnejším využitím energie pomocou tepelného čerpadla, ktoré dokáže opätovne použiť horúci vzduch. Vďaka tomu šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Možnosť pripojenia cez aplikáciu Simply-Fi

Sušičku Candy CSOE H7A3TE-S je možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho smartfónu. Sušičku s Wi-Fi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Certifikované šetrné sušenie vlny

Vaše obľúbené svetre budú mať so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa o vaše vlnené oblečenie postará bez poničenia vlákien, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.

Pohodlné používanie sušičky Candy CSOE H7A3TE-S

Sušička Candy CSOE H7A3TE-S vám garantuje dlhú životnosť a vysoký výkon s tichou prevádzkou.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Sušička bielizne Candy CSOE H7A3TE-S s dvojitým filtrom

Sušička bielizne Candy CSOE H7A3TE-S má dvojitý filter na textilný prach v bubne, ktorý slúži na zachytenie všetkých nečistôt a prachu. Navyše bol filter predtým umiestnený v spodnej časti pri kondenzátora, takže bol naozaj zle dostupný. Teraz ho nájdete priamo v dvierkach sušičky Candy CSOEH7A3TE-S, takže vám uľahčí prístup k pravidelnému čisteniu.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Sušička prádla Candy CSOE H7A3TE-S s veľmi tichou prevádzkou

Sušička prádla Candy CSOE H7A3TE-S vyniká vysokým výkonom a veľmi tichým chodom. Garantuje vám dlhú životnosť a úsporu energie vďaka úspornému a kvalitnému invertorovému motoru. Výsledky sušičky Candy CSOE H7A3TE-S budú stáť za to!

Prehľadný displej

Prehľadný viacmiestny displej

Sušička Candy CSOE H7A3TE-S je vybavená praktickým a prehľadným viacmiestnym displejom, ktorý je plne v českom jazyku. SmartPro práčky vám tak zaisťujú jednoduchú a rýchlu obsluhu.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Senzorové sušenie

Sušička prádla Candy CSOE H7A3TE-S so senzorovým sušením

Sušička prádla Candy CSOE H7A3TE-S si pre vás pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna na uloženie bielizne rovno do šatníka, prípadne si ho môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, vyberte úroveň Na žehlenie, ktorá nechá bielizeň mierne vlhkú. Nechýba tiež úroveň Na Ramienko pre zavesenie a postupné dosušenie a úroveň Do skrine pre zavesenie na ramienko.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Odložený štart

Nastavte čas sušenia podľa svojich potrieb

Ak necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že bielizeň bude cítiť nepríjemným pachom. So sušičkou Candy CSOE H7A3TE-S už nemusíte mať také starosti. Nastavte si čas sušenia s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 24 hodín.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

Rýchle cykly

7 rýchlych programov do 90 minút

Sušička bielizne Candy CSOE H7A3TE-S vám ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Na výber máte hneď 7 rýchlych programov, ktoré vám zaistia perfektné výsledky sušenia. Zvoliť možno z programov: Denné Perfect 59 min, Denné 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax - uvoľnenie vlákien a pokrčenie za 12 min.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY CSOE H7A3TE-S

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,4 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
69 dB Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Hlučnosť
69 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,4 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
58,5 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
43,2 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, stačí susičku pripojiť iba do elektriny, alebo je nutná aj iné pripojenie (odpad, voda ...)

Dobrý deň,  dňa 13.3.2022 sme si zakúpili sušičku Candy CSOE H7A3TE-S. Pri 1.a 2.sušení sme našli trochu vody na zemi pod sušičkou, ale pripisovali sme to kondenzácii, keďže prádlo bolo celkom dobre vysušené a voda z prádla bola v zásobníku na dvierkach. Pri 3.sušení však po dokončení programu už nebola žiadna voda v zásobníku na dvierkach, ale vody na zemi pod sušičkou bolo dosť. Všetko nasvedčuje tomu, že voda vyteká zo zadnej časti- z malých "otvorov" naľavo od hadice, ktorou by sa mohla sušička pripojiť na odpad (hadica je uzatvorená zátkou, ktorá bola pribalená v balení, tadiaľ by teda voda nemala vytekať). Prosím Vás, v čom môže byť problém? Čo máme skontrolovať alebo spraviť, aby voda stekala do zásobníka a netiekla pod sušičku?  Ďakujem pekne za skorú odpoveď!

Prosím Vás, je možné postaviť túto sušičku (s hĺbkou 58,5 cm) na práčku Candy RO 1294DWME/1-S, ktorá má menšiu hĺbku - 53 cm? Ak áno, ktorý medzikus je na to vhodný?

Roční spotřeba energie 0.02kwh?

Diskusia a poradňa k CANDY CSOE H7A3TE-S
Príslušenstvo pre CANDY CSOE H7A3TE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSOE H7A3TE-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CSOE H7A3TE-S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií