Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CANDY CSW 485D-S

Zobraziť katalóg
CANDY CSW 485D-S
5 2 hodnotení
Práčka so sušičkou A, 8 / 5kg, 1400ot./min., Hlučnosť prania 61dB, 16 základných programov + 40 Smart Touch, odložený štart, Anti Overflow, AC motor, Smart Touch, Rýchle programy 14, 30, 44 a 59 min, Woolmark Apparel Care , digitálny displej, detský program, VxŠxH 85x60x54cm
Kód:  FAC1178e Produktové číslo:  31007423 Stránky výrobcu

CANDY CSW 485D-S

Pre všetkých, ktorí nemajú možnosť sušiť svoju bielizeň v byte alebo vonku, sa stane ideálnym domácim pomocníkom práčka so sušičkou CANDY CSW 485D-S. Tá sa vyznačuje nielen svojím elegantným vzhľadom, ale aj svojimi modernými funkciami, bez ktorých si nemožno modernú domácnosť predstaviť. S 1 400 otáčkami za minútu a bubnom s veľkým objemom (8 kg pranie/5 kg sušenie) sa môžete tešiť na to, že vaša bielizeň bude nielen skvele vypratá, ale aj dokonale vysušená. Spotrebič patrí do energetickej triedy A, takže sa môžete spoľahnúť na jeho energetickú úspornosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná práčka so sušičkou
  • Prepojenie s mobilným telefónom, ktorým môžete práčku ovládať
  • Pohodlné hlasové ovládanie
  • 16 základných programov a 40 programov Smart Touch
  • Špeciálny bubon Shiatsu s masážnymi bodmi pre šetrnú starostlivosť o tkaniny
  • Sušenie prebieha v 3 úrovniach – extra suché, na žehlenie, na ramienko

Plno zaujímavých funkcií

CANDY CSW 485D-S je vybavená špeciálnym bubnom Shiatsu, ktorý vyniká masážnymi bodmi na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny. Na výber máte z 16 základných programov a 40 programov Smart Touch. Vybrať si tak môžete napríklad režim pre biele prádlo a predpranie, pre pranie syntetických tkanín, bavlny detskej bielizne či vlny. Zvoliť možno denný program trvajúci 59 minút alebo rýchly program na 14, 30 i 44 minút. Pokiaľ ide o sušenie, vyberiete si z 3 úrovní – extra suché, na žehlenie, na ramienko. Samozrejmosťou je tiež funkcia odloženého štartu o 24 hodín, rovnako ako funkcie odloženého konca. Bezpečnostná zámka pri dverách práčky znemožní otvorenie dvierok počas prania a špeciálna poistka Antioverflow zabráni nechcenému úniku vody.

Základné programy:

  • Denný 59 min., Rýchly 14, 30, 44, Biele + predpranie, Bavlna, Syntetika, Jemné, Odčerpanie + Odstreďovanie, Plákanie, Detské, Vlna/Hodváb – s certifikáciou Woolmark Apparel Care, Sušenie Vlna, Nízka teplota sušenia, Vysoká teplota sušenia, Rýchle pranie a sušenie 59 min.

Ovládanie pomocou smartfónu

Tento spotrebič disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilnú s Android i iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. A prečo si vybrať práčku s funkciou Smart Touch?

  • Hlasový asistent – vyberte ten správny prací cyklus krok za krokom. Po aktivácii tejto funkcie sa vás asistent spýta na tri jednoduché otázky. Vy nadiktujete typ tkaniny, farbu a úroveň znečistenia. Aplikácia potom odporučí najvhodnejší prací program, ktorý sa spustí v okamihu priloženia mobilného telefónu na ovládací panel.
  • Inteligentné programy – k bežným programom si môžete ešte stiahnuť nepreberné množstvo ďalších programov napr. pre pranie plyšových hračiek, záclon, obrusov, športovej bielizne alebo prešívaných búnd. V ponuke nájdete aj programy pre odstránenie čokoládových škvŕn alebo zápachu z dymu.
  • Inteligentná kontrola – približne 3-minutový diagnostický cyklus, ktorý overí funkčnosť všetkých hlavných komponentov práčky. V prípade akéhokoľvek problému vás aplikácia upozorní a poskytne radu, ako daný problém vyriešiť, prípadne rovno poskytne kontakt na servisné stredisko.
  • Štatistiky – získajte prehľad o programoch, ktoré využívate najviac, spotrebe energie a vody. Aplikácia dokonca poradí, ako spotrebu energií optimalizovať.
  • Odložený štart – že na tejto funkcii nie je nič zvláštne? Opak je pravdou. Pri práčkach Candy si ľahko nastavíte presný čas na minúty, kedy má prací program začať alebo skončiť.
  • Tipy a triky – neviete si poradiť s nejakým typom tkaniny alebo ako odstrániť škvrny? Objavte sekciu rád a tipov, kde nájdete takmer všetko. Môžete mať istotu, že každý kúsok bielizne bude dokonale vypratý.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
70,5 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
70,5 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
54 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je u pračky klasická trubice na odpad a na vodu? a nebo jestli je tam ještě něco navíc, kvůli tomu sušení. děkuji

Prosim vás, sušenie je iba pri vysokých teplotách. Sušila som “na ramienok” v domnení, že to nebude pri vysokej teplote. Vytiahla som horúce mokré šaty, totálne znicene

Dobrý deň ešte by som mala jednu otázku či sa dvierka práčky dajú otvoriť do 180 stupňoveho uhla či len do 90 stupňoveho uhla ďakujem za odpoved

Dobrý deň chcela by som sa spýtať ci sa dá na práčke nastaviť aj program samotného prania bez sušenia? Ďakujem za odpoved

Dobrý den, jde z pračky sundat vrchní kryt, aby se pračka vešla pod pracovní desku. Děkuji

Uvedená spotřeba 23 000 l je roční nebo po této spotřebě končí záruka?

Dobrý deň, potrebovala by som celú špecfikáciu k Candy GSW485D-S a čo znamená značenie NFC u tejto práčky so sušičkou? Za odpoveď ďakujem

Dobry den, lze pripojit na destovou vodu, nevadi to susicce?

Diskusia a poradňa k CANDY CSW 485D-S
Príslušenstvo pre CANDY CSW 485D-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSW 485D-S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií