Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

CANDY FCE 615 X + CANDY CI640C

Zobraziť katalóg
CANDY FCE 615 X + CANDY CI640C
Set spotrebičov rúry a indukčné dosky, RÚRA: multifunkčný, energetická trieda A +, objem 68l, 8 funkcií, Cook Light, Soft Cook, dotykový display s ovládacími konfolíky, tangenciálny ventilátor chladenia, nerezové drôtené pojazdy, 2 rošt + 1 plechy, 2 izolačné sklá, Soft close, farba nerez s úpravou proti odtlačkom prstov a zrkadlové sklo + DOSKA: indukčné, 4 varné zóny, 4 kontrolky zostatkového tepla, dotykové ovládanie, časovač 0-99min, detský zámok, 5.5x59x52cm
Kód:  CANSET006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCE 615 X + CANDY CI640C Predaj skončil

CANDY FCE 615 X + CANDY CI640C

Bez rúry a varnej dosky sa žiadna kuchyňa nezaobíde. S tými správnymi spotrebičmi pre vás bude varenie záľubou nie povinnosťou. Elektrická rúra FCE 615 X pripraví všetky vaše pokrmy tak, ako ich máte radi. Rad inteligentných funkcií a objem 68 l sú ideálnou kombináciou pre pečenie buchiet, mäsa aj zeleniny. Spoločne s indukčnou varnou doskou CI640C rýchlo a pohodlne uvaríte večeru aj nedeľný obed. Zostava spotrebičov Candy tvorí ideálny základ každej kuchyne. Užite si profesionálne výsledky svojho varenia, zatiaľ čo väčšinu práce za vás odvedú špičkové spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti rúry Candy FCE 615 X

  • Objem 68 litrov
  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele s úpravou proti odtlačkom prstov
  • Rúra Candy FCE 615 X je vybavená dotykovým displejom
  • Energetická trieda A+
  • Zatváranie dvierok Soft Close
  • Detská poistka
  • Tangenciálne ochladzovanie rúry
  • Dvojité izolačné sklo

Skvelé parametre rúry Candy FCE 615 X

Špičková elektrická rúra CANDY FCE 615 X je moderným spotrebičom, ktorý je vyrobený v krásnom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele, ktorý vkusne dotvára dvojica otočných ovládačov spoločne s prehľadným dotykovým displejom. Patrí do energetickej triedy A+,  je teda aj veľmi úsporná. Určite oceníte pomalé dovieranie dvierok Soft Close. Unikátnu funkciu Soft Cook využijete napr. pri pečení chleba alebo pečiva. Spotrebič disponuje ďalšími funkciami ako je napr. detská poistka, tangenciálne ochladzovanie rúry a dvierok či elektronická minútka. Dvierka rúry majú dvojité izolačné sklo. Štýlová rúra z nehrdzavejúcej ocele má úpravu proti odtlačkom prstov.

Funkcie rúry FCE 615 X

Multifunkčná rúra Candy FCE 615 X má 8 programov. Medzi nimi vás zaujme funkcia grilu, ktorý sa bude hodiť na prípravu šťavnatých pokrmov z bieleho aj červeného mäsa. Rúra má horný aj spodný ohrev s ventilátorom, funkciu pre prípravu pizze, odmrazovanie, udržiavanie teploty. Program Soft Cook využijete pri pečení chleba či pečiva. S funkciou Cook Light uvaríte oveľa zdravšie s použitím menšieho množstva tuku.

Príslušenstvo:
2× plech na pečenie
1× rošt

Kľúčové vlastnosti vstavanej indukčnej varnej dosky CI640C

  • Komfortné dotykové ovládanie
  • Časovač pre ľubovoľnú varnú zónu v rozmedzí do 0 až do 99 minút
  • Dômyselné zabezpečenie dosky – detský zámok a kontrolky zostatkového tepla
  • Štyri indukčné varné zóny pre rýchle a energeticky šetrné varenie

Komfortné dotykové ovládanie

Moderný spotrebič CI640C disponuje 4 indukčnými zónami, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov aj panvíc. Jednou z predností je aj komfortné dotykové ovládanie, vďaka ktorému ľahko a rýchlo aktivujete vybrané funkcie a navolíte si úroveň tepla pre každú varnú zónu.

Hladký povrch je veľmi praktický

Varná doska CI640C vám ponúkne praktický časovač pre ľubovoľnú varnú zónu v rozmedzí do 0 až do 99 minút. Vďaka nemu možno pohodlne naplánovať dobu ohrevu, aby ste vždy dosiahli najlepšie výsledky. Na uplynulú dobu vás upozorní zvukový signál. O vašu bezpečnosť sa postarajú 4 integrované kontrolky zostatkového tepla a samozrejmosťou je aj ochranný detský zámok. Na prvý pohľad vás varná doska zaujme elegantným a čistým dizajnom v čiernej farbe. Hladký povrch sa navyše veľmi ľahko udržuje v čistote a spotrebič tak bude stále vyzerať ako nový.

Doplňujúce vlastnosti:

Varné zóny:

  • Ľavá zadná – 180 mm, výkon 1,4 kW
  • Pravá zadná – 210 mm, výkon 2 kW
  • Ľavá predná – 180 mm, výkon 1,4 kW
  • Pravá predná – 180 mm, výkon 2 kW

Rozmery varnej dosky:
5,5 × 59 × 52 cm

Rozmery pre inštaláciu:
5,5 × 56 × 49 cm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FCE 615 X + CANDY CI640C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FCE 615 X + CANDY CI640C.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií