Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

CANDY FCPS615X/1/E

Zobraziť katalóg
CANDY FCPS615X/1/E
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H), parná, objem 70 l, vybavená grilom, horným, spodným ohrevom, rozmrazovaním, statickým pečením, ventilátorom, rozmery plechu 45,8 × 56,7 cm (Š×H), so závesnými roštami, príkon 2700 W, 2-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, ochladzovací systém, studené dvere rúry a vnútorné osvetlenie, parné čistenie rúry, energetická trieda A, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  CANTRO31 Produktové číslo:  33703004 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCPS615X/1/E

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E
Vypnuté

Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Vstavaná ventilovaná rúra Candy FCPS615X/1/E radu Pop Evo vám umožní vychutnávať si pečenie. Obsahuje rad inovatívnych funkcií pečenia, má kapacitu 70 l v energetickej triede A, disponuje čistením pomocou pary Aquactiva, parnou funkciou, siedmimi programami na pečenie, vnútorným osvetlením rúry, dotykovým displejom s otočnými ovládacími gombíkmi, elektronickou minútkou s odloženým štartom pečenia, programátorom pečenia a elektronickým termostatom.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Kľúčové vlastnosti Smart Steam Candy rúry FCPS615X/1/E

Rúra Smart Steam Candy disponuje dvojitým systémom varenia.

Ponúka inovatívnu parnú funkciu

Disponuje celkom siedmimi programami na pečenie

Systém Aquactiva ľahko a efektívne vyčistí zaschnuté pripáleniny

Zrozumiteľná kombinácia displeja a ovládacích gombíkov

Bočné pojazdy na praktické vnútorné usporiadanie rúry

Dvierka z bezpečnostného skla

Detská poistka

Vstavaná ventilovaná rúra Candy FCPS615X/1/E na ľahké pečenie

Rúry radu Smart Steam ponúkajú unikátnu kombináciu tradičného spôsobu varenia a inovatívneho varenia v pare. Využiť tak môžete horúci vzduch so spodným aj dolným ohrevom, gril, alebo zdravú paru. Rúry ponúkajú aj funkciu, ktorá je vhodná na kysnutie chleba, pečenie pizze, alebo koláča. Vďaka modernému dizajnu a zrozumiteľnému displeju v kombinácii s otočnými gombíkmi si budete pečenie vychutnávať bez toho, aby ste museli študovať komplikované návody.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Pečenie s dotykom pary pomocou technológie Smart Steam

Chceme, aby jedlo, ktoré pečiete, bolo dobré, chutné a zdravé. Preto sme vytvorili novú inteligentnú rúru, ktorá jednoduchým dotykom intuitívneho tlačidla umožňuje využiť tradičné funkcie, ale má tiež navyše parnú funkciu pre ešte lepšie a chutnejšie výsledky pečenia. Parná funkcia môže byť použitá na zeleninu, ryby, mäso, dezerty a chlieb. Moderný dizajn a zrozumiteľný displej vám pečenie čo najviac zjednoduší.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Dvojitý systém pečenia pre bezchybnú chuť pokrmov

Rúry radu Smart Steam ponúkajú unikátnu kombináciu tradičného spôsobu varenia a inovatívneho varenia v pare. Využiť tak môžete horúci vzduch so spodným aj dolným ohrevom, gril, alebo zdravú paru. Rúry ponúkajú aj funkciu, ktorá je vhodná na kysnutie chleba, pečenie pizze, alebo koláča.

Parné pečenie pre zdravé a chutné jedlo

Na špeciálne prispôsobené dno rúry nalejete vodu, jednoduchým stlačením tlačidla sa voda vo vnútri rúry premení na paru, ktorá pomáha jemne a šetrne variť váš pokrm. Ponecháva ho chrumkavý na povrchu a chutný a vláčny zvnútra. Výsledok? Jedlá, ktoré sú chutné, ľahko stráviteľné a s nízkym obsahom tuku. Para je vhodná na pečenie lístkového cesta, kysnutých sladkostí, chleba, pizze, zeleniny, mäsa a rýb.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Funkcie pečenia pre každý pokrm

Rúra na pečenie disponuje siedmimi klasickými programami na pečenie a vnútorným osvetlením. Samozrejmosťou je horný aj dolný ohrev a funkcia rozmrazovania.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Čistenie rúry pomocou sily pary

Inovatívna funkcia parného čistenia Aquactiva zjemňuje mastnotu a usadené pripáleniny. Stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a špeciálnym programom Aquactiva ju zahriať na 90 °C po dobu 30 minút.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Vstavaná rúra, ktorá zostane chladná aj pri pečení

Vstavaná rúra je vybavená dvojitým bezpečnostným sklom a modernou funkciou tangenciálneho ochladzovania dvierok aj rúry. Vonkajšia strana dvierok tak zostane pomerne chladná aj počas pečenia na vysoké teploty a nehrozí riziko popálenia.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FCPS615X/1/E

Praktické vnútorné usporiadanie

Antikorové drôtené pojazdy sú upevnené k vnútornej stene rúry a umožňujú tak vkladať mriežky a podnosy úplne hladko a plynulo.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!
Šírka plechu
45,8 cm Hotovo!
Hĺbka plechu
3,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se do trouby přivádí voda na pečení s párou? Musí být připojená k vodě? Anebo se nalévá do nějaké nádržky?

Diskusia a poradňa k CANDY FCPS615X/1/E
Príslušenstvo pre CANDY FCPS615X/1/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FCPS615X/1/E.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií