Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

CANDY FCS100X + CANDY CLG64SPX

Zobraziť katalóg
CANDY FCS100X + CANDY CLG64SPX
Set spotrebičov rúry a plynové dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 71l, 3 programy, 2 skla dvierok VARNÁ DOSKA: plynová, 4 horáky, integrované el. zapaľovanie, bezpečnostné trysky, termoelektrická poistka prívodu plynu, sada trysiek na propán-bután, šxvxh 595x35x510mm
Kód:  CANSET003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCS100X + CANDY CLG64SPX Predaj skončil

CANDY FCS100X + CANDY CLG64SPX

Hľadáte ideálnu kombináciu vstavanej elektrickej rúry a plynovej varnej dosky? Tak ďalej už hľadať nemusíte. Súprava spotrebičov Candy je všetko, čo vo svojej novej kuchyni potrebujete. Elektrická rúra FCS100X od spoločnosti Candy je moderný spotrebič za atraktívnu cenu, vhodný na každodenné pečenie. Vyrobený je v krásnom antikorovom vyhotovení s úpravou proti odtlačkom prstov, ktoré vkusne dopĺňajú dvierka so zrkadlovým efektom a dvojicou otočných gombíkov pre nastavenie teploty a programov. Rúru si obľúbite vďaka jej veľmi jednoduchej obsluhe a energetickej nenáročnosti (A). Na plynovej varnej doske CLG64SPX uvaríte všetko od vajíčok po sviečkovú. Použiť môžete hrnce ľubovoľnej veľkosti, stačí vybrať vhodný horák. Zapaľovanie je jednoduchšie ako predtým, už žiadne zápalky! Tak zapojte fantáziu a pustite sa do diela!

Kľúčové vlastnosti rúry Candy FCS100X

  • Vstavaná elektrická rúra
  • Energetická trieda A
  • Veľký objem 71 l
  • Mechanické ovládanie 2 otočnými gombíkmi
  • Moderná antikorová farba
  • V balení nájdete aj plech a rošt

Bez zbytočných usadenín

Samočistiaci smalt je charakteristický dokonale hladkým povrchom bez pórov či nerovností. Vďaka tomu zabraňuje priľnutiu nečistôt na vnútorné steny rúry, čím uľahčuje následné čistenie. Tento smalt je veľmi odolný proti pôsobeniu rastlinných alebo živočíšnych tukov a ovocných kyselín uvoľňujúcich sa pri pečení rôznych typov pokrmov.

Plynová doska CANDY CLG64SPX

Plynová varná doska od známeho výrobcu domácich spotrebičov Candy vám ponúkne potrebný priestor aj komfort pri každodennom varení. Moderný spotrebič disponuje 4 plynovými horákmi, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov aj panvíc. Jednou z predností je i komfortné zapaľovanie horáka v otočnom voliči, vďaka ktorému môžete ihneď začať s varením. Poteší vás ľahko dostupný ovládací panel s otočnými gombíkmi, ktorý je umiestnený na pravej strane varnej dosky

Kľúčové vlastnosti plynovej dosky CANDY CLG64SPX

  • Integrované elektrické zapaľovanie plynu v otočnom voliči
  • Termoelektrická poistka prívodu plynu chráni pred nebezpečenstvom úniku plynu
  • Mriežky sú vyrobené z kvalitného a odolného smaltu
  • Moderné antikorové vyhotovenie
  • Ovládanie otočnými voličmi
  • Súprava trysiek na propán-bután je súčasťou balenia

Bezpečnosť predovšetkým

Jedinečný spotrebič disponuje tiež termoelektrickou poistkou prívodu plynu, ktorá v prípade náhleho zhasnutia plameňa uzavrie prívod plynu a ochráni vašu domácnosť pred nebezpečenstvom jeho úniku. Povrch varnej dosky je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa veľmi ľahko udržuje v čistote. Samozrejmosťou sú kvalitné smaltové mriežky, ktoré sa vyznačujú odolnosťou a dodajú vám patričnú stabilitu pri varení. Súčasťou balenia je aj praktická súprava trysiek na propán-bután. Spotrebič vás na prvý pohľad zaujme elegantným a čistým dizajnom a skvele zapadne do každej modernej kuchyne.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FCS100X + CANDY CLG64SPX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FCS 100X + CANDY CLG64SPX.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií