AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY FIDCP X696 Idea

Zobraziť katalóg
CANDY FIDCP X696 Idea
3,0 1 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 56,8 × 59,5 × 59,5 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavená grilom, spodným ohrevom, rozmrazovaním, statickým pečením, ventilátorom, so závesnými roštami, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, dotykové ovládanie, vnútorné osvetlenie a mechanické ovládanie, 1 plech a 1 rošt v balení, pyrolytické čistenie rúry, energetická trieda A, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár, klasický dizajn, čierna, nerez a strieborná farba
Kód:  CANTRO33 Produktové číslo:  33703579 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY FIDCP X696 Idea

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea
Vypnuté

Vstavaná rúra

CANDY FIDCP X696 Idea

Chcete vybaviť svoju kuchyňu moderným spotrebičom? Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 vám ponúkne objem 70 litrov a plno praktických funkcií. Ponúka elegantný dizajn v nerezovom vyhotovení, ktorý krásne zapadne do vášho interiéru. Základom vstavanej rúry je horné výhrevné teleso, ktoré zaisťuje dostatočný ohrev. Súčasťou rúry je aj pyrolytické čistenie. Rúra na pečenie má rošt uchytený tradične v prelisoch v stene, do ktorých je možné tiež umiestniť samotný pekáč.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FIDCP X696

Vstavaná rúra na pečenie série Candy IDEA ponúka jednoduchý dizajn a všestrannosť


Dvojité čistenie rúry


Pyrolytické čistenie rúry za vysokej teploty


Aquactiva čistenie pomocou pary


Prehľadné ovládanie 


Elektrická rúra má 8 programov na pečenie a osvetlenie rúry


Funkcia Cook Light pre ľahké a chutné jedlá

Príslušenstvo dodávané ako súčasť výrobku


Elektrická rúra CANDY FIDCP X696 v elegantnom dizajne

Elektrická rúra CANDY FIDCP X696 si vás získa nielen užitočnými funkciami, ale aj svojím elegantným čiernym vyhotovením s nerezovými prvkami, ktoré krásne doplnia vašu kuchyňu.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Dizajn CANDY IDEA – váš vlastný nápad do kuchyne

CANDY IDEA je nová kolekcia pre vašu kuchyňu, pri ktorej sa všestrannosť a jednoduchosť spájajú a vytvárajú pozitívne emócie. Navrhnuté tak, aby vyhovovala akémukoľvek štýlu a osobnosti, CANDY IDEA poskytuje ľahko prispôsobiteľné riešenia, vďaka ktorým bude vaša kuchyňa jedinečná. Kolekcia nových moderných a cenovo dostupných rúr na pečenie, to je CANDY IDEA, poskytuje rôzne možnosti, ako doplniť akýkoľvek štýl kuchyne.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí do každej kuchyne

Rozsiahly rad CANDY IDEA je k dispozícii v rôznych farbách a vy si tak môžete vybrať presne podľa vášho vkusu a dizajnu vašej domácnosti. Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 v klasickom čiernom vyhotovení s nerezovým panelom a nerezovým držadlom v modernom spracovaní. Kolekcia CANDY IDEA – široká škála spotrebičov na vytváranie vlastných nápadov pre kuchyňu (celý rad sa skladá zo spotrebičov od rúr, cez varné dosky, po odsávače pár). Vytvorte si vlastný nápad!

Jednoduché ovládanie rúry CANDY FIDCP X696

Rúra na pečenie CANDY FIDCP X696 vyniká intuitívnym dotykovým ovládaním s gombíkmi, pomocou ktorých si nastavíte všetko potrebné.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Jednoduché ovládanie rúry CANDY FIDCP X696

Ovládanie rúry CANDY FIDCP X696 je vďaka kombinácii prehľadného displeja a gombíkov úplne intuitívne a jednoduché. Nemusíte tak zložito skúmať návody. Všetko zvládnete ľavou zadnou! Dotykový displej so zeleným svetlom vám umožní nastavenie doby pečenia, časovača a slúži aj ako prehľadný displej pre kontrolu času. Ľavý gombík slúži na nastavenie teploty pečenia a pravý gombík je určený na výber programu pečenia či svetla.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Parné čistenie rúry CANDY FIDCP X696

Čistenie rúry CANDY FIDCP X696 prebieha pomocou parného čistenia Aquactiva. Tento proces parného čistenia odstráni usadeniny mastnoty pri ohriatí rúry až na 90 °C. Po vychladnutí stačí zvyšky nečistôt zotrieť vlhčenou handričkou.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Vstavaná elektrická rúra CANDY FIDCP X696 ponúka 8 programov na pečenie

Vstavaná elektrická rúra CANDY FIDCP X696 vám ponúkne celkom 8 programov na pečenie, ktoré vám pomôžu s prípravou vašich obľúbených pokrmov. Pripraviť si môžete lahodné koláče, chrumkavé hranolky či krásne šťavnaté mäso. Zvoliť si môžete napríklad funkciu konvekčného statického horného a spodného ohrevu, ktoré sú ideálne na pečenie mäsa a tradičných pokrmov, chleba, pečenie pokrmov na zapekanie či lístkového cesta. Nechýba tiež funkcia Gril určená pre gratinované pokrmy a pečenie s chrumkavou kôrkou, kebaby, grily, ryby alebo. Spodný ohrev je ideálny predovšetkým na pečenie všetkých múčnikov, na torty, slané koláče a na všetku prípravu, ktorá vyžaduje vyššie teploty zospodu. Milovníci chrumkavej a chutnej pizze určite ocenia špeciálny program Pizza. Nechýba tiež užitočné rozmrazovanie.

CookLight

Rúra CANDY FIDCP X696 s programom pečenia Cooklight

Súčasťou rúry CANDY FIDCP X696 je špeciálny program CookLight, ktorý vám umožní piecť vaše obľúbené pokrmy zdravšie a chutne. Znižuje totiž potrebné množstvo tuku a oleja. Kombinácia vykurovacích prvkov s pulzujúcim cyklom vzduchu zaistí perfektný výsledok pečenia.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Dva čistiace systémy

Dva čistiace systémy rúry CANDY FIDCP X696

Kuchynská rúra CANDY FIDCP X696 disponuje dvoma čistiacimi systémami, ktoré vám pomôžu s čistením. Pyrolýza vás zbaví zatvrdnutých nečistostí a systém Aquactiva sa stará o každodenné čistenie pri nízkej teplote.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Pyrolýza

Čistenie pomocou pyrolýzy

Vstavaná rúra na pečenie CANDY FIDCP X696 využíva pyrolytické hĺbkové čistenie pri ktorom dosahuje až 500 °C. Dvierka rúry majú 3 bezpečnostné sklá, ktoré zostávajú zvonku vždy studené. Proces čistenia pyrolýzou spočíva v tom, že odstraňuje zatvrdnuté zvyšky jedla pri vysokej teplote. Zvyšné nečistoty stačí po vychladnutí utrieť pomocou vlhkej handričky.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Vnútorné usporiadanie

Rúra s bočnými prelismi

Vnútri rúry CANDY FIDCP X696 sa nachádzajú bočné nerezové rošty, ktoré slúžia na ľahšie vkladanie mriežok a plechov.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea

Príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo rúry CANDY FIDCP X696

V balení rúry CANDY FIDCP X696 nájdete aj praktický chrómovaný rošt, plech s hĺbkou 35 mm.

Vypnuté
Vstavaná rúra CANDY FIDCP X696 Idea


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
56,8 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
59,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Vnútorné osvetlenie, Mechanické ovládanie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!
Počet plechov v balení
1 Hotovo!
Počet roštov v balení
1 Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FIDCP X696 Idea Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FIDCP X696 Idea. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY FIDCP X696 Idea.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií