AP+ nový vizuál Aplikace

CANDY GO W1458/1-3

Zobraziť katalóg
CANDY GO W1458/1-3
Práčka so sušičkou spredu plnená, B, kapacita prania/sušenia 8/5 kg, 1400 ot./min, program na jemnú bielizeň, rýchly program, Fuzzy logic, odložený štart, 85 x 60 x 60 cm
Kód:  FAC0008q Produktové číslo:  31003583 Stránky výrobcu

CANDY GO W1458/1-3

Automatická práčka so sušičkou má kapacitu na 8 kg bielizne na pranie a 5 kg na sušenie. Určite oceníte možnosť výberu z 22 programov a veľké široké dvierka s novo umiestneným držadlom na pohodlnejšie používanie. Výhodou tejto práčky je možnosť variabilného nastavenia otáčok od 0 do 1400 a odložený štart o 3/6/9 hodín. Práčka má tiež elektronický programátor na voľbu najlepšieho cyklu podľa vašich potrieb, čidlo kontroly množstva peny, elektronické vyváženie náplne bielizne a automatické riadenie odstreďovania bez vibrácií vďaka novým a vylepšeným pneumatickým tlmičom. Majte neustále čistú bielizeň s touto praktickou práčkou Candy.

Hlavné prednosti

  • Veľká kapacita bielizne
  • 22 programov
  • Elektronická kontrola
  • Vylepšené tlmiče vibrácií

Ľahké pranie a sušenie

Práčka sa môže pochváliť 22 programami vrátane rýchloprogramov, ručného prania alebo programu nízke a vysoké sušenie. Vďaka tlačidlu Aquaplus môžete prať aj pre osoby s citlivou pokožkou a pomocou funkcie Easy irons ľahké žehlenie zase nebudete mať takú pokrčenú bielizeň. Obľúbený program Mix & Wash umožňuje prať celkom bezpečne a súčasne aj bielizeň rôznych farieb a materiálov bez rizika poškodenia aj tej najjemnejšej bielizne. Určite oceníte aj odolnú vaňu zo silitechu a bubon z nehrdzavejúcej ocele. Bezpečnosť prevádzky je zaistená funkciou ochrany proti pretečeniu. Hlučnosť pri praní vás tiež nebude obmedzovať, pretože dosahuje len 58 dB.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
68 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
22 Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY GO W1458/1-3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY GO W1458/1-3.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií