Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CANDY GSF4 137 TWC 3/2-S

Zobraziť katalóg
CANDY GSF4 137 TWC 3/2-S
1,0 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, kapacita 7 kg, 1300 ot./min, 16 programov, rýchloprogram 14-30-59, FuzzyLogic, MPS Mix Power System, SimplyFi - pripojenie cez WiFi, Sensor Activa System, tlačidlo Ľahké žehlenie, ochrana proti pretečeniu, čidlo kontroly množstva peny, automatické riadenie odstreďovania a vyváženia, dotykový displej, odložený štart 1 - 23 hodín, 85 x 60 x 40 cm
Kód:  FAC0008o Produktové číslo:  31006837 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY GSF4 137 TWC 3/2-S

Spredu plnená práčka od známeho výrobcu domácich spotrebičov CANDY vyniká nízkou energetickou spotrebou, praktickými funkciami a technológiami, radom dômyselných programov a tiež elegantným dizajnom v bielej farbe. Spadá do úspornej triedy A+++, preto ponúka maximálne šetrné riešenie do každej domácnosti. Vďaka širokému plniacemu otvoru a objemovému antikorovému bubnu môžete naraz vyprať až 7 kilogramov bielizne.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadna energetická účinnosť a úspora energie
  • Až 16 dômyselných programov na šetrné a efektívne pranie bielizne
  • Prehľadný dotykový displej a ochrana proti pretečeniu
  • Automatické riadenie odstreďovania a vyváženia
  • WiFi pripojenie - komunikujte s vaším spotrebičom cez váš telefón aj tablet
  • Rýchly a energeticky úsporný program na 14, 30 aj 59 minút

Široká škála programov a rad skvelých funkcií

Vybrať si môžete až zo 16 špeciálnych programov, ktoré poskytnú vašej bielizni maximálne šetrnú a zároveň efektívnu starostlivosť. Medzi najzaujímavejšie programy patrí napríklad úsporný rýchloprogram na 14/30/59 minút, špeciálny program na pranie bavlny aj veľmi jemnej a detskej bielizne. Oceníte tiež unikátny režim MPS Mix Power System na pranie pri 20 °C s rovnakou účinnosťou ako pri najbežnejšom praní pri 40 °C. Nastaviť je možné až 1300 odstredivých otáčok za minútu. Moderný spotrebič vás tiež poteší ojedinelým režimom proti pokrčeniu bielizne na následné ľahšie žehlenie. Všetko ľahko navolíte a skontrolujete pomocou otočného voliča a prehľadného dotykového displeja.

Funkcia Aquaplus aj automatické riadenie odstreďovania

Rodiny s deťmi a osoby s citlivou pokožkou ocenia funkciu Aquaplus, ktorá je určená najmä na pranie detskej a spodnej bielizne. Pomocou tejto funkcie dochádza k dokonalému odstráneniu zvyškov pracieho prášku, ktorý by inak mohol spôsobiť podráždenie pokožky. Špičkový spotrebič navyše disponuje automatickým riadením odstreďovania a vyváženia bielizne. Vybavený je obojsmerným elektronickým programátorom a antikorovým bubnom s antibakteriálnymi lopatkami s iónmi striebra.

Funkcia odloženého štartu aj Aquastop

Jednou z predností spotrebiča je tiež praktická funkcia odloženého štartu až o 23 hodín, pomocou ktorej presne naplánujete začiatok cyklu dopredu. Nechýba ani čidlo kontroly množstva peny či dômyselná bezpečnostná funkcia Aquastop, ktorá v prípade úniku alebo vytečenia vody automaticky zastaví jej prívod.

Komunikujte s vašou práčkou pomocou WiFi pripojenia

Vďaka inovatívnej technológii Simply-Fi teraz môžete vzdialene komunikovať s vašim spotrebičom pomocou WiFi pripojenia. Na vašom smartfóne a tablete možno pohodlne prostredníctvom aplikácie kontrolovať všetky nastavenia a zvolené režimy, strážiť zostávajúci čas do konca cyklu, alebo nastaviť oneskorený štart na vašej práčke.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
64,5 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
64,5 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky Ultra Slim
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, tato konkretni pracka ma otevirani dvirek na kterou stranu? Doleva (pant je vlevo na otvoru), anebo doprava (pant je vpravo na otvoru)? Dekuji za odpoved. Jana

Diskusia a poradňa k CANDY GSF4 137 TWC 3/2-S
Príslušenstvo pre CANDY GSF4 137 TWC 3/2-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY GSF4 137 TWC 3/2-S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií