AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Candy GVS HY9A2TSE-S

Zobraziť katalóg
Candy GVS HY9A2TSE-S
Sušička prádla energetická trieda A++, max. hmotnosť náplne 9 kg, hlučnosť 66 dB, počet programov 14, tepelné čerpadlo, odložený štart, napojenie na odpad, displej, detská poistka a rýchly program, odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 59.5 cm
Kód:  CANSU010 Produktové číslo:  31100948 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Candy GVS HY9A2TSE-S

Pre každého, kto má malý byt alebo početnú rodinu predstavuje kondenzačná sušička bielizne Candy s hybridným sušením Grand'O Vita Smart cenného pomocníka. Vďaka hybridnému systému je vybavená tepelným čerpadlom aj prídavným vykurovacím telesom. Ponúka preto svojim používateľom možnosť šetriť energie i čas. Tepelné čerpadlo umožňuje úsporné sušenie, aktivované vykurovacie teleso zase až o 30 % rýchlejšie sušenie. Sušička Candy patrí do úspornej energetickej triedy A++, takže nech vyberiete akýkoľvek zo 14 programov, rodinný rozpočet to nezaťaží. Vďaka špeciálnemu pohybu bubna bude vaša bielizeň málo pokrčená a vysušená ideálne pre ľahké žehlenie.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy GVS HY9A2TSE-S

  • Moderná kondenzačná sušička bielizne Candy s hybridným systémom sušenia
  • Energeticky úsporný spotrebič (trieda A++) vybavený tepelným čerpadlom i vykurovacím telesom
  • Ponúka 14 základných programov a možnosť ovládania cez inteligentný telefón
  • Galvanizovaný bubon sušičky s obojsmerným otáčaním pojme až 9 kg bielizne
  • Vďaka špeciálnemu pohybu bubna sa v sušičke Candy bielizeň príliš nekrčí
  • Senzory dohliadajú na proces sušenia, aby zodpovedalo presne vašej voľbe a množstva bielizne
  • Veľký digitálny displej sušičky prehľadne informuje o bežiacom programe
  • Bezpečnostný zámok zvyšuje bezpečnosť sušičky i domácnosti
  • Možnosť napojenia na odpad alebo využitie ergonomicky tvarovanej nádoby Easy Case
  • Sušička Candy bez problémov vysuší najjemnejšie textílie (overené certifikátom Woolmark)
  • Umožňuje odloženie štartu sušenia až o 24 hod.

Moderné technológie, moderný spôsob sušenia bielizne

Modernými technológiami nabitá kondenzačná sušička bielizne Candy GVS HY9A2TSE-S a jej galvanizovaný bubon s obojsmerným otáčaním si poradí až s 9 kg bielizne. Pomocou technológie Smart Touch ju môžete prepojiť s inteligentným telefónom a ovládať ju na diaľku alebo pomocou hlasu, kontrolovať jej technický stav alebo získavať užitočné informácie a sťahovať nové funkcie. Vďaka veľkému digitálnemu displeju budete mať dokonalý prehľad o priebehu sušenia. Môžete nastaviť požadovanú dĺžku sušenia (medzi 60 – 220 min.) alebo využiť možnosť odložiť štart sušenia až o 24 hodín. Vďaka senzorom, ktoré strážia proces sušenia, si môžete vybrať hneď zo 4 úrovní. Sušička Candy pripraví vašu bielizeň tak, aby bola extra suchá, pripravená na uloženie do skrine, na zavesenie na ramienko, alebo na žehlenie. A pretože sušička vďaka špeciálnemu pohybu bubna znižuje pokrčenie bielizne, bude pre vás i žehlenie jednoduchšie a časovo menej náročné.

Sušička bielizne Candy – jednoduchá, pohodlná a ekologická voľba

Ak sa obávate, že prevádzka sušičky na bielizeň je príliš energeticky náročná, potom sa obávate zbytočne. Sušička Candy GVS HY9A2TSE-S patrí k úsporným elektrospotrebičom z energetickej triedy A++. Hybridný systém sušenia umožňuje úsporný, rýchly a zároveň úplne efektívny spôsob sušenia bielizne. Vďaka dokonalým senzorom môžete bez obáv sušiť aj malé dávky bielizne a šetriť pritom čas i energie. Špeciálne senzory vašu bielizeň nielen zvážia, ale tiež automaticky zastavia proces sušenia vo chvíli, keď bielizeň bude suchá presne podľa vami nastavenej voľby. Vďaka tomu môžete sušiť už len 1 kg bielizne bez akéhokoľvek plytvania, zato so zaručeným dokonalým výsledkom. Sušičku Candy možno označiť za ekologickú voľbu však aj z iného dôvodu. Priamo vo dvierkach sušičky je umiestnený veľký vyberateľný zásobník Easy Case, do ktorého je možné zachytávať vodu počas cyklu sušenia. Takto získanú vodu je možné ďalej využiť v domácnosti napríklad pri žehlení alebo na zalievanie kvetov. Sušička Candy vám ponúka spôsob, ako si úspornou cestou zjednodušiť život.

Prehľad technológií:

  • Technológia Smart Touch – bezdotykové prepojenie sušičky pomocou technológie NFC so smart telefónom a jej ovládanie na diaľku, sťahovanie nových funkcií a cyklov, kontrolný cyklus, tipy a triky
  • Ovládanie sušičky pomocou hlasu
  • Kg detektor – detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie sušenie
  • Hybridné sušenie (Heat Pump + Heater) – kombinácia tepelného čerpadla a vykurovacieho telesa s možnosťou výberu úsporného sušenia (s tepelným čerpadlom) alebo rýchleho a efektívneho sušenia (s vykurovacím telesom)
  • Senzorové sušenie – 4 úrovne (Extra suché, Do skrine, Na ramienko, K žehleniu)
  • Časované sušenie – 60 – 220 min.
  • Ochladzovanie na konci cyklu

Prehľad funkcií:
Časované sušenie, Odložený štart až o 24 hod., Rýchle sušenie (30, 45, 59 min.), Ochrana proti pokrčeniu, Pamäť, Zablokovanie tlačidiel, Ukazovateľ zanesenia filtra, Ukazovateľ naplnenia nádoby na vodu, Bezpečnostný zámok dverí, Tichý chod, Kontrolka konca cyklu

Prehľad programov:
14 základných programov + Smart Touch:
Uteráky, Prikrývky, Eco Bavlna – úspora energie vďaka hybridnému sušenia, Rýchla bavlna – úspora času vďaka hybridnému sušenia, Mix&Dry, Syntetika, Košele, Farebné, Džínsy, Športové, Vlna – Woolmark Apparel Care certifikácia, Antialergénny, Odstránenie pokrčenia, Osvieženie, Smart Touch (pre prepojenie sušičky s inteligentným telefónom)

Možnosť napojenia na odpad:
Áno (hadička je súčasťou dodávky)

Nádoba na vodu:
Áno – Easy Case (5 l – nádoba umiestnená vo dvierkach)

Objem bubna:
115 l

Materiál bubna:
Galvanizovaný

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Hĺbka
59,5 cm Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
59,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
41 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde tato sušička postavit na o něco užší pračku CANDY CS44 1382D3/2-S (https://www.alza.cz/candy-cs44-1382d3-2-s-d4647868.htm)? Jaký mezičlánek použít? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Candy GVS HY9A2TSE-S
Príslušenstvo pre Candy GVS HY9A2TSE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Candy GVS HY9A2TSE-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Candy GVS HY9A2TSE-S.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií