AP+ nový vizuál MS hokej

CANDY H CF 3C7LFW

Zobraziť katalóg
CANDY H CF 3C7LFW
2,3 3 hodnotení
Umývačka riadu – energetická trieda D, umyje až 13 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), detská poistka, rozmery 84,5 × 60 × 60 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CANMY59 Produktové číslo:  32002157 Informačný list Stránky výrobcu
CANDY H CF 3C7LFW 343,49 € Momentálne nedostupné

CANDY H CF 3C7LFW

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vypnuté

Umývačka

CANDY H CF 3C7LFW

Hľadáte štýlovú a cenovo dostupnú umývačku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je umývačka Candy H CF 3C7LFW pre vás ako stvorená. Pojme až 13 súprav riadu, takže je ideálna do každej domácnosti. Umývačka z radu Brava vám ponúka kombináciu rýchlejších umývacích cyklov, ktoré pomáhajú šetriť čas a energiu. Veľkou výhodou umývačky je možnosť ovládania pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorá je navyše vybavená aj možnosťou hlasovej služby v anglickom jazyku. Zaiste oceníte možnosť pridávania riadu aj po spustení cyklu či otvorení dvierok na konci umývacieho cyklu. Umývačku Candy H CF 3C7LFW môžete mať stále pod kontrolou vďaka praktickej funkcii kontrolného cyklu, ktorá skontroluje jej stav. Neustále čistú vodu zabezpečuje samočistiaci antibakteriálny filter.

Vypnuté

Kľúčové vlastnosti umývačky Candy H CF 3C7LFW

Funkcia Smart door

Krátky program umývania Zoom 39 minút

Diaľkové ovládanie pomocou aplikácie Simply-Fi

Kompatibilná s Google Assistant a Alexa

Samočistiaci antibakteriálny filter

Možnosť pridať riad po začatí cyklu

Kontrolný cyklus a naprogramovaná údržba

Ovládajte umývačku Candy H CF 3C7LFW pomocou aplikácie

Nech ste kdekoľvek, budete mať pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi umývačku Candy H CF 3C7LFW pod kontrolou.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ovládanie umývačky Candy H CF 3C7LFW na diaľku

Ovládajte umývačku Candy H CF 3C7LFW pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorú možno bezplatne stiahnuť do vášho inteligentného zariadenia. V aplikácii nájdete možnosť stiahnutia nových funkcií, cyklov a funkcie na odložený začiatok a koniec. Umývačku možno ovládať pomocou hlasu či využiť kontrolný cyklus, ktorý vás povedie krok za krokom. Aplikácia tiež umožňuje vedenie štatistík umývania a čerpania energie. K dispozícii je aj sprievodca chybovými hláškami a používateľský návod.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Aplikácia Simply-Fi na ľahkú obsluhu

V inteligentnej aplikácii Simply-Fi nájdete praktické umývanie so sprievodcom, vďaka ktorému si jednoducho vyberiete typ riadu, ktorý chcete umyť, úroveň znečistenia a veľkosť náplne. K dispozícii máte tiež možnosť využiť odporúčania pre najvhodnejší umývací cyklus. Aplikácia je okrem iného plná vizuálnych tipov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť perfektné výsledky. Nechýbajú ani praktické štatistiky čerpania energie, vďaka ktorým máte úplnú kontrolu nad spotrebou vašej umývačky Candy H CF 3C7LFW. Objavte, ako zlepšiť umývacie návyky a zároveň tým optimalizovať výsledky umývania.

Pri umývačke riadu Candy H CF 3C7LFW oceníte rad funkcií

Všetky inteligentné funkcie vašej umývačky riadu možno ovládať pomocou aplikácie Simply-Fi, ale aj pomocou Google Assistant a Amazon Alexa. Najrýchlejší cyklus trvá iba 39 minút a po skončení programu sa umývačka automaticky otvorí, aby sa riad nezaparil.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kompatibilná s Google Assistant a Alexa

Umývačku Candy H CF 3C7LFW môžete prepojiť prostredníctvom WiFi, vďaka čomu možno ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom inteligentnej aplikácie Simply-Fi alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa či Google Assistant, ktorá je plne v anglickom jazyku.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Umývačka Candy H CF 3C7LFW ponúka Zoom 39 minut

Umývačka Candy H CF 3C7LFW z radu Brava vám ponúka najrýchlejší cyklus, ktorý dokáže umyť a vysušiť riad len za 39 minút. To všetko vďaka vysokotlakovému systému. Táto špeciálna technológia sústredí umývací výkon v najkratšom čase.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Otvorenie dvierok na konci umývacieho cyklu

Umývačka Candy H CF 3C7LFW je vybavená praktickou funkciou Smart Door, ktorá automaticky otvorí dvierka na konci každého umývacieho cyklu. Vďaka tomu sa bude môcť riad vysušiť bez zaparenia.

Samočistiaci filter

Samočistiaci antibakteriálny filter umývačky Candy H CF 3C7LFW

Neustále čistá voda vo všetkých fázach umývania vďaka samočistiacemu antikorovému filtru s vnútorným mikrofiltrom. Umývačka Candy H CF 3C7LFW vám tak ponúka maximálny umývací výkon a dlhšiu efektívnosť. Umývačka disponuje tiež antibakteriálnou úpravou, ktorá vám zaručí vyššiu hygienu a trvale čistú vodu.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Funkcia ADDDISH

Inteligentná funkcia pridávania riadu

Umývačka Candy H CF 3C7LFW si vás určite získa skvelou funkciou, ktorá vám umožní pridať riad aj po začatí spustenia umývacieho cyklu. V prípade, že doma nájdete ešte ďalší špinavý riad, nie je nič jednoduchšie ako ho pohodlne pridať do umývačky.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kontrolný cyklus

Dlhšia životnosť voľne stojacej umývačky Candy H CF 3C7LFW

Aby ste mali voľne stojacu umývačku CANDY H CF 3C7LFW vždy pod úplnou kontrolou, je potrebné spustiť kontrolný cyklus, ktorý zistí a skontroluje stav vašej umývačky. Skontroluje napríklad počet zostávajúcich cyklov pred údržbou spočívajúcou vo vyčistení filtra a odvápnení. V prípade, že nastane porucha, aplikácia vám pomôže tento problém vyriešiť krok za krokom. Kontrolný cyklus vám sám pošle upozornenie, vďaka ktorému budete vedieť, že ho máte spustiť.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
83 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,92 h (235 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
10,4 l Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
83 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,92 h (235 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
10,4 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, ECO, intenzivní, Opláchnutie Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtěl bych koupit myčku candy H CF 3C7 LF W. Lze tuto myčku instalovat jako podstavnou pod pracovní desku kuchyňské linky (odmontovat horní desku myčky)? Má tato myčka krátký intenzivní program 39minut? Děkuji za odpověď. Oldřich Hora.

Dobrý den, Chci tuto myčku pro nevidomou kamarádku. Nejde mi z fotky poznat, jakým způsobem se ovládá, resp. jak vypadají tlačítka. Jsou tam tlačítka, která se manuálně stisknou dolů, nebo je ovládání dotykové. Potřebuje cítit pod prsty, co mačká. Děkuji za info. S pozdravem Hana Humpálová

Dobrý den jsem teď zmatená. V jedné odpovědi píšete že horní víko se dá sundat v další zase ne. Tak netuším zda jde nebo ne chtěla jsem ji dát pod pracovní desku. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, je výška myčky variabilní resp. Dá se horní víko sundat? Popřípadě kolik má ten horní díl Cm? Abych myčku zasunula pod linku.

Dobrý den, dá se sundat horní kryt? Pokud ano, má po sundání výšku max.82cm? Děkuji

Dobrý den, jde sundat horní kryt, abych se dostala pod kuchyňskou linku 85 cm? Děkuji.

Dobrý den, zajímaly by mě kvůli osobnímu vyzvednutí rozměry balení v krabici a jestli je možné převézt myčku např na boku ?

Diskusia a poradňa k CANDY H CF 3C7LFW
Príslušenstvo pre CANDY H CF 3C7LFW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY H CF 3C7LFW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY H CF 3C7LFW.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií