Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY RO41276DWMCRE-S

Zobraziť katalóg
CANDY RO41276DWMCRE-S + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,3 15 hodnotení
Práčka - s predným plnením, energetická trieda A, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C) 7 kg, váž. spotreba energie 45 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 41 l, parný program, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej, ovládanie mobilom a detská poistka, 1200 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 60 × 85 × 45 cm (Š×V×H)
Kód:  CANPR098 Produktové číslo:  31010953 Stránky výrobcu

CANDY RO41276DWMCRE-S

Spredu plnená práčka Candy RO41276DWMCRE-S je ideálnym nástrojom na úsporu času i financií a hlavne pomocníkom na precízne pranie vašej bielizne. Práčka je vybavená deviatimi rýchlymi programami na rôzne druhy bielizne a navyše špeciálnou funkciou Snap & Wash, ktorá vám sama odporučí ideálny prací program. O úspornú prevádzku práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S sa stará kvalitne spracovaný invertorový motor Speed-Drive. Práčka vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju bez problémov môžete využiť aj v menších miestnostiach. Vďaka špičkovým technológiám a mnohým praktickým funkciám je práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S ideálnym pomocníkom do každej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S

  • Výber zo šestnástich rôznych pracích programov
  • Deväť rýchlych programov s dĺžkou do jednej hodiny
  • Špeciálny ergonomický dizajn práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S
  • Špeciálny program na dôkladné čistenie
  • Kvalitný invertorový motor Speed-Drive
  • Kapacita bubna práčky až 7 kg
  • Funkcia Snap & Wash práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S
  • Parná funkcia kvôli jednoduchšiemu žehleniu
  • WiFi konektivita na jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek
  • Energetická trieda A úzkej práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S

Spredu plnená práčka Candy RO41274DWMCRE/1-S má WiFi konektivitu na ovládanie odkiaľkoľvek

Práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S disponuje systémom WiFi konektivity, ktorá je určená na jednoduché zadávanie príkazov. Vďaka praktickej aplikácii Candy simply-Fi je možné s práčkou jednoducho komunikovať a opýtať sa napríklad na ideálne pracie cykly, tipy na pranie bielizne, ako prať konkrétne druhy bielizne, prípadne na čo slúži funkcia pary. Prostredníctvom mobilného telefónu môžete zadávať hlasové povely a ovládať práčku Candy RO41274DWMCRE/1-S odkiaľkoľvek. V domácom prostredí je možné využiť hlasových asistentov ako sú Google Home, alebo Amazon Alexa.

Funkcia Snap & Wash

Na zistenie ideálneho pracieho programu je úzka práčka plnená spredu Candy RO41274DWMCRE/1-S vybavená funkciou Snap & Wash. Stačí jednoducho odfotografovať bielizeň smartfónom a funkcia sama zvolí, ktorý program je ideálne vhodný pre dané množstvo, farbu a typ bielizne. Spolu s konkrétnym programom nastaví aj rýchlosť odstreďovania a ideálnu teplotu. 

Spredu plnená práčka Candy RO41274DWMCRE/1-S využíva špeciálny dizajn

Úzka práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S vyniká novým ergonomickým dizajnom. Na ľahké a rýchle vkladanie a vyberanie bielizne z bubna práčky je plniaci otvor širší a zároveň je umiestnený vyššie. Jednotlivé programy je možné navyše jednoducho voliť prostredníctvom praktického gombíka. Vďaka prehľadnému dotykovému displeju na hrane dvierok a textovému displeju v českom jazyku, máte k dispozícii jednoduché a intuitívne ovládanie práčky Candy RO41274DWMCRE/1-S. 

Bubon práčky Candy RO41274DWMCRE/1-S má veľkú kapacitu

Vďaka kapacite bubna až 7 kg je úzka práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S ideálna aj pre väčšie domácnosti a vďaka úzkemu vyhotoveniu je vhodná na použitie v malých priestoroch. Vďaka kvalitne spracovanému invertorovému Speed Drive motoru a širokej ponuke pracích programov ušetríte čas aj financie a dosiahnete skvelé výsledky prania. 

Program na dôkladné čistenie

Úzka spredu plnená práčka Candy RO41274DWMCRE/1-S je vybavená programom „Daily hygiene“, ktorý sa postará o precízne vyčistenie vašej bielizne do hĺbky vlákien, vďaka čomu je zárukou maximálnej čistoty a hygieny. Za iba 59 minút pri 60 °C zbavíte bielizeň baktérií, vírusov i alergénov.


Parná funkcia kvôli jednoduchšiemu žehleniu

Pre jednoduchšie žehlenie, odstránenie pachov a dezinfekciu bielizne je k dispozícii praktická parná funkcia úzkej práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S. Para uvoľňuje vlákna v oblečení, čo výrazne zjednodušuje jeho následné žehlenie. Niektoré materiály navyše vôbec nie je nutné po použití tejto funkcie žehliť.

Výber z deviatich rýchlych programov


Vďaka deviatim programom s dĺžkou do jednej hodiny je pri používaní úzkej práčky s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S zaručená výrazná úspora času. K dispozícii je napríklad rýchly úsporný Eco program, ktorý bielizeň vyperie iba za 14 minút.

Kvalitný invertorový motor

Invertorový motor Speed-Drive disponuje zvýšeným výkonom, pomocou ktorého získate až o 50 % vyššiu efektivitu prania, ako u bežných motorov. Vďaka tomu dosiahnete s práčkou Candy RO41274DWMCRE/1-S špičkové výsledky aj pri rýchlych pracích cykloch.

A pre úsporné pranie

Úzka práčka s predným plnením Candy RO41274DWMCRE/1-S patrí do energetickej triedy A. Vďaka tomu je zárukou efektívneho a úsporného prania, ktoré výrazne šetrí vaše financie i prírodu. Práčka pracuje s maximálnymi otáčkami na úrovni 1 200 ot./min. a celkovou kapacitou 7 kg bielizne.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 200 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
59 kg Hotovo!
Všeobecné funkcie
inteligentný Hotovo!
Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
59 kg Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
inteligentný Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 200 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Antracitová Hotovo!

Funkcie a výbava

Vlastnosti
Inteligentný Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Vážená spotreba energie
45 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
7 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
208 min (3,47 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
41 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart úzke práčky
» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke parné práčky
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má pračka ochranu proti přetečení?

Dobrý den, je stejná barva i sušičky RO4 H7A2TCERX-S? U obou spotřebičů je uvedena barva antracitová ale na obrázku je barva odlišná. Děkuji

Dobrý den, jaký rozměr má pračka bez nožiček ? Jdou odendat? A jde sundat horní dekl ? Máme momentálně Beko pračku, která má výšku 64 cm - s deklem, tato má 65 cm - lze tedy sundat dekl ? Mám místo na pračku přesně 61 cm na výška tak, aby se vyšla do linky.

Dobrý den, má pračka odendavací nožičky ? Potřebovali bychom na výšku o cm méně tak, aby se vyšla do linky. Děkuji.

Dobrý den, chybí nám zásobník na tekutý prášek, nevím kolik tekutého prášku tedy do pračky nalít. Můžete mi prosím poradit?

Dobrý den, je tato pračka ve stejné barvě jako tato sušička? Děkuji za odpověď

můžete mi poslat odkaz kde mám pračku zaregistrovat, děkuji

Hezký den, může někdo znalý (používající tuto pračku) odpovědět na dotaz, zda dětská pojistka zabrání i úplnému vypnutí pračky při praní? Mám doma již sušičku a i přes zamknutí, jde sušička vypnout tlačítkem. Tomu bych rád předešel alespoň u pračky. Naopak stará pračka díky dětské pojistce zabraňuje vypnutí "přes tlačítko". Děkuji

Dobrý deň. Ako je to so zárukou? V nadpise píšete +5 rokov, ale nižšie v popise je 11 rokov. Ktorý údaj teda platí? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, rád bych se zeptal na porovnání této pračky s pračkou LG F2WN5S7S0. Cenově vychází stejně, ale pračka Candy má o dost nižší spotřebu, než pračka LG. Avšak korejská značka LG se mi zdá jako spolehlivější, než italská Candy. Nevím, jaký je sevis a zákaznické recenze, protože na pračku Candy jich moc není a když už jsou, tak jsou argumenty proč nekoupit nebo koupit zajímavé na obou stranách. Rád bych poprosil o radu, jakou pračku tedy vybrat. Potřebuji úzkou pračku do hloubky 45-50 cm (to je jediný nutný parametr), neměli byste v nabídce lepší pračku, než výše zmíněné ve stejné cenové kategorii? Mockrát děkuji.

12
Diskusia a poradňa k CANDY RO41276DWMCRE-S
Príslušenstvo pre CANDY RO41276DWMCRE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY RO41276DWMCRE-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY RO41276DWMCRE-S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií