Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

CANDY ROE H8A3TCEX-S

Zobraziť katalóg
CANDY ROE H8A3TCEX-S + cashback až 40 Eur
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojacia, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 69 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi a Bluetooth, kompatibilná s Simply-Fi, diaľkové ovládanie, rozmery 85 × 60 × 58,5 cm (V׊×H), hmotnosť 43,2 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia
Kód:  CANSU043 Produktové číslo:  31102434 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY ROE H8A3TCEX-S

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S
Vypnuté

Sušička bielizne

Candy ROE H8A3TCEX-S

Sušička Candy ROE H8A3TCEX-S vám zaistí dokonalé výsledky pri sušení vašej bielizne. Sušička je vybavená ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň sušičky činí 8 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou prehľadného displeja a aplikácie hOn. Certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. Sušička Candy ROE H8A3TCEX-S ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami. Sušička Candy ROE H8A3TCEX-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S

Inovovaná konštrukcia

Tepelné čerpadlo

Wi-Fi konektivita

Rýchle cykly do 90 minút

Hlasoví asistenti Alexa a Google Assistant

Nádoba Easy Case

Jednoduché čistenie s dvojitým filtrom

Bubon Infinity

Ergonomický dizajn



Perfektný výkon sušičky Candy ROE H8A3TCEX-S

Sušička prádla Candy ROE H8A3TCEX-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vhod vám príde tiež praktická nádoba na vodu, ktorá sa veľmi jednoducho vylieva.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Sušička bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S so špeciálnou konštrukciou

Sušička bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S má špeciálnu konštrukciu, ktorá sa skladá z 3 samostatných dosiek (predná strana, boky a zadný kryt), ktoré sa ľahšie rozmontovávajú v prípade poruchy či servisu. Plechy sú navyše zosilnené, takže nebude dochádzať k ich preliačeniu. Veľmi dôležité je tiež tesnenie okolo otvoru bubna, ktoré zabezpečí, že nebude dochádzať ku kondenzácii v jeho okolí, a tým poškodeniu elektroniky.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case

Súčasťou sušičky Candy ROE H8A3TCEX-S je praktická nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case. Zásobník nájdete priamo v dvierkach sušičky, takže máte úplný prehľad o tom, či je nádobu potrebné vyprázdniť. Veľkou výhodou nádoby je rukoväť a praktický lievik, vďaka ktorej je manipulácia naozaj jednoduchá a rýchla. Vodu môžete použiť do žehličky či ako vodu pre vaše kvety.

Sušička Candy ROE H8A3TCEX-S s možnosťou ovládania pomocou aplikácie hOn

Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia, ktoré vám umožní ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou inteligentnej aplikácie hOn. Ak nedisponujete smartfónom, možno sušičku ovládať pomocou viacmiestneho displeja, ktorý je plne v českom jazyku.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Kvalitné tepelné čerpadlo sušičky Candy ROE H8A3TCEX-S

Sušička bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S sa pýši najefektívnejším využitím energie pomocou tepelného čerpadla, ktoré dokáže opätovne použiť horúci vzduch. Vďaka tomu šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Možnosť pripojenia cez aplikáciu hOn

Sušičku prádla Candy ROE H8A3TCEX-S je možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho inteligentného telefónu. Sušičku s Wi-Fi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Certifikované šetrné sušenie vlny

Vaše obľúbené svetre budú mať so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa o vaše vlnené oblečenie postará bez poničenia vlákien, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.

Pohodlné používanie sušičky Candy ROE H8A3TCEX-S

Sušička prádla Candy ROE H8A3TCEX-S vám garantuje dlhú životnosť a vysoký výkon s tichou prevádzkou.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Sušička bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S s dvojitým filtrom

Sušička bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S má dvojitý filter na textilný prach v bubne, ktorý slúži na zachytenie všetkých nečistôt a prachu. Navyše bol filter predtým umiestnený v spodnej časti pri kondenzátore, takže bol naozaj zle dostupný. Teraz ho nájdete priamo v dvierkach sušičky Candy ROEH8A3TCEX-S, takže vám uľahčí prístup k pravidelnému čisteniu.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Ergonomický dizajn sušičky Candy ROE H8A3TCEX-S

Vkladanie a vyberanie bielizne bude vďaka ergonomickému tvaru sušičky Candy ROE H8A3TCEX-S a širšiemu plniacemu otvoru jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Nebudete sa tiež musieť zbytočne ohýbať, všetko sa dá veľmi pohodlne ovládať. Sušička je opatrená otočným programátorom, ktorým jednoducho zvolíte príslušný program. Na ovládanie vám tiež poslúži horizontálny dotykový displej na hrane dvierok a textový displej. Všetko je plne v českom jazyku, takže je ovládanie úplná hračka.

Prehľadný displej

Prehľadný dotykový 5-miestny textový displej

Sušička Candy ROE H8A3TCEX-S je vybavená praktickým a prehľadným dotykovým displejom, ktorý je plne v českom jazyku. Jednoducho zvolíte vami vybraný program a funkciu, ktorú práve potrebujete. O všetko ostatné sa sušička postará sama.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Senzorové sušenie

Sušička prádla Candy ROE H8A3TCEX-S so senzorovým sušením

Sušička prádla Candy ROE H8A3TCEX-S si pre vás pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna pre uloženie bielizne rovno do šatníka prípadne si ho môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, vyberte úroveň Na žehlenie, ktorá bielizeň nechá mierne vlhkú. Nechýba tiež úroveň Na Ramienko pre zavesenie a postupné dosušenie a úroveň Do skrine pre zavesenie na ramienko.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Hlasoví asistenti

Kompatibilná so službami Google Assistant a Alexa

Sušičku bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S môžete prepojiť prostredníctvom Wi-Fi, ktorá vám umožní ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa či Google Assistant, ktorá je plne v anglickom jazyku.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Odložený štart

Nastavte čas sušenia podľa svojich potrieb

Ak necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že bielizeň bude cítiť nepríjemným pachom. So sušičkou Candy ROE H8A3TCEX-S už nemusíte mať také starosti. Nastavte si čas sušenia s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 24 hodín.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

Rýchle cykly

7 rýchlych programov do 90 minút

Sušička bielizne Candy ROE H8A3TCEX-S vám ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Na výber máte hneď 7 rýchlych programov, ktoré vám zaistia perfektné výsledky sušenia. Zvoliť možno z programov: Denné Perfect 59 min, Denné 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax - uvoľnenie vlákien a pokrčenia za 12 min.

Vypnuté
Sušička bielizne CANDY ROE H8A2TE-S

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
69 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
Simply-Fi Hotovo!
Inteligentné funkcie spotrebiča
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
69 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
58,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
43,2 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň prajem Je možné zmeniť umiestnenie pántov na dverách aby sa otvárali z ľavá do práva ? Ďakujem

Dobrý den, je možné převážet spotřebič v autě naležato?

Diskusia a poradňa k CANDY ROE H8A3TCEX-S
Príslušenstvo pre CANDY ROE H8A3TCEX-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY ROE H8A3TCEX-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY ROE H8A3TCEX-S.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií